Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2012 22:30
garmia

XXX.XXX.34.243

Dobrý večer, stručně popíšu o co se jedná, pokusili jsme se zachránit psa z absolutně nevyhovujících podmínek, povedlo se, sehnali jsme i nového majitele, nicméně u něj pes nebyl šťastný, prokousával se plotem a utekl mu, psa jsme opět našli a rozhodli se, i s jejím bývalým majitelem, že se k němu již nevrátí. Kontaktoval jsem nedaleký útulek, kde mi řekli, že je dospělý pes těžce adoptovatelný a nebo skončí jako maso v klobáse. Po konzultacích s útulkem jsem se s přítelkyní rozhodnul, že na chatě vybudujeme kotec a budeme tam každý den jezdit. Kotec je vybudován, jezdíme za ním, trávíme maximum možného času, nicméně to není ideální řešení. Je to jedinečnej pes, kříženec malamuta/ huskyho? s akitou/soap?,cca 5 let, přítulný zvíře, žádný náznak agrese, nedůvěry ani k cizím lidem, zahradu si ale hlídá, nevýhodou jsou jeho silné lovecké pudy, jako štěně nebyl asi socializován, tj. důvod proč jsem si ho nemohl vzít domů, první co bylo, když viděl našeho psa, byla snaha ho zakousnout. Byl by to ideální pes pro někoho, kdo má rád myslivost, dlouhé toulky přírodou, kdo má velkou zahradu u baráku a hlavně empatii. Budu rád za jakoukoliv radu.
Kontakt 777116044. treeboa@centrum.cz

23.9.2012 08:17
kolemjdouci2

XXX.XXX.106.11

Zkuste rozhodit sítě na musherských a dogtrekkingových fórech.
Držím palce, pesan je moc krásný!

Přidejte reakci

Přidat smajlík