Paní Fišerová-druhá šance

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2006 12:40

Mohla byste mi prosím vysvětlit, co dělá "Druhá šance" pro to, aby v budoucnosti ubylo bezprizornich a špatně zaopatřených zvířat?

Myslíte si snad, že umisťování současně bezprizorních zvířat může z hlediska plošného být k nějakému užitku?

chvd

27.7.2006 08:51

chvd napsal(a):
Mohla byste mi prosím vysvětlit, co dělá "Druhá šance" pro to, aby v budoucnosti ubylo bezprizornich a špatně zaopatřených zvířat?

Myslíte si snad, že umisťování současně bezprizorních zvířat může z hlediska plošného být k nějakému užitku?

chvd

Někdo dělá, co umí a seč mu síly stačí, někdo jen reje a blbě kritizuje. Bohužel. A ta hrstka nadšenců, co je ochotna něco dělat není zákonodárným sborem, aby plošně něco změnila.

27.7.2006 10:17

makki napsal(a):
Někdo dělá, co umí a seč mu síly stačí, někdo jen reje a blbě kritizuje. Bohužel. A ta hrstka nadšenců, co je ochotna něco dělat není zákonodárným sborem, aby plošně něco změnila.

A umí být madamme i konrétní? Třeba s tou blbou kritikou. Umí chytrá madamme napsat, v čem je teda prospěšné zachraňování jednotlivých zvířat, která jen uvolní místo pro další odložená zvířata, když celkově plosšně se nedělá nic?

Já to vidím jinak...nkdo škodí psům obecně tím, že zachrvá zvířata, medializuje svou činnost a plošně se nic nesnaží řešit.

Jiní, třeba já, se snaží zaslepence aspoň upozornit na to, že pokud se nebude nic řešit plošně, jsou snahy o záchranu jednotlivých zvířat pro psí rod spíše kontraproduktivní a jen umožňují zviditelnění se různých jedinců, kteří si n zvířatech nejrůznějším způsobem mastí kapsu třeba na příspěvcích města soukromým útulkům.

Přidejte reakci

Přidat smajlík