Prosím jaká je to rasa?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2012 18:05
carmela3

XXX.XXX.155.190

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu, jaká je to rasa? Nevíme přesný den narození, ale podle toho kdy štěńata otevřely oči, jsme odečetli 10 dní a ustanovili datum 1.4.
Štěnátka někdo dal do krabice a vyhodil na hnůj, kde byly bohužel dva dny. Lidé je tam slyšeli kńučet, ale nikdo je nevzal. Jeden klučina je našel, vzal domů, doma se o ně postaral a našel jim majitele. Jeden z majitelů jsem já a ráda bych věděla co nám z toho prdoly roste. Přivezli jsem ji jako malé 5 ti týdenní štěňátko, to měla 4,5 kg.

6.10.2012 18:14
carmela3

XXX.XXX.155.190

carmela3 napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu, jaká je to rasa? Nevíme přesný den narození, ale podle toho kdy štěńata otevřely oči, jsme odečetli 10 dní a ustanovili datum 1.4.
Štěnátka někdo dal do krabice a vyhodil na hnůj, kde byly bohužel dva dny. Lidé je tam slyšeli kńučet, ale nikdo je nevzal. Jeden klučina je našel, vzal domů, doma se o ně postaral a našel jim majitele. Jeden z majitelů jsem já a ráda bych věděla co nám z toho prdoly roste. Přivezli jsem ji jako malé 5 ti týdenní štěňátko, to měla 4,5 kg.

Když měla 12 týdnů, tak vážila 15 kg a teď v 6 ti měsících má 28 kg. Je nohatá a vysoká jak žirafa a stále ji chutná. srovnávali jsem ji s dospělou fenkou CC a má o pár cm navíc.

6.10.2012 18:16
carmela3

XXX.XXX.155.190

carmela3 napsal(a):
Když měla 12 týdnů, tak vážila 15 kg a teď v 6 ti měsících má 28 kg. Je nohatá a vysoká jak žirafa a stále ji chutná. srovnávali jsem ji s dospělou fenkou CC a má o pár cm navíc.

A tady je poslední foto.....

6.10.2012 18:36
danurba

XXX.XXX.50.200

Nejspíš maxipes Fík křížený se psem baskervillským. V dogách se nevyznám, ale tohle je nádherná obludka.

6.10.2012 18:55
bess

XXX.XXX.231.171

na tyto psi sice nejsem odborník, ale vidím v tom cane corso :-)

6.10.2012 18:59
bess

XXX.XXX.231.171

jo aha, srovnávali jste ji s cc :D no může být větší než ona a stále může jít o stejné plemeno nebo s něčím řízlé :) každopádně je jedno co je to za plemeno, hlavně že ji máte rádi:-)

6.10.2012 19:21
carmela3

XXX.XXX.155.190

danurba napsal(a):
Nejspíš maxipes Fík křížený se psem baskervillským. V dogách se nevyznám, ale tohle je nádherná obludka.

no je to obludka, taková potvůrka kousavá

6.10.2012 19:28
carmela3

XXX.XXX.155.190

bess napsal(a):
jo aha, srovnávali jste ji s cc :D no může být větší než ona a stále může jít o stejné plemeno nebo s něčím řízlé :) každopádně je jedno co je to za plemeno, hlavně že ji máte rádi:-)

no srovnávali jsme výšku u cc, protože zatím dle fotek jsme zjistili podobnost s CC, ale nějak nám CC výškou přerostla, ale třeba se zastaví a bude už jen sílit. Dokonce jsme našli na face i stejně podobné psy, kteří byli uvedeni jako CC, ale zatím teda ještě čekáme stále má ještě dost času na růst a mohutnění, tak uvidíme. Byla jsem jen zvědavá jestli to někdo pozná nebo má doma něco podobného, abych se ujistila, že tam ten Caník je

6.10.2012 21:22
conie

XXX.XXX.136.227

Já v té krásce vidím brazilskou filu. Ale asi to nebude žádné "čisté" plemeno.

6.10.2012 21:45
carmela3

XXX.XXX.155.190

conie napsal(a):
Já v té krásce vidím brazilskou filu. Ale asi to nebude žádné "čisté" plemeno.

Na filu jsme ze začátku kukali, ale fila má dlouhý čumáček :+Dsmajlík

6.10.2012 21:51
carmela3

XXX.XXX.155.190

carmela3 napsal(a):

a takhle vypadá sestra naší fenkysmajlík

6.10.2012 23:43
domcaast

XXX.XXX.175.216

Tak CC je tam zaručeně. Podle vaší feny tipuji něco chlupatějšího. První mě napadl NO, ale na to je podle popisu asi moc vysoká. Ale CC na 99% v krvi má. Jsou krásné, obě sestry :-)

7.10.2012 00:47
carmela3

XXX.XXX.155.190

domcaast napsal(a):
Tak CC je tam zaručeně. Podle vaší feny tipuji něco chlupatějšího. První mě napadl NO, ale na to je podle popisu asi moc vysoká. Ale CC na 99% v krvi má. Jsou krásné, obě sestry :-)

na vlčáka jsem myslela taky, ale myslím si, že by alespoň jedno ze štěńátek mělo ty uši takové sklaplé jako nepostavené jak bývá u kříženců vlčáčků. Dvě štěnátka vypadala jako ta béžová sestřička, akorát, že ten druhý byl kluk, jinak na vlas stejný a dvě zase jako naše fenka a ten druhý je taky kluk. Ano naše fenka má trošku delší chlupy, ale je jediná, osttaní jsou krátkosrstí a všichni byli stejně nohatí:-)) Teda už jsou jenom 2, jedno bohužel zemřelo na zápal plic a ta sestřička před měsícem umřela na nějaké komplikace po operaci, což mě hrozně mrzí. Stále jsme vzájemně sledovali co nám z nich roste a porovnávali jsme. Teď zbyl už jen bratr, který je taky žíhanej a větší než naše fenečka.:-)

7.10.2012 20:37
danurba

XXX.XXX.50.200

Obdivuju toho kluka, co se jich ujal a vypiplal je, jak jsem pochopila, prckové byli ještě slepí, když je našel. Musela to být makačka, spíš je zázrak, že dvě štěňata jsou v pořádku.

7.10.2012 20:47
tancoska

XXX.XXX.64.4

Podle ségry bych řekla že tam bude bulmastif nebo angl. mastif.Možná i to CC.U vaší fenky mi příjde že by tam mohla být kanárská doga podle toho žíhání atp.Ale zase si říkám kdo by křížil takový plemena.

7.10.2012 21:14
danurba

XXX.XXX.50.200

Nikdo je neusel křížit záměrně, stačilo, aby se potkali dva psi ve vhodnou chvíli na stejném místě...

7.10.2012 21:44
carmela3

XXX.XXX.155.190

danurba napsal(a):
Obdivuju toho kluka, co se jich ujal a vypiplal je, jak jsem pochopila, prckové byli ještě slepí, když je našel. Musela to být makačka, spíš je zázrak, že dvě štěňata jsou v pořádku.

ASI 3 TÝDNY BYLY U OVČANDY , KTERÁ ODCHOVÁVALA SVÁ UŽ 3 TÝDENNÍ ŠTĚNÁTKA. ANO ŠTĚNÁTKA BYLA SLEPÁ. BYLY NACPÁNI DO KRABICE ÚPLNĚ NA TĚSNO, JAKOBY TU KRABICI ZMĚŘIL PŘESNĚ NA JEJICH VELIKOST, SE TAM NEMOHLY ANI POHNOUT. PŘEŽILY VŠECHNY, ALE DVĚ TEDY POZDĚJI UMŘELY. STÁLE MI JEDE DO HLAVY PROČ TY ŠTĚNATA RADĚJI NEUTRATIL, ABY SE NETRÁPILA, NEŽ JE NECHÁVAT POHOZENÉ NĚKDE ZA DĚDINOU S VIDINOU, ŽE POJDOU SAMY. NAŠE POTVŮRKA JE TEDY SILNĚ NEDŮVĚŘIVÁ, ALE HODNĚ S NÍ CHODÍM NA ZÁVODY NEBO JINÉ AKCE SE PSY A BĚHEM CHVILKY SI ZVYKNE A NECHÁVÁ SE I POHLADIT. NA PSY NENÍ AGRESIVNÍ, NA DĚTI JE JAK MILIUS I KDYŽ SE NĚKDY STANE ŽE VYSTARTUJE , KDYŽ SE JI NELÍBÍ, ŽE JE NĚKDO U MĚ BLÍZKO. ZE ZAČÁTKU MĚLA PROBLÉMY S JÍDLEM, NECHTĚLA NÁM PAPAT, ALE NAŠTĚSTÍ SE TO V DOBRÉ OBRÁTILO A JE TO TED KUSANEC. KANÁRSKÁ DOGA TAKY MŮŽE BÝT, ALE V TOM PŘÍPADĚ JE TATÍNEK NĚJAKEJ VYŠŠÍ FEŠÁK, PROTOŽE JAK ŘÍKÁM ROSTE DO VÝŠKY A KANÁRSKÁ DOGAsmajlík JE TROŠKU MENŠÍ. TĚMA UŠIMA BYCH TO TYPLA NA CC, ALE BULÍK? TY BRDO TAK TO BY SE MĚ V DOSPĚLOSTI DÍVALA ASI DO OČÍ, TO MĚ POSMÉČÍ PO POLU JEDNA RADOST.smajlík

7.10.2012 21:58
carmela3

XXX.XXX.155.190

danurba napsal(a):
Nikdo je neusel křížit záměrně, stačilo, aby se potkali dva psi ve vhodnou chvíli na stejném místě...

KDYBY NĚKDO ZÁMĚRNĚ KŘÍŽIL PSY, TAK BY JE NEVYHAZOVAL NA HNŮJ. MĚ NAPADLO, ŽE FENA BYLA PŘIPUŠTĚNÁ U PSA A MAJITEL TŘEBA PAK VIDĚL , ŽE MU JI PŘEKRYL JINÝ PES A BÁL SE, ŽE JE NEUDÁ A DAL JE PRYČA A NEBO VĚDĚL, ŽE FENKA JE NAKRYTÁ, VYČKAL JEN NA POROD A ŠTĚNATA PAK JEN VYHODIL, COŽ BERU ZA NEJVĚTŠÍ PROHŘEŠEK. JÁ KDYŽ KOLIKRÁT JI CVIČÍM A HRAJI SI SNÍ, TAK SI NA TO VZPOMENU A PŘIJDE MI JI VŽDY LÍTO, ŽE BY TU MEZI NÁMA NEBYLA A PŘEMÝŠLÍM JESTLI TO TUŠÍ I ONA.smajlík NO MAJITELE BYCH ZAŠLAPALA DO ZEMĚ, TŘEBA NAKOUKNE NA FAUNU A UVIDÍ ČEHO SE VLASTNĚ ZBAVIL. smajlík

7.10.2012 22:54
tereza.128

XXX.XXX.207.198

carmela3 napsal(a):
KDYBY NĚKDO ZÁMĚRNĚ KŘÍŽIL PSY, TAK BY JE NEVYHAZOVAL NA HNŮJ. MĚ NAPADLO, ŽE FENA BYLA PŘIPUŠTĚNÁ U PSA A MAJITEL TŘEBA PAK VIDĚL , ŽE MU JI PŘEKRYL JINÝ PES A BÁL SE, ŽE JE NEUDÁ A DAL JE PRYČA A NEBO VĚDĚL, ŽE FENKA JE NAKRYTÁ, VYČKAL JEN NA POROD A ŠTĚNATA PAK JEN VYHODIL, COŽ BERU ZA NEJVĚTŠÍ PROHŘEŠEK. JÁ KDYŽ KOLIKRÁT JI CVIČÍM A HRAJI SI SNÍ, TAK SI NA TO VZPOMENU A PŘIJDE MI JI VŽDY LÍTO, ŽE BY TU MEZI NÁMA NEBYLA A PŘEMÝŠLÍM JESTLI TO TUŠÍ I ONA.smajlík NO MAJITELE BYCH ZAŠLAPALA DO ZEMĚ, TŘEBA NAKOUKNE NA FAUNU A UVIDÍ ČEHO SE VLASTNĚ ZBAVIL. smajlík

Taky mě napadlo, že se jedná o nechtěné nakrytí. Asi chovatel fenu neuhlídal, tak tak to "vyřešil" takhle a štěňat se zbavil.:-(
Fenky jsou krásné:-)

8.10.2012 07:28
ilisek

XXX.XXX.196.15

carmela3 napsal(a):

Je fakt nádherná!! Ať vám dělá jen samou radost:-)

8.10.2012 07:29
ilisek

XXX.XXX.196.15

carmela3 napsal(a):
a takhle vypadá sestra naší fenkysmajlík

Jedna hezčí holčina než druhá, jsou úžasný (já bych některý "lidi" mlátila železnou tyčí!!!!)

8.10.2012 07:51
danurba

XXX.XXX.69.86

No já myslím, že vypátrat toho hajzla by nemuselo být až tak složité. Matka těch štěňat byla pravděpodobně nějaká maxi dogovitá fešanda, těch je hodně málo a jsou velmi nápadné. A pochybuju, že by jel majitel se štěňaty někam daleko, to už by měl levnější je nechat na veterině utratit. Takže pokud štěňata nebyla nalezena někde poblíž velikého města, je velká pravděpodobnost, že by tam takovou fenu někdo měl znát. Oběhla bych veterináře, ti by mohli mít tip, komu by se ta štěňata mohla narodit. Taky jeden z rodičů musel být žíhaný, takových psů je taky málo a jsou hodně nápadní.

8.10.2012 10:01
carmela3

XXX.XXX.155.190

danurba napsal(a):
No já myslím, že vypátrat toho hajzla by nemuselo být až tak složité. Matka těch štěňat byla pravděpodobně nějaká maxi dogovitá fešanda, těch je hodně málo a jsou velmi nápadné. A pochybuju, že by jel majitel se štěňaty někam daleko, to už by měl levnější je nechat na veterině utratit. Takže pokud štěňata nebyla nalezena někde poblíž velikého města, je velká pravděpodobnost, že by tam takovou fenu někdo měl znát. Oběhla bych veterináře, ti by mohli mít tip, komu by se ta štěňata mohla narodit. Taky jeden z rodičů musel být žíhaný, takových psů je taky málo a jsou hodně nápadní.

PŘESNĚ, ŠTĚNÁTKA BYLA NALEZENÁ U VESNICE, TAKHLE JSME TAKY PŘEMÝŠLELI, VETERINÁŘI BYLI OBĚHNUTI, V OKOLÍ TAKOVÁ FENKA NEBYLA, ALE JE TO CHATOVÁ OBLAST, JEZDÍ TAM HODNĚ LIDÍ NA CHALUPY......smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík