Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2012 11:28
kačule

XXX.XXX.10.206

Dobry den, mám fenku kavalír king charles španěl, která má dva roky.Minulý měsíc nam porodila štěňátka a ted jsem si všimla, že nema hustou srts jak měla, jde ji vidět místama kůže.Muže to byt tím, že měla štěňátka?nebo je to nějaká nemoc děkuji za odpovědi :-)

7.10.2012 17:18
chuchyna

XXX.XXX.25.112

Já teda žádné zkušenosti s porodem atd. nemám ,ale myslím si že by to tím mohlo být,třeba nějakou ztrátou živin přece jen porod je náročný na celý organismus. Radši bych jí vzala k vetovi.

7.10.2012 18:31
burunduk

XXX.XXX.209.124

kačule napsal(a):
Dobry den, mám fenku kavalír king charles španěl, která má dva roky.Minulý měsíc nam porodila štěňátka a ted jsem si všimla, že nema hustou srts jak měla, jde ji vidět místama kůže.Muže to byt tím, že měla štěňátka?nebo je to nějaká nemoc děkuji za odpovědi :-)

Fenky po porodu vylínají, vypadají pak značně olysale a nemocně, ale je to kvůli tomu porodu a vyčerpání organismu.
Já dávám toto:

http://www.siera.cz/psi-vitaminy-leciva-vitaminy-leciva/9530-canina-canidos-cado-vit-100ml.html
http://www.biofaktory.cz/products/pet/animal/psi/canvit-multi/
http://www.hobbypetshop.eu/product/immunovet---psi-a-kocky-/immunovet---psi-a-kocky-20g/1

Nejlepší zkušenosti s Canina Canidos Cado Vit.

Ale samozřejmě fenku jsem neviděla a neprohlédla, takže to může být i nějaká nemoc kůže nebo něco s imunitou, co vyžaduje odborníka. Takže navštivte veterináře a on Vám řekne (udělá stěry, vezme krev).

9.10.2012 12:51
terezal

XXX.XXX.238.234

V širší rodině máme dobré zkušenosti s Pangaminem, tak kdyžtak vyzkoušejte. T.

9.10.2012 14:15
burunduk

XXX.XXX.209.124

terezal napsal(a):
V širší rodině máme dobré zkušenosti s Pangaminem, tak kdyžtak vyzkoušejte. T.

Pangamin tak nezlepšuje radikálně srst jako přípravky uvedené výše. Používá se především v boji při nedostatečném apetitu psů a také jako částečná prevence proti obtížnému hmyzu (muchničky, klíšťata a pod.)

9.10.2012 15:29
ilisek

XXX.XXX.196.16

burunduk napsal(a):
Pangamin tak nezlepšuje radikálně srst jako přípravky uvedené výše. Používá se především v boji při nedostatečném apetitu psů a také jako částečná prevence proti obtížnému hmyzu (muchničky, klíšťata a pod.)

nemáte pravdu, pangamin zlepší srst minimálně stejně ne-li lépe než přípravky uvedené výše, víc jak 25 let nic jiného psům nedáváme a nikdy nic jiného díky tomu ani nepotřebovali....

10.10.2012 12:23
feherkocos

XXX.XXX.42.60

Pivovarskými kvasnicemi jsem podarovala kamarádku (kupuji 25kg pytel...), krmí pořád stejně, nic jiného nepřidávala a srst její labradorky je dnes úplně jinde.

10.10.2012 12:47
burunduk

XXX.XXX.209.124

ilisek napsal(a):
nemáte pravdu, pangamin zlepší srst minimálně stejně ne-li lépe než přípravky uvedené výše, víc jak 25 let nic jiného psům nedáváme a nikdy nic jiného díky tomu ani nepotřebovali....

Pravdu mám - protože v našem případě (3 psi, různě staří) pangamin nikdy nefungoval tak, jak popisujete. I když jsme ho podávali dlouhodobě. Vždy zabrali (a to velice rychle) přípravky, které jsem uvedla. Ještě jsem zapomněla na Biosil Plus, ten nám taky pomáhá.
Takže každý má tu svou pravdu :-)

10.10.2012 17:08
burunduk

XXX.XXX.209.124

oprava..zabralY :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík