Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.10.2012 10:20
šavlozubka

XXX.XXX.140.24

Dobrý den. Máme jezevčíka, kterého krmíme ráno granulemi a večer veřeným buď maso + rýže nebo maso + zelenina, podle toho co zrovna je. Zatím jsme to dělali tak, že jsme psovi uvařili po psovsku část toho co máme k jídlu my, když kuře tak kuře, když hovězí tak hovězí, vepřový minimálně. Poslední dobou mamka začala psovi kupovat maso i zvlášť, hlavně křídla, "obíračku" nebo žaludky, tak mě napadlo se zeptat, kde by se dalo koupit krmné maso i v malém množství v Praze, přeci jen z lidských zdrojů to vyjde docela draho a mohl by být i větší výběr. Jenže co jsme se dívala po internetu tak většina firem rozvážejících maso dodává jen velké množství a třeba 20 nebo 50 kg masa je krmení pro našeho psa pomalu na několik let, nebo se jednalo o firmu z Moravy, která jinam než po Moravě nerozváží. Tak bych se ráda zeptala jestli někdo nevíte, kde by se v Praze dalo sehnat maso pro psa i v malém množství (třeba balení po 1 kg)? Předem ddky za slušné odpovědi.

12.10.2012 10:24
pinoha

XXX.XXX.69.167

Přímo v Praze netuším, ale u nás v okresním městě prodává kilovky mraženého masa pro psy každý druhý zverimex. Zkuste se poptat v obchodech ve svém okolí, určitě ho někde mají, jen Vy to ani netušíte.
Lucie

12.10.2012 10:35
ilisek

XXX.XXX.196.15

pinoha napsal(a):
Přímo v Praze netuším, ale u nás v okresním městě prodává kilovky mraženého masa pro psy každý druhý zverimex. Zkuste se poptat v obchodech ve svém okolí, určitě ho někde mají, jen Vy to ani netušíte.
Lucie

To je pravda, zverimexy berou hodně maso od Vetamixu, myslím, že to tak bude i v Praze.

12.10.2012 12:25
šavlozubka

XXX.XXX.140.24

Děkuji za typ. To je tak když je člověk zvyklej že když něco potřebuje tak ve zverimexu nesežene Jsem zvyklá, že když sháním zrní pro papoucha tak krom prosa, slunečnice neseženu nic, takže na maso by mě zeptat se asi ani nenapadlo.

12.10.2012 13:47
kolemjdouci2

XXX.XXX.106.11

Vím, že maso mívají ve zverimexu v Kunraticích (Ploučnická 155).
No anebo se s někým domluvte na společné objednávce. Z které části Prahy jste?

12.10.2012 14:15
šavlozubka

XXX.XXX.140.24

Ze čtyřky... Jinak Kunratice máme kousek, takže díky za konkrétní typ. :-) Při pochůzkách jsem se byla zeptat v chovatelských potřebách na Olbrachtově, bohužel paní říkala že maso mívali, ale teď už ne.

12.10.2012 15:02
inusanka

XXX.XXX.175.12

Já bych u takového prcka využila maso před koncem doby spotřeby z řetězce, vnitřnosti, normálně lidskou kvalitu. Vetamix jsou kilovky, na jak dlouho to ten prcek má. Já mám obříka a koupím mu i u normálního řezníka, srdce, jazyk, kuřecí skelety

12.10.2012 16:27
burunduk

XXX.XXX.209.124

inusanka napsal(a):
Já bych u takového prcka využila maso před koncem doby spotřeby z řetězce, vnitřnosti, normálně lidskou kvalitu. Vetamix jsou kilovky, na jak dlouho to ten prcek má. Já mám obříka a koupím mu i u normálního řezníka, srdce, jazyk, kuřecí skelety

Taky to tak dělám, máme tři různě velký psy, nejmenší má 5 kilo ..a nechci kupovat mražený maso, který tam někde může ležet rok v mrazácích.
Radši čerstvý hezky vychlazený, kupujem srdíčka, kuřecí krky, skelety, křidýlka, hovězí, kloubový kosti, ryby.
A klidně ve slevě, nic tomu není, i když tomu ten den nákupu prochází trvanlivost.

12.10.2012 16:41
domcaast

XXX.XXX.234.67

šavlozubka napsal(a):
Dobrý den. Máme jezevčíka, kterého krmíme ráno granulemi a večer veřeným buď maso + rýže nebo maso + zelenina, podle toho co zrovna je. Zatím jsme to dělali tak, že jsme psovi uvařili po psovsku část toho co máme k jídlu my, když kuře tak kuře, když hovězí tak hovězí, vepřový minimálně. Poslední dobou mamka začala psovi kupovat maso i zvlášť, hlavně křídla, "obíračku" nebo žaludky, tak mě napadlo se zeptat, kde by se dalo koupit krmné maso i v malém množství v Praze, přeci jen z lidských zdrojů to vyjde docela draho a mohl by být i větší výběr. Jenže co jsme se dívala po internetu tak většina firem rozvážejících maso dodává jen velké množství a třeba 20 nebo 50 kg masa je krmení pro našeho psa pomalu na několik let, nebo se jednalo o firmu z Moravy, která jinam než po Moravě nerozváží. Tak bych se ráda zeptala jestli někdo nevíte, kde by se v Praze dalo sehnat maso pro psa i v malém množství (třeba balení po 1 kg)? Předem ddky za slušné odpovědi.

http://www.proselmy.cz/ ;-) Praha 9, pomezí Libně a Vysočan. Velmi příjemná otevírací doba a kolem 500 kg masa skladem

12.10.2012 19:52
šavlozubka

XXX.XXX.140.24

My právě taky kupujeme normálně v krámu - křídla, krky, "obíračku" nebo ty srdíčka, ale hovězí, vepřový (to dostává minimálně, moc mu nesedne) nebo rybu to jen, když to vaříme i sobě, tak se dá pesanovi kus stranou. Jinak ten poslední odkaz vypadá dobře Díky za typy

Přidejte reakci

Přidat smajlík