Befee
XXX.XXX.184.103
Chtěla bych se zeptat jen tak orientačně jestli někdo nevíte do kolika měsíců rostou štěnda malých ras? :)
Mám doma křížence Jack a Parson Russell Teriéra a zajímalo by nás do kolika měsíců ještě poroste :))
Díky
Befee
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat jen tak orientačně jestli někdo nevíte do kolika měsíců rostou štěnda malých ras? :)
Mám doma křížence Jack a Parson Russell Teriéra a zajímalo by nás do kolika měsíců ještě poroste :))
Díky
No tak zatím nikdo neodpovídá, nemám sice malá plemena, ale spíš větší...nic méně fyzicky(výškově) pes roste cca do 1 roka, feny většinou do prvního hárání, pak už jen mohutní a dospívají psychicky, to trvá většinou do dvou let zvířete, ale jsou plemena, která jsou "dospělí" až ve třech letech.
befee
napsal(a):
Super díky za odpověď :)
Malýmu teď bylo 8 měsíců a je to docela prcek tak mě zajímalo jestil ještě je šance že mi vyroste má totiž docela mohutný tlapky :) Je mi jasný, že nějak závratně určitě ne, ale trošku by tedy asi mohl :))
Já myslím, že ještě určitě malinko povyroste, ale vzhledem k tomu, že je to kříženeček, může se výškově pohybovat spíše k té nižší rase....
Nelik
XXX.XXX.116.45
Dobrý den, můžu se zeptat jak vám pejsek vyrostl a kolik váží? Mamé také křížence JRT, tak jen tak ze zvědavosti. (samozřejmě vím, že je to individuální)
Ahoj mám štěně 6 měsíců křížence Jack Rusell T. a váží 8,2kg.... tatínek JRT a maminka větší knírač...také bych si přála aby vyrostl více :( ale moc tomu nevěřím....