Jak dlouho roste štěně.

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Befee

16.10.2012 13:09
Befee

XXX.XXX.184.103

Chtěla bych se zeptat jen tak orientačně jestli někdo nevíte do kolika měsíců rostou štěnda malých ras? :)
Mám doma křížence Jack a Parson Russell Teriéra a zajímalo by nás do kolika měsíců ještě poroste :))

Díky

16.10.2012 14:31
ilisek

XXX.XXX.196.16

Befee napsal(a):
Chtěla bych se zeptat jen tak orientačně jestli někdo nevíte do kolika měsíců rostou štěnda malých ras? :)
Mám doma křížence Jack a Parson Russell Teriéra a zajímalo by nás do kolika měsíců ještě poroste :))

Díky

No tak zatím nikdo neodpovídá, nemám sice malá plemena, ale spíš větší...nic méně fyzicky(výškově) pes roste cca do 1 roka, feny většinou do prvního hárání, pak už jen mohutní a dospívají psychicky, to trvá většinou do dvou let zvířete, ale jsou plemena, která jsou "dospělí" až ve třech letech.

16.10.2012 22:48
befee

XXX.XXX.184.103

Super díky za odpověď :)
Malýmu teď bylo 8 měsíců a je to docela prcek tak mě zajímalo jestil ještě je šance že mi vyroste má totiž docela mohutný tlapky :) Je mi jasný, že nějak závratně určitě ne, ale trošku by tedy asi mohl :))

17.10.2012 08:09
ilisek

XXX.XXX.196.16

befee napsal(a):
Super díky za odpověď :)
Malýmu teď bylo 8 měsíců a je to docela prcek tak mě zajímalo jestil ještě je šance že mi vyroste má totiž docela mohutný tlapky :) Je mi jasný, že nějak závratně určitě ne, ale trošku by tedy asi mohl :))

Já myslím, že ještě určitě malinko povyroste, ale vzhledem k tomu, že je to kříženeček, může se výškově pohybovat spíše k té nižší rase....

17.10.2012 11:42
jazzinka

XXX.XXX.249.181

Podle mě v 8 měsících už spíš nevyroste. Můj pes mezi 6. měsícem (svod) a 2 lety (bonitace) vyrostl o 2 cm a to je to velké plemeno, které roste déle.

Nelik

11.2.2013 11:24
Nelik

XXX.XXX.116.45

Dobrý den, můžu se zeptat jak vám pejsek vyrostl a kolik váží? Mamé také křížence JRT, tak jen tak ze zvědavosti. (samozřejmě vím, že je to individuální)

22.1.2014 12:51
lucie322

XXX.XXX.19.20

Ahoj mám štěně 6 měsíců křížence Jack Rusell T. a váží 8,2kg.... tatínek JRT a maminka větší knírač...také bych si přála aby vyrostl více :( ale moc tomu nevěřím....

Přidejte reakci

Přidat smajlík