Vynechané hárání - zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2012 10:56
loluciss

XXX.XXX.141.96

Dobrý den, vlastním fenku hladkosrstého foxteriéra s PP. Je jí pět a půl roku. Jednou měla štěňátka a vše v pořádku. Hárala ze začátku (jednou) po cca 11 měsících a pak pravidelně po 6 - 7 měsících. Nyní měla hárat září - říjen 12 a pořád nic...ani žádné "předzvěsti"....Chtěla jsem se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s vynecháním jednoho cyklu hárání u čubičky??? Mám takový pocit, že nyní na podzim prostě hárat nebude a nechá si to až na jaro :-) Co myslíte? Děkuji za Vaše připomínky a čas, příjemný den.

16.11.2012 18:16
emiel

XXX.XXX.238.16

loluciss napsal(a):
Dobrý den, vlastním fenku hladkosrstého foxteriéra s PP. Je jí pět a půl roku. Jednou měla štěňátka a vše v pořádku. Hárala ze začátku (jednou) po cca 11 měsících a pak pravidelně po 6 - 7 měsících. Nyní měla hárat září - říjen 12 a pořád nic...ani žádné "předzvěsti"....Chtěla jsem se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s vynecháním jednoho cyklu hárání u čubičky??? Mám takový pocit, že nyní na podzim prostě hárat nebude a nechá si to až na jaro :-) Co myslíte? Děkuji za Vaše připomínky a čas, příjemný den.

Ona nevynechá, jen to nejspíš o nějaký čas posune. Naše fenka se taky nechce rozhárat a už je přes měsíc ve skluzu. A navíc s přibývajícím věkem se intervaly zlehka prodlužují.

19.11.2012 20:22
tetrivek

XXX.XXX.250.210

Mám fenku severského plemene, která hárá taky zhruba jednou do roka. V prosinci jí budou tři roky, a už jsme si na to celkem zvykli.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík