mavicko
napsal(a):
Najde sa tu niekto komu sa paci toto plemeno? Ake s nim mate skusenosti?
Ahoj. Mě se tohle plemeno moc líbí. Kamarád si nechal dovézt fenu z USA (kolik za ní dal,netuším,nikomu to neprozradil). Tvrdil,že se tohle plemeno používá v USA jako služební a když má fakt blbej den,tak vytáhne řidiče přiotevřeným okýnkem z auta... Já jsem kdysi,když se tohle plemeno u nás začalo chovat četla charakteristiku a celkem mě nadchlo,že pro toto plemeno neexistuje žádný plot ani překážka... A že od malička se musí vychovávat ve stylu,že ten kovový plot se netrhá a že ta dvoumetrová zeď se fakt nepřelézá,....
Myslím,že to tahdy bylo v časopise Zbraně a střelivo.
eavy
napsal(a):
Ahoj. Mě se tohle plemeno moc líbí. Kamarád si nechal dovézt fenu z USA (kolik za ní dal,netuším,nikomu to neprozradil). Tvrdil,že se tohle plemeno používá v USA jako služební a když má fakt blbej den,tak vytáhne řidiče přiotevřeným okýnkem z auta... Já jsem kdysi,když se tohle plemeno u nás začalo chovat četla charakteristiku a celkem mě nadchlo,že pro toto plemeno neexistuje žádný plot ani překážka... A že od malička se musí vychovávat ve stylu,že ten kovový plot se netrhá a že ta dvoumetrová zeď se fakt nepřelézá,....
Myslím,že to tahdy bylo v časopise Zbraně a střelivo.
Jj já zas slyšel, že kdyby jich měli rusové víc, klidně by prolomili blokádu u Stalingradu, no škoda.
eavy
napsal(a):
Rusové??? Si děláte srandu,ne?!
Proč srandu? Když se musí v mládí učit,že se netrhají kovové ploty,tak u toho staligradu by určitě uspěli...Proč to asi psal? Co rřeba proto, že to jsou nesmysly:-)) Bandogové jsou v některých případech krásní a i povahově skvělí psi,ale pouze obecně,pořád jde ještě o dost neustálené plemeno a podle toho taky vypadá, každý pes jiná ves a to jak povahou tak vzhledem...