Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2012 16:29
lunzie

XXX.XXX.0.67

mám 1,5 letého německého ovčáka, psa. Poslední dobou začal mít průjmy, nikdy na to netrpěl, krmím stále stejně, už téměř rok dostává acanu, a do této doby bezproblémů, stolice pevná, pes vitální. Což je ale horší je že začal i hubnout, má stále hlad, navýšila jsem krmnou dávku, ale zhubnul snad ještě více. Čím by to mohlo být? Určitě navštívím veterináře, ale ráda bych slyšela i jiné názory. Granule smíchám vždy s trochou vody (aby je neměl úplně suché), když je venku chladno tak používám teplou vodu, mohlo by to mít na průjem vliv?
díky lucka

3.12.2012 16:53
mata

XXX.XXX.80.144

Acana je kvalitní krmivo, namáčení je také v pořádku. Popis mi připadá na problémy se slinivkou, i věk by odpovídal, ale rozhodně bude potřeba důkladné vyšetření veterinářem. Držím palce :-)

4.12.2012 11:43
hankaapes

XXX.XXX.39.63

.......taky bych to řešila s vetem, rozbor krve ukáže v čem je problém. Držím palce.

5.12.2012 07:19
27zuzulu

XXX.XXX.185.24

a kedy ste psika naposledy odcervovali mozu to sposobovat aj skrkavky moja mama tak tiez mala vlciaka ktory zacal chudnut po niekolko nasobnom odcerveni sa to zacalo upravovat ale urcite treba ist k veterinarovy drzime vsetky päste smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík