Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2006 08:25

Za tři tydny se nám narodí dva vrhy ovčounu,obě maminy už ted vypadají jak soudky.Obě by měly porodit v jeden vykend..,to bude veselo.Proto prosím o jméma na písmenka R a S.děkuji za b nápady.

29.7.2006 09:04

iveta navratilova napsal(a):
Za tři tydny se nám narodí dva vrhy ovčounu,obě maminy už ted vypadají jak soudky.Obě by měly porodit v jeden vykend..,to bude veselo.Proto prosím o jméma na písmenka R a S.děkuji za b nápady.

první mamina

29.7.2006 09:07

ve vane

druhá mamina ta se nerada fotí,tu nafotit to je zázrak.

29.7.2006 10:50

jsou hezký .. mno tak klasika sára, savannah,sally, santina, na kluky: santar, sorbon, salvoy, selvin . . a ted ka R : holky: raska, raja, regina (regi), recoma a kluci: ralf, ricky, rapid, red, , doufám, že se Vám mno vybraná jména budou líbit a kdyžtak mi napište, jestli jste tak některá pojmenovala

29.7.2006 10:51

druhá mamina ta se nerada fotí,tu nafotit to je zázrak.

http://lowchensaustralia.com/names.htm

29.7.2006 11:01

aless napsal(a):
jsou hezký .. mno tak klasika sára, savannah,sally, santina, na kluky: santar, sorbon, salvoy, selvin . . a ted ka R : holky: raska, raja, regina (regi), recoma a kluci: ralf, ricky, rapid, red, , doufám, že se Vám mno vybraná jména budou líbit a kdyžtak mi napište, jestli jste tak některá pojmenovala

http://www.kennels.cz/psijmena/

tady si vyber-je zde na 6000 jmen

29.7.2006 11:02

www.silesiancramer.com/jmena/abc.htm

29.7.2006 11:03

to je druhý odkaz na jména

29.7.2006 11:06

To je hezká činnost, vybírání jmen pro štěnda
Tak jen pár: Rina, Roma, Raja, Róza,Rigo,Roland, Rupert..
Síta, Sammy, Sorel, Saman, Sakar, Sejdí..
Ať to dobře dopadne.

29.7.2006 11:10

Rocky.
Jeden z mých oblíbených klientů, kteří neměli dobrý osud. Teď se má ale výborně. A proto považuji toto jméno za šťastné.
Rony.
Taky štístko.
Rek.
Trochu ostřejší pejsek. Avšak výborný obranář.
Rambo.
Není špatné, ale znám hodně malých psů co se tak jmenují. Je asi moc silácké.
Rita.
Byla to služební fena na čáře. Měla však hezký život a dožila se úctyhodných 18ti let. Byla to ovčanda.
Rikaj.
Je to kříženka akity a "čévéčka". Moc hezká. Kupodivu velmi vyrovnaná a chytrá.
Regina.
Dobrmanka. Výborná ve výkonu.

To jsou pejsci, kteří mne zrovna napadli a mám je dost hluboko v srdci. Použijete-li jedno z těch jmen. Dejte prosím vědět. Udělá mi to obrovskou radost.

29.7.2006 11:20

fiserova druha sance napsal(a):
Rocky.
Jeden z mých oblíbených klientů, kteří neměli dobrý osud. Teď se má ale výborně. A proto považuji toto jméno za šťastné.
Rony.
Taky štístko.
Rek.
Trochu ostřejší pejsek. Avšak výborný obranář.
Rambo.
Není špatné, ale znám hodně malých psů co se tak jmenují. Je asi moc silácké.
Rita.
Byla to služební fena na čáře. Měla však hezký život a dožila se úctyhodných 18ti let. Byla to ovčanda.
Rikaj.
Je to kříženka akity a "čévéčka". Moc hezká. Kupodivu velmi vyrovnaná a chytrá.
Regina.
Dobrmanka. Výborná ve výkonu.

To jsou pejsci, kteří mne zrovna napadli a mám je dost hluboko v srdci. Použijete-li jedno z těch jmen. Dejte prosím vědět. Udělá mi to obrovskou radost.

dekuji za jmena ,muzete psat i dalsi urcite nektera pouziju,ktera to vam reknu az budou stenda na svete,to proste ktomu stendu musi padnout.

29.7.2006 12:38

dekuji za jmena ,muzete psat i dalsi urcite nektera pouziju,ktera to vam reknu az budou stenda na svete,to proste ktomu stendu musi padnout.

Tak jména na R - kluci: Raf, Rendy, Roody, Rasty, Rym, Rufus
- holky: Rema, Rhoda, Repley, Rudin, Rona, Rita

Tak jména na S - kluci: Sorbon, Sahim, Senty, Sedr, Segy, Spong
- holky: Slim, Sunny, Sigy, Sarin, Sorra, Sindye

Přeji hodně štěstí při porodu a aby byli všichni OK!

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.7.2006 13:12
Uživatel s deaktivovaným účtem

sabina napsal(a):
Tak jména na R - kluci: Raf, Rendy, Roody, Rasty, Rym, Rufus
- holky: Rema, Rhoda, Repley, Rudin, Rona, Rita

Tak jména na S - kluci: Sorbon, Sahim, Senty, Sedr, Segy, Spong
- holky: Slim, Sunny, Sigy, Sarin, Sorra, Sindye

Přeji hodně štěstí při porodu a aby byli všichni OK!

mě se líbí jména Ronka a Senta mít dvě feny asi bych je použila ,jenomže já mám samí psi a většinou se už nějak jmenovali

Přidejte reakci

Přidat smajlík