Prosím pana chvd aby se zde zeptal na to, co ho k mé osobě zajímá.
Desenský je už nezajímavý - už jste se mu věnoval dost. Teď se prosím věnujte záhadě Fišerová. Jsem NOBODY z neznáma.
Bylo by tedy vhodné, aby jste se o mé činnosti dověděl a mohl napsat další pomlouvačný článek.
Už se na vaše dotazy těší Dagmar Fišerová z Českých Budějovic
Druhá šance
P.S.: odpovím na vše, ale prosím o občasné posečkání na odpověď - mám malé NOBODY dítě.
fiserova druha sance
napsal(a):
Desenský je už nezajímavý - už jste se mu věnoval dost. Teď se prosím věnujte záhadě Fišerová. Jsem NOBODY z neznáma.
Bylo by tedy vhodné, aby jste se o mé činnosti dověděl a mohl napsat další pomlouvačný článek.
Druhá šance
P.S.: odpovím na vše, ale prosím o občasné posečkání na odpověď - mám malé NOBODY dítě.
Otázka první:
Jaký pomlouvačný článek máte na mysli? Můžete být konkrétní?
chvd
napsal(a):
Otázka první:
Jaký pomlouvačný článek máte na mysli? Můžete být konkrétní?
Týká se článku na: http://www.pejskarina. unas.cz/psi- kocky-cz.html - Rudol Desenský.
Ale o tom se snad už bavit nebudeme. Jen konstatuji, že se jedná o pomluvu.
Prosím dotazy směřujte na mne o mně. (Pana Desenského ani já ani Vy pořádně neznáme. Nejsme jeho rodiče. Nežijeme u něj.
Proto se bavme na vyšší úrovni a neklesejme dál k pochybným výrokům.)
Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
Druhá šance
otázka druhá:
Máte i nějaký funkční telefon?
fiserova druha sance
napsal(a):
Týká se článku na: http://www.pejskarina. unas.cz/psi- kocky-cz.html - Rudol Desenský.
Prosím dotazy směřujte na mne o mně. (Pana Desenského ani já ani Vy pořádně neznáme. Nejsme jeho rodiče. Nežijeme u něj.
Fišerová
V tomto článku není o panu Desenském ani zmínka.
O jakou pomluvu se má jednat?
Koho tam kdo pomluvá a jak?
Když jste něco napsala, tak si přeci za tím stojíte nebo ne?
Vysvětlíte mi tu pomluvu?
fiserova druha sance
napsal(a):
Fišerová
(Pana Desenského ani já ani Vy pořádně neznáme. Nejsme jeho rodiče. Nežijeme u něj.
A proto o něm nemůžeme mluvit?
Každý výrok je pochybný..
Na úrovni vyšší něž které?
To je podobné jako "ještě bělejší", že ano?
chvd
napsal(a):
V tomto článku není o panu Desenském ani zmínka.
O jakou pomluvu se má jednat?
Koho tam kdo pomluvá a jak?
Když jste něco napsala, tak si přeci za tím stojíte nebo ne?
Vysvětlíte mi tu pomluvu?
Prosím, aby jste zde nekladl otázky o člověku o kterém nic ani já ani Vy pořádně nevíte. Kvůli panu Desenském tady přeci nejsme. Ztrácíme tím čas. Já se nesnížím nikdy k pomluvám. Chtěla jsem jen, aby jste se zamyslel sám nad sebou. Nechcete-li se zamyslet, tak prosím klaďte otázky jiné.
Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
Druhá šance
http://www. pejskarina.unas.cz/ panifiserova.html
chvd
napsal(a):
(Pana Desenského ani já ani Vy pořádně neznáme. Nejsme jeho rodiče. Nežijeme u něj.
A proto o něm nemůžeme mluvit?
Každý výrok je pochybný..
Na úrovni vyšší něž které?
To je podobné jako "ještě bělejší", že ano?
Bavme se na vyšší úrovni, jako každý slušný člověk. Vy dokážete být slušný. Vím to a tak to po Vás žádám.
Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
Prosím, aby jste zde nekladl otázky o člověku o kterém nic ani já ani Vy pořádně nevíte. Kvůli panu Desenském tady přeci nejsme. Ztrácíme tím čas. Já se nesnížím nikdy k pomluvám. Chtěla jsem jen, aby jste se zamyslel sám nad sebou. Nechcete-li se zamyslet, tak prosím klaďte otázky jiné.
Fišerová
Paní Fišerová, napsala jste:
znovu a důrazně se ptám, kde vidíte tu pomluvu? nepleťte do toho laskavě stál p.Desenského, má s tím článkem snad něco společného?
snad si stojíte za svým konstatováním o pomluvě?
fiserova druha sance
napsal(a):
Mám funkční telefon. 723 724 672, který mi ale nyní pomáhá při připojení na internet.
Fišerová
To je zvláštní, výzhledem k tomu, že k připojení používáte GPRS, by váš telefon neměl být internetovým centrem Eurotelu identifikován jako nedosažitelný, ale přesto je...no asi technická chyba.
fiserova druha sance
napsal(a):
Už budete psát zase článek o někom koho neznáte? Zkuste mne více poznat. Ptejte se. Vdyť máte tolik nejasností!
Fišerová
jak jste na to přišla, že o Vás hodlám psát článek?
Já se zeptám až se dozvím, kde je ve zmíněném článku ta pomluva. Začla jste s tím Vy, tak věřím, že své tvrzení zdokumentujete, abychom se mohli bavit na té vyšší úrovni.
chvd
napsal(a):
To je zvláštní, výzhledem k tomu, že k připojení používáte GPRS, by váš telefon neměl být internetovým centrem Eurotelu identifikován jako nedosažitelný, ale přesto je...no asi technická chyba.
Jestli něco víte o technice, tak je to možný, když si nastavím takovou službu. Přístup na volání jen čísla z neutajených telefonů. Odtajněte se pane anonymní chvd. A dovoláte se.
Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
Jestli něco víte o technice, tak je to možný, když si nastavím takovou službu. Přístup na volání jen čísla z neutajených telefonů. Odtajněte se pane anonymní chvd. A dovoláte se.
Fišerová
Ale milá paní, já Vám nevolal, nemotejte opět hlouposti
jakou službu, že to máte bastavenou? že Vám nejde volat z potlačených čísel? tková služba ale neexistuje...leda možná extra v Budějicích....
fiserova druha sance
napsal(a):
Nesnažte se mne nalákat na stránky, kde by jste mohl sklouznout k hrubostem a vulgárnostem. Odpovím Vám, ale jen na těchto stránkách. Paní Nohelová totiž ohlídá, aby jsme nesklouzli do nepatřičných mezí.
Fišerová
Paní Fišerová.
Pokud tady chcete debatovat a vyprovokovala jste chvd k debatě, tak mu odpovězte, kde v tom článku je pomluva. Mě osobně by to také zajímalo.
Takže laskavě odpovězte a nechovejte se hloupě, pokud to neumíte, tak proč pak zakládáte debatu? To se má jako ptát pouze chvd a vy mu milostivě odpovíte,a le na jiné relevantní otázky nereagujete???
fiserova druha sance
napsal(a):
Nesnažte se mne nalákat na stránky, kde by jste mohl sklouznout k hrubostem a vulgárnostem. Odpovím Vám, ale jen na těchto stránkách. Paní Nohelová totiž ohlídá, aby jsme nesklouzli do nepatřičných mezí.
Fišerová
kam, že Vás to lákám?
božínku, nemáte snad pocit, že bych Vás na té stránce mohl znásilnit?
fiserova druha sance
napsal(a):
Druhá šance
znova opakuji svou otázku
Paní Fišerová, napsala jste:
znovu a důrazně se ptám, kde vidíte tu pomluvu? nepleťte do toho laskavě stál p.Desenského, má s tím článkem snad něco společného?
snad si stojíte za svým konstatováním o pomluvě?
fiserova druha sance
napsal(a):
Druhá šance
Ještě jedna otázka.
můžete nám sdělit svůj běžně používaný mail?
chvd
napsal(a):
jak jste na to přišla, že o Vás hodlám psát článek?
Já se zeptám až se dozvím, kde je ve zmíněném článku ta pomluva. Začla jste s tím Vy, tak věřím, že své tvrzení zdokumentujete, abychom se mohli bavit na té vyšší úrovni.
S panem Desenským jsem se už setkala a to co tam píšete mi na něj rozhodně nesedí. Znovu upozorňuji, že o něm se bavit nechci.
Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
S panem Desenským jsem se už setkala a to co tam píšete mi na něj rozhodně nesedí. Znovu upozorňuji, že o něm se bavit nechci.
Fišerová
Už jste se s ním setkala, před cca hodinkou jste tvrdila, že ho vůbec neznáte....není to divné?
Stále po Vás chci vysvětlení k té pomluvě!
Fišerová
A já Vás znovu upozorňuji, že chci vědět, kde se ve zmíněném článku dopouštím dle Vás pomluvy.
Co konkrétně Vám v tom článku nesedí na pana Desenského.
Kdyby jste napsala alespoň trochu normální věc, určitě bych tak Vaše vysvětlení nevyžadoval, ale vy tvrdíte, že je tam nějaká pomluva, tak když to tvrdíte, tak buďte tak laskava a vysvětlete kde ta pomluva je, jinak totiž ten, kdo pomlouvá, jste nejspíš Vy, vážená paní.
chvd
napsal(a):
Už jste se s ním setkala, před cca hodinkou jste tvrdila, že ho vůbec neznáte....není to divné?
Stále po Vás chci vysvětlení k té pomluvě!
Fišerová
A já Vás znovu upozorňuji, že chci vědět, kde se ve zmíněném článku dopouštím dle Vás pomluvy.
Co konkrétně Vám v tom článku nesedí na pana Desenského.
Kdyby jste napsala alespoň trochu normální věc, určitě bych tak Vaše vysvětlení nevyžadoval, ale vy tvrdíte, že je tam nějaká pomluva, tak když to tvrdíte, tak buďte tak laskava a vysvětlete kde ta pomluva je, jinak totiž ten, kdo pomlouvá, jste nejspíš Vy, vážená paní.
Netvrdila jsem, že ho vůbec neznám. Já ho neznám vnitřně - duševně. A neznám ho ani teď v tuto chvíli. Nebydlím s ním, nejsem stále u něj, nemám u něj skryté kamery. Znám ho jako slušného člověka.
Ale teď budete zase chtít slovíčkařit o slovu znám. Mnoho slov má mnoho významů.
Psát o někom s kým nežiji a tedy ho neznám je "morální" pomluva.
Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
Netvrdila jsem, že ho vůbec neznám. Já ho neznám vnitřně - duševně. A neznám ho ani teď v tuto chvíli. Nebydlím s ním, nejsem stále u něj, nemám u něj skryté kamery. Znám ho jako slušného člověka.
Ale teď budete zase chtít slovíčkařit o slovu znám. Mnoho slov má mnoho významů.
Psát o někom s kým nežiji a tedy ho neznám je "morální" pomluva.
Fišerová
Nebudu slovíčkařit-nyní jste to totiž upřesnila
fiserova druha sance
napsal(a):
Druhá šance
Paní Fišerová, můžete mi prosím nastínit, kde jsem se dopustil ve zmíněném článku pomluvy?
Rád bych se poučil a chybu napravil.
A napříště tak již nečinil...je samozřejmě mým cílem se pomluv nedopouštět, aby mne náhodou nezavřeli do šatlavy,. takže Vám budu velice vděčný, když mi poradíte.
chvd
chvd
napsal(a):
Paní Fišerová, můžete mi prosím nastínit, kde jsem se dopustil ve zmíněném článku pomluvy?
A napříště tak již nečinil...je samozřejmě mým cílem se pomluv nedopouštět, aby mne náhodou nezavřeli do šatlavy,. takže Vám budu velice vděčný, když mi poradíte.
chvd
Baví Vás jen téma Desenský?
Ne nikoliv, ale má otázka se tématu Desenský nikterak netýká.
chvd
napsal(a):
chvd
"Morální" pomluvy.
Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
"Morální" pomluvy.
Fišerová
Já myslím, že pomluvy nebývají ani morální ani "morální".
Nebo Vám prostě nerozumím. Asi jste na tom, co do intelektu výrazně lépe, tak mi prosím vysvětlete, co tím myslíte. Umíte to prosím vysvětlit i konkrétně? Co konkrétního máte na mysli?
Jaké pomluvy jste našla v mém článku, konkrétně prosím.
Děkuji mnohokrát.
chvd
napsal(a):
Já myslím, že pomluvy nebývají ani morální ani "morální".
Nebo Vám prostě nerozumím. Asi jste na tom, co do intelektu výrazně lépe, tak mi prosím vysvětlete, co tím myslíte. Umíte to prosím vysvětlit i konkrétně? Co konkrétního máte na mysli?
Jaké pomluvy jste našla v mém článku, konkrétně prosím.
Děkuji mnohokrát.
omlouvám se za chvilkové odmlčení
Pomluva jako první termín: dle zákona - použití jména a tím poškození dobrého jména osoby nebo organizace nepravdivými nebo neověřenými (nepodloženými) prolášeními jak mluvenou tak i psanou formou.
Pomluva jako druhý termín: ta se týká morálky. O morálce nerada hlásám. Občas ji také poruším. Ne však tak jako někteří lidé.
fiserova druha sance
napsal(a):
Pomluva jako první termín: dle zákona - použití jména a tím poškození dobrého jména osoby nebo organizace nepravdivými nebo neověřenými (nepodloženými) prolášeními jak mluvenou tak i psanou formou.
Pomluva jako druhý termín: ta se týká morálky. O morálce nerada hlásám. Občas ji také poruším. Ne však tak jako někteří lidé.
Neotevírejte prosím zbytečně další nová témata. Není to vhodné. Paní Nohelová určitě není zvědava na naše klábosení, tak zůstaňte prosím v tomto tématu. Děkuji za pochopení. Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
Aha...takže jste to myslela jako pomluva z morálního hlediska, ne z hlediska trestní odpovědnosti...již Vám rozumím.
Přesto mi stále chybí sdělení, co konkrétně máte na mysli...KONKRÉTNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ
fiserova druha sance
napsal(a):
Neotevírejte prosím zbytečně další nová témata. Není to vhodné. Paní Nohelová určitě není zvědava na naše klábosení, tak zůstaňte prosím v tomto tématu. Děkuji za pochopení. Fišerová
Ale jistě, pokud mi již konkrétně napíšete o té mé konkrétní morální pomluvě, nebudu nic zakládat.
Mi se to například v této situaci vhodné zdá...stále mi nechcete odpovědět konkrétně, tak je to třeba zdůraznit, abyste pochopila, že Váš žádám o konkrétní odpověď.
fiserova druha sance
napsal(a):
Je mi to líto, že nemyslíte. Celý článek je nemorální, protože Vy dotyčného ani neznáte a píšete o něm.
Tato debata nikam nevede.
Zkuste se ptát už na něco lepšího. Nechci aby to sklouzlo do hodnocení Vaší osoby.
Fišerová
Omlouvám se ale jdu venčit a cvičit. Na dotazy odpovím zítra. Děkuji za pochopení. Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
Je mi to líto, že nemyslíte. Celý článek je nemorální, protože Vy dotyčného ani neznáte a píšete o něm.
Tato debata nikam nevede.
Zkuste se ptát už na něco lepšího. Nechci aby to sklouzlo do hodnocení Vaší osoby.
Fišerová
Je mi to líto, že nemyslíte.
Došla Vám slova, že se obracíte k demagogii?? :-))
Já psal, že většinou nemyslím, ale VÍM....
Celý článek je nemorální, protože Vy dotyčného ani neznáte a píšete o něm.
Bohužel se mi začíná zdát, že trpíte nějakou dost závažnou poruchou.
Zkusím to jeste jednou...uvedla jste, že ve clanku www.pejskarina.unas.cz /psi-kocky.html
někoho pomlouvám
nyní uvádíte, že je celý tento článek nemorální, protože v něm píši o někom, koho dle Vás údajně neznám???
To myslíte pana Desenského??
Jak víte, že ho neznám???
Když Vy neznáte mne a pana Desenského také neznáte dobře, jak jste sama uvedla.
Proč tedy tvrdíte, že ho já neznám????
Jak souvisí pan Desenský s tím zmíněným článkem?
Nejste přepracovaná???
Bavte se prosím věcně, ať neztrácíme čas zcela zbytečně.
Zodpovězte konečně konkrétně mé tučné otázky a klidně Vám položím i jiné o psech, jak si oid začátku přejete. :-)
fiserova druha sance
napsal(a):
Omlouvám se ale jdu venčit a cvičit. Na dotazy odpovím zítra. Děkuji za pochopení. Fišerová
já myslel, že své psy cvičíte v noci...viz dále...
Váš výrok:
Mám málo času, ale mým koníčkem jsou už dlouhá léta psi a lidé. Není to inzerce, protože já za své služby nepožaduji žádné peníze. Lidé si už odvykli, že existují lidé, kteří něco chtějí pro ostatní udělat bez vlastního prospěchu. Nevidím na tom nic špatného. Pro Vaší orientaci: mám dvě děti - syna v 1.třídě a dcerku v MŠ. Na starosti mám 3 pejsky, z toho jedna je vážně nemocná - mám ji z útulku a nefugují jí ledviny. Dělám ostrahu, cvičím další psy, učím na kynologickém kroužku, dělám canisterapii, věnuji se příspěvkovým organizacím v oblasti integrace postižených občanů, pořádám brigády na očistu okolí, zdarma poskytuji své služby a rady chovatelům psů, A TO VŠE ZDARMA. Můj měsíční příjem činí pouhých
6 300,- ani o korunu více. V noci cvičím své psy, uklízím domácnost, píši kynologickou encyklopedii a spím denně pouhé 4 hodiny. Jestli to někomu vadí, tak ať se mi ozve neanonymě! Jsem totiž zásadový člověk. S pozdravem všem chovatelům Dagmar Fišerová z Českých Budějovic, tel: 723724672
https://www.ifauna.cz/ diskuse/vypis.php ?thema=37020&o=7#37610
Mohu se zeptat, jak z těch 6300 uživíte či jste uživila tři psy z toho jednoho nemocného n ledviny, dvě děti a sebe????
fiserova druha sance
napsal(a):
Paní Fišerová, nedá mi to a musím se vmísit. Dle mého skromného názoru morální pomluva vzniká ve chvíli, kdy osoba 1 šíří o osobě 2 údaje , o kterých ví, že jsou nepravdivé, s cílem ublížit a poškodit.
Myslím, že chvd uvádí údaje, o kterých je přesvědčen, že jsou pravdivé a jeho cílem není zdiskreditovat RD, ale spasitelská snaha otevřít oči dalším lidem. A to prostě není pomluva a nechápu, když o morálce nerada hlásáte, proč se s ní tu oháníte.
fiserova druha sance
napsal(a):
Druhá šance
Zdá zde někdo osobně paní Fišerovou a je schopen a ochoten zjistit, jestli je autorkou tady těchto příspěvků?
dík
chvd
napsal(a):
Váš výrok:
Mám málo času, ale mým koníčkem jsou už dlouhá léta psi a lidé. Není to inzerce, protože já za své služby nepožaduji žádné peníze. Lidé si už odvykli, že existují lidé, kteří něco chtějí pro ostatní udělat bez vlastního prospěchu. Nevidím na tom nic špatného. Pro Vaší orientaci: mám dvě děti - syna v 1.třídě a dcerku v MŠ. Na starosti mám 3 pejsky, z toho jedna je vážně nemocná - mám ji z útulku a nefugují jí ledviny. Dělám ostrahu, cvičím další psy, učím na kynologickém kroužku, dělám canisterapii, věnuji se příspěvkovým organizacím v oblasti integrace postižených občanů, pořádám brigády na očistu okolí, zdarma poskytuji své služby a rady chovatelům psů, A TO VŠE ZDARMA. Můj měsíční příjem činí pouhých
6 300,- ani o korunu více. V noci cvičím své psy, uklízím domácnost, píši kynologickou encyklopedii a spím denně pouhé 4 hodiny. Jestli to někomu vadí, tak ať se mi ozve neanonymě! Jsem totiž zásadový člověk. S pozdravem všem chovatelům Dagmar Fišerová z Českých Budějovic, tel: 723724672
Mohu se zeptat, jak z těch 6300 uživíte či jste uživila tři psy z toho jednoho nemocného n ledviny, dvě děti a sebe????
Kde jste to vzal? Nebo to jste vyplodil sám? Jestli je to Vaše dílo, tak se s Vámi už dál bavit nebudu. Napište mi prosím, kde jsem něco takového napsala?
Je možné, že se na Vás zlobím neprávem, protože jsem se dívala na nemoderovanou diskuzi a můžu stoprocentně konstatovat, že hodně příspěvků jsem nepsala. Tento určitě ne. Všechny příspěvky, které píši si ukládám na disketu, protože je napřed píši ve wordu a pak je kopíruji jako příspěvek.
V (údajně ode mne) příspěvku je dost nepřesností. Snad vím do jaké třídy chodí mé dítě. Tento příspěvek jsem ani nenašla na fauně. Kde tedy byl?
Mým dohadem je, že buďto mi někdo chce úmyslně ublížit, nebo naopak ale nějak se mu to vymklo z ruky. Je to však osoba, která mě docela zná. A myslí si, že mne zná.
S pozdravem Fišerová
P.S.: To co je zde na moderce pochází skutečně ode mne. Je to reakce na dění na nemoderované diskuzi.
asy
napsal(a):
Paní Fišerová, nedá mi to a musím se vmísit. Dle mého skromného názoru morální pomluva vzniká ve chvíli, kdy osoba 1 šíří o osobě 2 údaje , o kterých ví, že jsou nepravdivé, s cílem ublížit a poškodit.
Myslím, že chvd uvádí údaje, o kterých je přesvědčen, že jsou pravdivé a jeho cílem není zdiskreditovat RD, ale spasitelská snaha otevřít oči dalším lidem. A to prostě není pomluva a nechápu, když o morálce nerada hlásáte, proč se s ní tu oháníte.
S tím s Vámi souhlasím. Jenže o mne vznikají pomalu také fámy. Proto jsem se ozvala tady na moderované diskuzi, protože někdo psal na nemoderované mým jménem. Nevím co ho k tomu vedlo. Některé věci jsem tam psala já. Nebylo jich však tolik.
Vedli mne k tomuto i jiné věci, ale to nevyšlo a někdo mi dost zaviroval počítač. Byla jsem u známého. Teď dokonce vím, že chvd není také jen jeden.
Teď si ani nejsem stoprocentně jistá jestli odpovídám v této diskuzi skutečnému chvd, nebo někomu jinému.
Jestli chvd o panu Desenském čerpal z nemoderované fauny, tak je vše jasné. Myslím si, že když chce pan chvd něco o někom psát, tak by ho měl poznat především osobně. Ráda by jsem se s ním setkala a odpověděla mu všechny jeho dotazy. Kde má jistotu, že za počítačem nesedí někdo jiný?
Moji známí se do této diskuze určitě nezapojí. Většina z nich má své starosti. A jsem ráda, že tu nejsou.
Psala jsem krátký dopis i na redakci i-fauny. Uvidím jak se k tomu postaví oni.
S pozdravem a přáním krásného dne
Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
Kde jste to vzal? Nebo to jste vyplodil sám? Jestli je to Vaše dílo, tak se s Vámi už dál bavit nebudu. Napište mi prosím, kde jsem něco takového napsala?
Je možné, že se na Vás zlobím neprávem, protože jsem se dívala na nemoderovanou diskuzi a můžu stoprocentně konstatovat, že hodně příspěvků jsem nepsala. Tento určitě ne. Všechny příspěvky, které píši si ukládám na disketu, protože je napřed píši ve wordu a pak je kopíruji jako příspěvek.
V (údajně ode mne) příspěvku je dost nepřesností. Snad vím do jaké třídy chodí mé dítě. Tento příspěvek jsem ani nenašla na fauně. Kde tedy byl?
Mým dohadem je, že buďto mi někdo chce úmyslně ublížit, nebo naopak ale nějak se mu to vymklo z ruky. Je to však osoba, která mě docela zná. A myslí si, že mne zná.
S pozdravem Fišerová
P.S.: To co je zde na moderce pochází skutečně ode mne. Je to reakce na dění na nemoderované diskuzi.
Vzal jsem to na tom odkazu, který je tam i uveden
tedy:
akorát si musíte odmazat ty dvě mezery, které tam jsou...
chvd
napsal(a):
Váš výrok:
6 300 nevydělávám a určitě bych nenapsala, že nevydělám ani víc ani míň. Před mateřskou dovolenou jsem byla placena za hodiny a proto nemohl být můj plat stejně vysoký. Proč bych také ale zveřejňovala svůj příjem? Proč bych na internetu ze sebe dělala sociální případ, když musím mít nějaké peníze - nemohla bych tuto činnost dělat. Je dobře, že jste na tohle reagoval a já se k tomu mohu vyjádřit.
Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
S tím s Vámi souhlasím. Jenže o mne vznikají pomalu také fámy. Proto jsem se ozvala tady na moderované diskuzi, protože někdo psal na nemoderované mým jménem. Nevím co ho k tomu vedlo. Některé věci jsem tam psala já. Nebylo jich však tolik.
Vedli mne k tomuto i jiné věci, ale to nevyšlo a někdo mi dost zaviroval počítač. Byla jsem u známého. Teď dokonce vím, že chvd není také jen jeden.
Teď si ani nejsem stoprocentně jistá jestli odpovídám v této diskuzi skutečnému chvd, nebo někomu jinému.
Jestli chvd o panu Desenském čerpal z nemoderované fauny, tak je vše jasné. Myslím si, že když chce pan chvd něco o někom psát, tak by ho měl poznat především osobně. Ráda by jsem se s ním setkala a odpověděla mu všechny jeho dotazy. Kde má jistotu, že za počítačem nesedí někdo jiný?
Moji známí se do této diskuze určitě nezapojí. Většina z nich má své starosti. A jsem ráda, že tu nejsou.
Psala jsem krátký dopis i na redakci i-fauny. Uvidím jak se k tomu postaví oni.
S pozdravem a přáním krásného dne
Fišerová
Ale no tak:-)))
Stále jste mi neodpověděla na úvodní otázku a to jaké pomluvy máte v tom konkrétním článku na mysli...já tam žádné nevidím!
Mohla byste mi prosím zodpovědět tuto jednoduchou otázku?
paní Fišerová, chvd je nic, co míníte formulací, že není jeden.
Můžete nám sdělit, jak Vám někdo zaviroval počítač?
To lze?
Vy nemáte antivirový program?
A proč to zde uvádíte? Má to mít nějakou souvislost s mým nickem, když v jednom odstavci uvádíte konstatování o tom, že chvd není jeden a že Vám někdo zaviroval počítač?
Jestli chvd o panu Desenském čerpal z nemoderované fauny, tak je vše jasné.
Co je jasné? Co jsem měl čerpat z té nemoderované fauny? nezlobte se na mne, ale přemýšlejte. Negativní info o RD se na netu distribuuje mymi strankami....tam je většina negativní informací prvotně.
Myslím si, že když chce pan chvd něco o někom psát, tak by ho měl poznat především osobně
Opravdu? A proč? Vy víte, že jsem se s ním nikdy nesetkal? Kde jste k takové informaci přišla, když neznáte RD ani mne!!
Na to se Vás již také ptám podruhé!
Myslíte si, že třeba tvůrci encyklopedie antiky žili i v antice a se všemi, které v té encyklopedii popisují, se setkali?
myslíte si, že když někdo komentuje politickou situaci, nutně s s těmi politiky setkal?
Jistě, že ne!
Vaše úvahy jsou dosti zcestné paní Fišerová!
Ráda by jsem se s ním setkala a odpověděla mu všechny jeho dotazy
Stačí, když mi zodpovíte ten jeden a to kdy a jaké konkrétní pomluvy jste našla ve zmíněném článku...ptám se tuším podesáté! Stále bez odpovědi!
fiserova druha sance
napsal(a):
6 300 nevydělávám a určitě bych nenapsala, že nevydělám ani víc ani míň. Před mateřskou dovolenou jsem byla placena za hodiny a proto nemohl být můj plat stejně vysoký. Proč bych také ale zveřejňovala svůj příjem? Proč bych na internetu ze sebe dělala sociální případ, když musím mít nějaké peníze - nemohla bych tuto činnost dělat. Je dobře, že jste na tohle reagoval a já se k tomu mohu vyjádřit.
Fišerová
No zdálo se mi to divné, ale je tam Váš podpis tuším i s adresou...myslím, že byste si s redakcí ifauny měla udělat pořádek...dějí se tu hlavně na nemoderce dost prazvláštní praktiky...
fiserova druha sance
napsal(a):
Nebylo by lepší se mnou mluvit osobně? I tady se může přihlásit někdo s nově založeným e-mailem pod cizím jménem.
Fišerová
Paní Fišerová, na to, abych si přečetl Vaši odpověď na mou otázku Jaké pomluvy jsou uvedeny ve Vámi zmíněném článku Vám opravdu nepotřebuji odhalovat ani část své občanské totožnosti.
Ve chvíli, kdybych to udělal bych musel zákonitě svou totožnost i bránit proti dle mého křivému načení z pomluvy a to se mi nechce...mmj
chvd
napsal(a):
No zdálo se mi to divné, ale je tam Váš podpis tuším i s adresou...myslím, že byste si s redakcí ifauny měla udělat pořádek...dějí se tu hlavně na nemoderce dost prazvláštní praktiky...
AHA. Už jsem se koukla. Ten příspěvek: "ať se mi dotyčná ozve" je ode mne. To další ne. Matně si vzpomínám, už je to dlouho, že jsem mé kamarádce asi pětkrát dávala disketu s textem, aby to tam dala. Když mi volala (nepamatuji se jestli to bylo v tomto případě), tak mi říkala, že tam je nějaká negativní reakce. Neměla jsem asi čas a dala jsem jí to na disketě. Budu si muset s ní promluvit. To ale půjde až tak myslím za týden. Jela s manželem k moři. Začíná se to tu tak trochu vyjasňovat.
Fišerová
chvd
napsal(a):
Paní Fišerová, na to, abych si přečetl Vaši odpověď na mou otázku Jaké pomluvy jsou uvedeny ve Vámi zmíněném článku Vám opravdu nepotřebuji odhalovat ani část své občanské totožnosti.
Ve chvíli, kdybych to udělal bych musel zákonitě svou totožnost i bránit proti dle mého křivému načení z pomluvy a to se mi nechce...mmj
Mohu mít jednu jedinou otázku já?
Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
Mohu mít jednu jedinou otázku já?
Fišerová
Samozřejmě, mějte jich kolik chcete, proč byste nemohla? Pokud nebude porušovat legislativní normy tohoto státu, nejspíš Vás za ni nikdo popotahovat nebude.
Také byh měl jednu na Vás:
Jaké konkrétní pomluvy jste našla ve shora zmíněném článku?
Pokud se Vám tato otázka jevínesrozumitelná nebo složitě formulovaná, bez obav se na mne obraťte, rád Vám její smysl vysvětlím podrobně.
chvd
napsal(a):
Samozřejmě, mějte jich kolik chcete, proč byste nemohla? Pokud nebude porušovat legislativní normy tohoto státu, nejspíš Vás za ni nikdo popotahovat nebude.
Pokud se Vám tato otázka jevínesrozumitelná nebo složitě formulovaná, bez obav se na mne obraťte, rád Vám její smysl vysvětlím podrobně.
Posílal jste mi včera e-mail celkem stupidní, že bude sněžit?
Fišerová
chvd
napsal(a):
Už jsem Vám odpověděla.
Jestliže jste nebyl schopen mojí odpověď pochopit, tak nemá smysl se s Vámi o čemkoliv bavit a budu muset uvěřit řečem o Vaší osobě.
No uvidím co na tohle odpovíte.
Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
Posílal jste mi včera e-mail celkem stupidní, že bude sněžit?
Fišerová
Vážená, včera mi z adresy, kterou zde uvádíte ve svém profilu jako mailový kontakt na Vás, přišly na mou mailovou adresu chvd@seznam.cz čtyři maily, z nichž tenž čtvrtý byl znění:
Aspoň jednu otázku mi odpovězte na e-mail. To snad můžete udělat. Napiše mi alespoň jaké je u Vás počasí. Fišerová
proč Vám tedy přijde stupidní odpověď o sněžení?
Takže znovu si Vás dovoluji upozornit, že jsem se Vás již asi 13x ptal,
Jaké konkrétní pomluvy jste nalezla v mém shora uvedeném článku
Zároveň si Vás dovoluji informovat o tom, že způsob Vaši komunikace a neochota zodpovdět jednu jednoduchou otázku jakožto i několik dalších budou dokumentovány na mém webu včetně toho, jak se zde identifikujete.
Což znamená, že pokud by mě dodatečně něnapříklad nějaká paní Fišerová žádala o stažení takového materiálu z mých stránek s tím, že to nepsala ona, rozhodně ji nevyhovím a nechám to na jejím řešení s redakcí ifauny popřípadě jinými autorizovanými institucemi.
fiserova druha sance
napsal(a):
Už jsem Vám odpověděla.
Jestliže jste nebyl schopen mojí odpověď pochopit, tak nemá smysl se s Vámi o čemkoliv bavit a budu muset uvěřit řečem o Vaší osobě.
Fišerová
Už jsem Vám odpověděla.
Fišerová
Nikoliv, nikde jste neodpověděla. Což je zdokumentováno a bude vystaveno na mém webu včetně vaší identifikace, jak jsem již psal.
Znovu Vás žádám o konkrétní odpověď, jaké pomluvy jsem se dopustil ve zmíněném článku
Pokud mi neodpovíte paní Fišerová z Budějovic, budu nucen zvážit přistoupení k náležitým krokům k Vaši osobě prostřednictvím autorizovaných institucí. Vy se totiž dle mého dopouštíte pomluvy mého článku, tedy mé práce, nikoliv mého nicku, což je značný rozdíl, který by mohl zakládat skutkovou podstatu nejednoho tč.
chvd
napsal(a):
Vážená, včera mi z adresy, kterou zde uvádíte ve svém profilu jako mailový kontakt na Vás, přišly na mou mailovou adresu chvd@seznam.cz čtyři maily, z nichž tenž čtvrtý byl znění:
Aspoň jednu otázku mi odpovězte na e-mail. To snad můžete udělat. Napiše mi alespoň jaké je u Vás počasí. Fišerová
proč Vám tedy přijde stupidní odpověď o sněžení?
Takže znovu si Vás dovoluji upozornit, že jsem se Vás již asi 13x ptal,
Jaké konkrétní pomluvy jste nalezla v mém shora uvedeném článku
Zároveň si Vás dovoluji informovat o tom, že způsob Vaši komunikace a neochota zodpovdět jednu jednoduchou otázku jakožto i několik dalších budou dokumentovány na mém webu včetně toho, jak se zde identifikujete.
Což znamená, že pokud by mě dodatečně něnapříklad nějaká paní Fišerová žádala o stažení takového materiálu z mých stránek s tím, že to nepsala ona, rozhodně ji nevyhovím a nechám to na jejím řešení s redakcí ifauny popřípadě jinými autorizovanými institucemi.
Co to tady "bludíte"? Já, že jsem Vám posílala nějaký e-mail? O počasí? A výraz "aspoň" snad není ani spisovný. Napsala bych "alespoň". Takže mi tu nevykládejte bludy!
Fišerová
chvd
napsal(a):
Už jsem Vám odpověděla.
Fišerová
Nikoliv, nikde jste neodpověděla. Což je zdokumentováno a bude vystaveno na mém webu včetně vaší identifikace, jak jsem již psal.
Znovu Vás žádám o konkrétní odpověď, jaké pomluvy jsem se dopustil ve zmíněném článku
Pokud mi neodpovíte paní Fišerová z Budějovic, budu nucen zvážit přistoupení k náležitým krokům k Vaši osobě prostřednictvím autorizovaných institucí. Vy se totiž dle mého dopouštíte pomluvy mého článku, tedy mé práce, nikoliv mého nicku, což je značný rozdíl, který by mohl zakládat skutkovou podstatu nejednoho tč.
Už jsem Vám odpověděla na Vaši otázku.
Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
Co to tady "bludíte"? Já, že jsem Vám posílala nějaký e-mail? O počasí? A výraz "aspoň" snad není ani spisovný. Napsala bych "alespoň". Takže mi tu nevykládejte bludy!
Fišerová
Fišerová
Ale ale paní Fišerová, kde je Vaše vyšší úroveň.
No já si svou poštu zálohuji, takže nebojte, JE JEDNOZNAČNÉ A PRŮKAZNÉ, ODKUD TY MAILY PŘIŠLY..
Receiv ed: (qmail 27910 invoked by uid 0); 29 Jul 2006 12:07:15 -0000
X-Spam-Checker-Version: szn-spamassa ssin 2006-02-02
X-Spam-Status: score=-10.6
To: chvd@sezn am.cz
Date: Sat, 29 Jul 2006 14:07:15 +0200 (CEST)
Reply-To: =?iso-8 859-2?Q?Dagmar=20 Fi=B9erov=E1?= <fiserovad ruhasance@sezn am.cz>
From: =?iso-885 9-2?Q?Dagmar=20F i=B9erov=E1?= <fiserovadruh asance@seznam.cz>
Received: from [85.160.154.92]
by email. seznam.cz with HTTP
for fiserovadru hasance @seznam.cz;
Sat, 29 Jul 2006 14:05:52 +0200 (CEST)
Subject: =?iso-8859-2?Q?pozn=E1mka?=
Mime- Version: 1.0
Message-Id: <104.106-29634- 459694039-1154174834@seznam.cz>
Content-Transfer- Encoding: quoted-printable
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-2"
X-Abuse: helpdesk@seznam.cz
X-Seznam-User: fiserovadruhasance @seznam.cz
X-Nod32result: clean
X-Seznam-Ffp: -1916490659
Takže se proisím nahoďte na Vaši oblíbenou VYŠŠÍ ÚROVEŇ
a odpovězte na mou otázku
Jaké konkrétní pomluvy máte na mysli v zakládajícím příspěvku tohoto fora?
chvd
napsal(a):
Už jsem Vám odpověděla.
Fišerová
Co míníte slovem "identifikace" v tomto znění?
Fišerová
chvd
napsal(a):
Fišerová
Ale ale paní Fišerová, kde je Vaše vyšší úroveň.
No já si svou poštu zálohuji, takže nebojte, JE JEDNOZNAČNÉ A PRŮKAZNÉ, ODKUD TY MAILY PŘIŠLY..
Receiv ed: (qmail 27910 invoked by uid 0); 29 Jul 2006 12:07:15 -0000
X-Spam-Checker-Version: szn-spamassa ssin 2006-02-02
X-Spam-Status: score=-10.6
To: chvd@sezn am.cz
Date: Sat, 29 Jul 2006 14:07:15 +0200 (CEST)
Reply-To: =?iso-8 859-2?Q?Dagmar=20 Fi=B9erov=E1?= <fiserovad ruhasance@sezn am.cz>
From: =?iso-885 9-2?Q?Dagmar=20F i=B9erov=E1?= <fiserovadruh asance@seznam.cz>
Received: from [85.160.154.92]
by email. seznam.cz with HTTP
for fiserovadru hasance @seznam.cz;
Sat, 29 Jul 2006 14:05:52 +0200 (CEST)
Subject: =?iso-8859-2?Q?pozn=E1mka?=
Mime- Version: 1.0
Message-Id: <104.106-29634- 459694039-1154174834@seznam.cz>
Content-Transfer- Encoding: quoted-printable
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-2"
X-Abuse: helpdesk@seznam.cz
X-Seznam-User: fiserovadruhasance @seznam.cz
X-Nod32result: clean
X-Seznam-Ffp: -1916490659
Takže se proisím nahoďte na Vaši oblíbenou VYŠŠÍ ÚROVEŇ
a odpovězte na mou otázku
Jaké konkrétní pomluvy máte na mysli v zakládajícím příspěvku tohoto fora?
Tohle mi stačilo. Děkuji za rozhovor.
Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
Co míníte slovem "identifikace" v tomto znění?
Fišerová
identifikací myslím toto:
Moderované diskusní fórum :: Profil
fiserova druha sance (Fišerová Druhá šance)
E-mail: fiserovadruhasance@seznam.cz
Telefon: 723 724 672
Adresa: P. J. Šafaříka 9/919, České Budějovice, Provozovna: Stará Pohůrka 297, 370 06 Srubec u ČB
WWW:
Chovatelský profil:
canisinstruktor pro rozvoj osobnosti, náprava pesanů, výchova a výcvik, vzdělávání kynologů, etologie, vedoucí kynologického kroužku na ZŠ L. Kuby v Českých Budějovicích, pomoc pejskům v nouzi v rámci možností, výchovný asistent pro osoby s mentálním postižením, člen canisterapeutického spolku CANTES, netradiční výchova a výcvik psů přirozenou metodou na základě přirozené komunikace, mamka tří dětiček a majitelka tří čubinek (2x Akita-inu), bude i hotel pro psy, stavím nápravné zařízení pro psy s problémovým chováním: kotce podle evropských norem na umístění nebezpečných psů.
fiserova druha sance
napsal(a):
Druhá šance
Takže zde slíbený článek:
http://www.pejskarina.unas.cz /fiserova-dagmar- cantes-ceske- budejovice.html
fiserova druha sance
napsal(a):
Druhá šance
Paní Fišerová tak copak??? Kdepak jste, pojďte mi na vyšší úrovni zodpovědět tu mou otázečku prosím!
Neb nýám aspoň pojďte prozradit, jak za jeden den naučíte chodit psa u nohy pomocí štípání a pomlaskávání...kdepak jste poaní Fišerová z Budějovic!!!???
chvd
napsal(a):
Paní Fišerová tak copak??? Kdepak jste, pojďte mi na vyšší úrovni zodpovědět tu mou otázečku prosím!
Neb nýám aspoň pojďte prozradit, jak za jeden den naučíte chodit psa u nohy pomocí štípání a pomlaskávání...kdepak jste poaní Fišerová z Budějovic!!!???
bože ty jsi debil,větší než jsem doufala!!!!
chvd
napsal(a):
krávy jsou děsně roztomilý, to máš pravdu...fakt úžasně:-)))
jééé kdo to je?
fiserova druha sance
napsal(a):
Druhá šance
ZROVNA MI PŘIŠEL MAIL Z
FISEROVA DRUHA SANCE@ SEZNAM.CZ
JEHO ZNĚNÍ:
Děkuji za poskytnutí dostatečného množství důkazního materiálu k trestnímu řízení.
Fišerová
P.S.: Vyhrožování, zastrašování nebo podobné chování bude ihned oznámeno policii.
--------------------------
PANÍ NOHELOVÁ DOST SE DIVÍM, ŽE I ZDE NECHÁTE PŮSOBIT TAKOVÁ INDIVIDUA, KTERÁ JEN CHODÍ OTRAVOVAT
fiserova druha sance
napsal(a):
Druhá šance
Nová aktualizace článku:
http://www.pejskarina. unas.cz/fiserova-dagmar-c antes-ceske-budejovice.html
Tak paní Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz], doufám, že jste již byla na té policii.
fiserova druha sance
napsal(a):
Druhá šance
Oni Vám asi navykládali, že když budete posílat maily z webového rozhraní a navíc přes dynamicky přidělovanou IP od Eurotelu, že jste v klidu, ale omyl, to, že jste ty maily odeslala opravdu z připojení od Eurotelu jsem si schopen ověřit i já a zbytek je prokazatelný za pomoci Eurotelu:-)
chvd
napsal(a):
Oni Vám asi navykládali, že když budete posílat maily z webového rozhraní a navíc přes dynamicky přidělovanou IP od Eurotelu, že jste v klidu, ale omyl, to, že jste ty maily odeslala opravdu z připojení od Eurotelu jsem si schopen ověřit i já a zbytek je prokazatelný za pomoci Eurotelu:-)
Dobrý den!
Po dlouhém váhání jsem se rozhodla trochu přispět. Nemusím souhlasit obecně s CHVD, ale tentokrát musím stát při něm. V článku zmiňovaném paní Fišerovou jsem nenašla o panu Desenském nic o čem je zde psáno, takže také nechápu nic o pomluvách. A odpověď o jaké pomluvy se konkrétně jedná jsem taky nenašla. Ale třeba jsem jen poněkud zaostalá
Nejsem si jista, ale před pár lety jsem znala ze cvičiště jistou paní Fišerovou, která měla 2 akity. Milá dáma, leč značná pohádkářka. neustále mě vyprávěla, jak akita stojí 60 tisíc korun a import z Japonska milion. Náhoda tomu chtěla, že jsem sháněla štěně tohoto plemene za pár týdnů pro kamaráda a dovolala se jedné chovatelce. Paní byla výborná a po nějaké době rozhovoru mi říkala že má v Budějovicích dvě štěňata u moc milé paní Fišerové. Štěně u ní stálo 10 tisíc a na mou otázku ohledně importu z Japonska za milion se smála až se za břicho popadala. Dodnes netuším, proč měla paní Fišerová potřebu toto vykládat (A to nejen mě, ale i dalším).
Dále mě překvapilo, že poté tato paní dělala canisterapii s oběma fenkama, protože ta mladší měla v mládí celkem výrazně agresivní sklony. A dle všech dostupných materiálů se takový pes pro canisterapii nehodí ani po převýchově. Ale třeba se jedná o jinou paní Fišerovou z Českých Budějovic a její akity.
Paní nechci kritizovat,a pokud svou práci dělá s nadšením, proč ne, jen zde zmiňuji svou zkušenost s paní stejného jména.
destinka
napsal(a):
Dobrý den!
Po dlouhém váhání jsem se rozhodla trochu přispět. Nemusím souhlasit obecně s CHVD, ale tentokrát musím stát při něm. V článku zmiňovaném paní Fišerovou jsem nenašla o panu Desenském nic o čem je zde psáno, takže také nechápu nic o pomluvách. A odpověď o jaké pomluvy se konkrétně jedná jsem taky nenašla. Ale třeba jsem jen poněkud zaostalá
Nejsem si jista, ale před pár lety jsem znala ze cvičiště jistou paní Fišerovou, která měla 2 akity. Milá dáma, leč značná pohádkářka. neustále mě vyprávěla, jak akita stojí 60 tisíc korun a import z Japonska milion. Náhoda tomu chtěla, že jsem sháněla štěně tohoto plemene za pár týdnů pro kamaráda a dovolala se jedné chovatelce. Paní byla výborná a po nějaké době rozhovoru mi říkala že má v Budějovicích dvě štěňata u moc milé paní Fišerové. Štěně u ní stálo 10 tisíc a na mou otázku ohledně importu z Japonska za milion se smála až se za břicho popadala. Dodnes netuším, proč měla paní Fišerová potřebu toto vykládat (A to nejen mě, ale i dalším).
Dále mě překvapilo, že poté tato paní dělala canisterapii s oběma fenkama, protože ta mladší měla v mládí celkem výrazně agresivní sklony. A dle všech dostupných materiálů se takový pes pro canisterapii nehodí ani po převýchově. Ale třeba se jedná o jinou paní Fišerovou z Českých Budějovic a její akity.
Paní nechci kritizovat,a pokud svou práci dělá s nadšením, proč ne, jen zde zmiňuji svou zkušenost s paní stejného jména.
Zřejmě jde o stejnou paní Fišerovou, jednak zde píše o tm, že má akity a za druhé její telefon, který je uveden i zde, je uveden i na webu nějakých akit.
Já jsem však stále na pochybách, jestli si z ní někdo zde jen nevystřeli a nevydává se za ni.
Pokud je to tiž opravdu ona myslím identitu vystupujici pod "fiserova druha sance", tak potom, co tato paní Fišerová předvedla na tomto foru a v mailech, které mi od ní chodily, bych si dovolil zpochybnit celou českou canisterapii, pokud ona je někdo, kdo je v nějakém jejím klubu trpěna.
To samé bych si dovolil tvrdit o převýchově zvířat, kterou údajně provozuje.
Pokud tedy někdo znáte paní Fišerovou osobně, stálo by za to zjistit, jestli toto je opravdu její práce, pokud ano, budu ji muset v rámci svého webu věnovat více prostoru neboť mi přejde, že takovýto člověk opravdu nemá se zvířaty co dělat, natož vést nějaký kroužek, věnovat se canisterapii apod....
chvd
napsal(a):
Zřejmě jde o stejnou paní Fišerovou, jednak zde píše o tm, že má akity a za druhé její telefon, který je uveden i zde, je uveden i na webu nějakých akit.
Já jsem však stále na pochybách, jestli si z ní někdo zde jen nevystřeli a nevydává se za ni.
Pokud je to tiž opravdu ona myslím identitu vystupujici pod "fiserova druha sance", tak potom, co tato paní Fišerová předvedla na tomto foru a v mailech, které mi od ní chodily, bych si dovolil zpochybnit celou českou canisterapii, pokud ona je někdo, kdo je v nějakém jejím klubu trpěna.
To samé bych si dovolil tvrdit o převýchově zvířat, kterou údajně provozuje.
Pokud tedy někdo znáte paní Fišerovou osobně, stálo by za to zjistit, jestli toto je opravdu její práce, pokud ano, budu ji muset v rámci svého webu věnovat více prostoru neboť mi přejde, že takovýto člověk opravdu nemá se zvířaty co dělat, natož vést nějaký kroužek, věnovat se canisterapii apod....
Chvd, hezký den: taky si myslím , že to není ona. Ta první, celkem roztomile naivní paní Fišerová, která začala psát sem na ifaunu byla ragistrovaná na jméno s diakritikou. Pak se objevil někdo s registrací Fišerovádruhášanc ,a začal plivat smrady na všechny. no a tohle je třetí pokus. Myslím, že skutečná paní Fišerová to není. Snad tohle skutečné paní Fišerové neublíží . Lidi jsou neskutečný hovada.. Co jí veřím, že má děti, a že dělá kroužek. Je dost reálné, že jí volá brečící dítě , je reálné, že dětem vzkáže, ať to vypnou a sejdou se někde venku. Je to reakce učitelky. Její myšlenky jsou na můj vkus trochu naivní, akle moje myšlenky taky nejosu pro každýho OK. Všichni lidi nemůžou být vysoce vyspělé osobnosti, tak jí už nechte být. At někomu neublížíme. Helena
hehe
napsal(a):
Chvd, hezký den: taky si myslím , že to není ona. Ta první, celkem roztomile naivní paní Fišerová, která začala psát sem na ifaunu byla ragistrovaná na jméno s diakritikou. Pak se objevil někdo s registrací Fišerovádruhášanc ,a začal plivat smrady na všechny. no a tohle je třetí pokus. Myslím, že skutečná paní Fišerová to není. Snad tohle skutečné paní Fišerové neublíží . Lidi jsou neskutečný hovada.. Co jí veřím, že má děti, a že dělá kroužek. Je dost reálné, že jí volá brečící dítě , je reálné, že dětem vzkáže, ať to vypnou a sejdou se někde venku. Je to reakce učitelky. Její myšlenky jsou na můj vkus trochu naivní, akle moje myšlenky taky nejosu pro každýho OK. Všichni lidi nemůžou být vysoce vyspělé osobnosti, tak jí už nechte být. At někomu neublížíme. Helena
Věc: Prohlášení
Tímto se omlouvám panu chvd, že jsem nepravdivě uvedla, že jsem ze svého e-mailu žádnou zde zmiňovanou poštu neposílala. Tuto lež jsem použila z důvodu, že jsem potřebovala zjistit, zda diskutuji s tím pravým panem chvd. To se potvrdilo.
Hodlala jsem totiž podat trestné oznámení na pana chvd a musela jsem mít jistotu, že se jedná o toho jednoho.
Já totiž tady na internetu i-fauny pod jménem Fišerová nejsem sama. Některé příspěvky jsou skutečně s mým jménem, ale některé jsem já nepsala, ač jsem tam podepsána. A bylo jich dost, které jsem nepsala.
Pan chvd urazil bez ověření skutečností nejen mne, ale i jiné osoby, proto jsem podala trestní oznámení na pana chvd a neznámého pachatele pro pomluvu, zneužití autorských práv, zesměšnění apod..
Pan chvd použil na svých stránkách neprověřený materiál, který vydával za pravdivý a tudíž prověřený. To samé udělal i v případech jiných osob. Mohl mne kontaktovat na telefonu a žádat vysvětlení a pravdivé údaje. Chtěla jsem mu dát zde prostor, ale tuto možnost už mu neposkytnu. Jeho osobou se zaobírá už policie.
Protože tyto stránky nejsou pro mne bezpečné (někdo se tu dost často vydává za mne) je toto moje poslední vyjádření pod jménem Fišerová.
Neznámý pachatel poškodil moje jméno a znevážil celou mou práci v oblasti kynologie.
Zde na fauně je totiž člověk, který se snaží lidem jen ubližovat a dociluje toho porušováním zákonů.
K cenám akit se brzy vyjádří renomovaná chovatelka o které byla řeč v příspěvku výše. Nyní je mimo své bydliště, proto se nemůže vyjádřit ihned.
Nepřeji si, aby toto prohlášení bylo upravováno nebo s ním nějak nakládáno, natož aby bylo kopírováno či opisováno na jiná veřejně dostupná místa.
S pozdravem a omluvou Dagmar Fišerová
fiserova druha sance
napsal(a):
Tímto se omlouvám panu chvd, že jsem nepravdivě uvedla, že jsem ze svého e-mailu žádnou zde zmiňovanou poštu neposílala. Tuto lež jsem použila z důvodu, že jsem potřebovala zjistit, zda diskutuji s tím pravým panem chvd. To se potvrdilo.
Hodlala jsem totiž podat trestné oznámení na pana chvd a musela jsem mít jistotu, že se jedná o toho jednoho.
Já totiž tady na internetu i-fauny pod jménem Fišerová nejsem sama. Některé příspěvky jsou skutečně s mým jménem, ale některé jsem já nepsala, ač jsem tam podepsána. A bylo jich dost, které jsem nepsala.
Pan chvd urazil bez ověření skutečností nejen mne, ale i jiné osoby, proto jsem podala trestní oznámení na pana chvd a neznámého pachatele pro pomluvu, zneužití autorských práv, zesměšnění apod..
Pan chvd použil na svých stránkách neprověřený materiál, který vydával za pravdivý a tudíž prověřený. To samé udělal i v případech jiných osob. Mohl mne kontaktovat na telefonu a žádat vysvětlení a pravdivé údaje. Chtěla jsem mu dát zde prostor, ale tuto možnost už mu neposkytnu. Jeho osobou se zaobírá už policie.
Protože tyto stránky nejsou pro mne bezpečné (někdo se tu dost často vydává za mne) je toto moje poslední vyjádření pod jménem Fišerová.
Neznámý pachatel poškodil moje jméno a znevážil celou mou práci v oblasti kynologie.
Zde na fauně je totiž člověk, který se snaží lidem jen ubližovat a dociluje toho porušováním zákonů.
K cenám akit se brzy vyjádří renomovaná chovatelka o které byla řeč v příspěvku výše. Nyní je mimo své bydliště, proto se nemůže vyjádřit ihned.
Nepřeji si, aby toto prohlášení bylo upravováno nebo s ním nějak nakládáno, natož aby bylo kopírováno či opisováno na jiná veřejně dostupná místa.
Aha, a kde?
Moc se těším...doufám, že jste to podala dohromady s jednou velkou chovatelkou s Litomyšle:-)))
Již se moc těším na případná jednání.
Myslím, že z toho vážená paní nevyjdete vůbec s čistým štítem.
Jste normální prachsprostá špinavá lhářka
což lze jednoduše doložit na výrocích:
Pan chvd použil na svých stránkách neprověřený materiál, který vydával za pravdivý a tudíž prověřený. To samé udělal i v případech jiných osob.
Jste normální ulhaná špína paní fiserova druha sance (Fišerová Druhá šance)
chvd
napsal(a):
Aha, a kde?
Moc se těším...doufám, že jste to podala dohromady s jednou velkou chovatelkou s Litomyšle:-)))
Již se moc těším na případná jednání.
Myslím, že z toho vážená paní nevyjdete vůbec s čistým štítem.
Jste normální prachsprostá špinavá lhářka
což lze jednoduše doložit na výrocích:
Pan chvd použil na svých stránkách neprověřený materiál, který vydával za pravdivý a tudíž prověřený. To samé udělal i v případech jiných osob.
Jste normální ulhaná špína paní fiserova druha sance (Fišerová Druhá šance)
Zdravím ogare, pravdu díš v tom, že vystupování údajné paní Fišerové je podivné a asi by tenhle človíček neměl pracovat s dětmi. Celou diskuzi na téma Fišerová jsem fakt prostudovala (i na tvých stránkách). Ale jseš si opravdu jistý, že ona paní je "taková"? Co když tady je nějaký magor/ka/, který se za ni vydává a paní tím, co jsi o ní zveřejnil na netu může poškodit.
Líbí se mi, jak se tady pereš za svoje názory a pravdy, ale internet je v tomto případě zbraň s nedozírnými následky. Docela ti fandím, i když mi někdy vadí tvé vyjadřování, ale každý jsme nějaký. Tak mě napadlo, proč nejdeš do politiky? Myslím, že by ti to sedlo, by se páni nahoře divili. Nebo se běž představit nějakému investikativnímu (snad jsem to napsala správně a nenazveš mě kravkou) novináři. Jako jeho pravá ruka bys byl k nezaplacení.
dora
napsal(a):
Zdravím ogare, pravdu díš v tom, že vystupování údajné paní Fišerové je podivné a asi by tenhle človíček neměl pracovat s dětmi. Celou diskuzi na téma Fišerová jsem fakt prostudovala (i na tvých stránkách). Ale jseš si opravdu jistý, že ona paní je "taková"? Co když tady je nějaký magor/ka/, který se za ni vydává a paní tím, co jsi o ní zveřejnil na netu může poškodit.
Líbí se mi, jak se tady pereš za svoje názory a pravdy, ale internet je v tomto případě zbraň s nedozírnými následky. Docela ti fandím, i když mi někdy vadí tvé vyjadřování, ale každý jsme nějaký. Tak mě napadlo, proč nejdeš do politiky? Myslím, že by ti to sedlo, by se páni nahoře divili. Nebo se běž představit nějakému investikativnímu (snad jsem to napsala správně a nenazveš mě kravkou) novináři. Jako jeho pravá ruka bys byl k nezaplacení.
Ale jseš si opravdu jistý, že ona paní je "taková"? Co když tady je nějaký magor/ka/, který se za ni vydává a paní tím, co jsi o ní zveřejnil na netu může poškodit.
Nejsem si jistý, také nepíši o té paní, ale o jisté identitě odsud.....
Ublížit?
No já jsem přesvědčen, že pokud ji to bude vadit, má možnost si to vyřešit s tím, kdo ji tady tu škodu nadělal...mohlo by to vest konecne k tomu, ze by se zde kompetentni vzopamatovali a udělali z toho server, kde neni dovolenu takovym onym prudit :-)
Tak mě napadlo, proč nejdeš do politiky?
byl bych pak stejný hov.do jako voni :-) určitě :-)
Ty máš teda názory:-)))))) novináři ne......:-)))
dora
napsal(a):
Co je to ogar? To je něco jako oškvarka?
chvd
napsal(a):
Ale jseš si opravdu jistý, že ona paní je "taková"? Co když tady je nějaký magor/ka/, který se za ni vydává a paní tím, co jsi o ní zveřejnil na netu může poškodit.
Nejsem si jistý, také nepíši o té paní, ale o jisté identitě odsud.....
Ublížit?
No já jsem přesvědčen, že pokud ji to bude vadit, má možnost si to vyřešit s tím, kdo ji tady tu škodu nadělal...mohlo by to vest konecne k tomu, ze by se zde kompetentni vzopamatovali a udělali z toho server, kde neni dovolenu takovym onym prudit :-)
Tak mě napadlo, proč nejdeš do politiky?
Jinak samozřejmě souhlasím, asi by se mělo to nějak hlídat a předcházet těmhle průšvihům.
někdy mám pocit, že horší to být nemůže (ale v podstatě se ti nedivím)
proč ne? jseš šťoura a nebojíš se. Hodilo by se to k tobě.
dora
napsal(a):
Jinak samozřejmě souhlasím, asi by se mělo to nějak hlídat a předcházet těmhle průšvihům.
někdy mám pocit, že horší to být nemůže (ale v podstatě se ti nedivím)
nojo, ale jakmile takovou věc začne člověk dělat profesionálně, většinou je to sílně účelový.......
myslím, že Internet je na tohle velmi dobrý médium...je opravdě hodně nezávislý, na druhý straně si taky nemůžeš dělat, co se ti zlíbí....
ono to moc nejde...proto doufam, že pokud to bude te prave pani vadit, udělá si pořádek s těmi, kteří ji to způsobili:-)
fiserova druha sance
napsal(a):
Paní Fišerová, jste borec. Držím palce vašemu snažení.
azo
napsal(a):
Jsme z tebe a tý tvý televize všichni vydření,ChytrolínkuVD.
jen tak pro ilustraci toho, jací lidé vkládají takovéto příspěvky
http://www.pejskarina. unas.cz/zdenka-strestikova -bigdagda-seznam-cz.html
na mailovou adresu bigdagda@seznam.cz zde má udělanou registaci uživatelka Erin
tuto emailovou adresu rovněž používá paní chovatelka Zdena Střeštíková jako kontaktní adresu na své prezentaci
www.bigdagda.wz.cz
Jak nick Erin tak ona emailová adresa byla několikráte informována o skutečnosti, že mi z ní tyto vulgární (obsažené v článku) maily chodí.
Obrázek si tedy udělejte sami.
petrc
napsal(a):
Paní Fišerová, jste borec. Držím palce vašemu snažení.
tuto emailovou adresu rovněž používá paní chovatelka Zdena Střeštíková jako kontaktní adresu na své prezentaci
www.bigdagda.wz.cz
Jak nick Erin tak ona emailová adresa byla několikráte informována o skutečnosti, že mi z ní tyto vulgární (obsažené v článku) maily chodí.
chvd
napsal(a):
www.bigdagda.wz.cz
Chvd, ty jsi vážně hustodémon ... ty sis na nás snad vytvořil databázi a vedeš si podrobné záznamy o každém nickovi a každé nicce
zet
napsal(a):
Chvd, ty jsi vážně hustodémon ... ty sis na nás snad vytvořil databázi a vedeš si podrobné záznamy o každém nickovi a každé nicce
aLE TO NE, ALE KDYŽ DO tEBE RYJE NĚKDO JIŽ DÉLE NEŽ ROK, TAK NĚJAK TO PROSTĚ NEPŘEHLÍDNEŠ:)))
Třeba o Tobě žádnou databázi nemám...čím to asi bude? Že by tím, že někdo je prostě normální? Hoj:-)
zet
napsal(a):
Zet, chvd si tu databázi poněkud zjednodušil, ať se ozve kdokoliv, vybalí prostě informace o paní Střeštíkové, které nebylo zas tak obtížné získat, protože ona se jimi na rozdíl od něho netají.
petrc
napsal(a):
Zet, chvd si tu databázi poněkud zjednodušil, ať se ozve kdokoliv, vybalí prostě informace o paní Střeštíkové, které nebylo zas tak obtížné získat, protože ona se jimi na rozdíl od něho netají.
Milý PetřeC, je velice zajímavé, že ač na mujpes.cz jste dnes dělali s Erin divadlo, jakože se vlastně seznamujete na netu jako Vy dva spolu , tak tady již dobře víš, že Erin se moc se svou identifikací netají...ano netají, to je pravda, za to již nesmyslně popřela, že ty maily psala ona...
Myslím, že Erin, PetrC apod je všechno jedno a je zcela fuk, jestli píšete ze dvou počítačů z jedné místnosti nebo si Erin přebíhá od jednoho PC k druhému či mění připojení apod...prostě je to na palici...
Takže opět jen výmysly a lži a kecy....Petře, jdi se raděj smočit do 33 lubíkového bazénku jo?
fiserova druha sance
napsal(a):
Druhá šance
Chvd ty ostudo!
Tohle je fakt komedie
Nevím jestli je to myšleno jako vtip, ale pokud je to myšleno vážně tak jsem se opravdu ujistila že žiji ve státě plném sledovačů telenovel, nebo realityšou a pár vyvolených normálních lidí jsou jen vyvrhelové společnosti!
Pár zde diskutujících by se nad sebou a svým chováním a hlavně myšlením mělo zamyslet!!!
A vy údajná paní Fišerová si laskavě uvědomte že ten kdo tu rozfoukal negativní diskuzi není Chvd, ale vy!
anuska
napsal(a):
Chvd ty ostudo!
Tohle je fakt komedie
Nevím jestli je to myšleno jako vtip, ale pokud je to myšleno vážně tak jsem se opravdu ujistila že žiji ve státě plném sledovačů telenovel, nebo realityšou a pár vyvolených normálních lidí jsou jen vyvrhelové společnosti!
Pár zde diskutujících by se nad sebou a svým chováním a hlavně myšlením mělo zamyslet!!!
A vy údajná paní Fišerová si laskavě uvědomte že ten kdo tu rozfoukal negativní diskuzi není Chvd, ale vy!
Tak tak, j tohle téma občas posunout, aby neupadlo v zapomnění.
fiserova druha sance
napsal(a):
Druhá šance
http://www.pejskarina .unas.cz/druha-sance-c antes-fiserova-dagmar .html
Otevřený dopis pro
Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz]
s žádosti o vysvětlení a omluvu:
Uživatel Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz] mi píše:
...že prý jsem poškodil několik slušných lidí a to bez ověření skutečností a psal jsem na stránkách "Pejskařina u nás" o nich bez toho, abych se jich zeptal osobně na jejich vyjádření. Údajně pry to, že jim poskytnu možnost obhajobu jen písemně a to po internetu, není dostačující.
Reaguji:
vážená Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz],
01. Které slušné lidi a jakým způsobem jsem poškodil?
02. Jaké ověření skutečností máte na mysli?
03. Proč bych nemohl na svých stránkách psát své názory a domněnky?
04. Proč bych se měl někoho ptát osobně na jejich vyjádření?
05. Proč nestačí, že se mohou vyjádřit na internetu či kdekoliv jinde?
06. O jakou legislativní normu se opíráte, když mě osočujete z těchto věcí?
prý svým přístupem poškozuji již delší dobu kynologii v ČR na nemoderované diskusi i-fauny, jsem dosti hrubý až vulgární a mladým lidem, kteří navštěvují tyto stránky jsem prý špatným příkladem
Reaguji:
07. Na čem stavíte obvinění, že poškozuji kynologii v ČR, na čem konkrétním?
08. Na diskuzích jsem poskytl spoustu dobrých rad, čím můžete doložit své tvrzení o tom, že jsem někomu špatným příkladem?
09. Vy vedete své potomky k tomu, aby si brali příklad s uživatelů na internetu?
...prý je mnoho kynologů, kteří ví o některých nesrovnalostech na ČMKU, ale takto veřejně by si nedovolili jejich činnost znevážit, tak jak jsem to udělal já na svých stránkách "Pejskařina u nás". Tímto počínáním jsem prý udělal téměř z celé kynologie v ČR prohnilý obor.
Reaguji:
10. Mohl bych vědět, kde na svých stránkách jsem znevážil ČMKÚ ??
Jsem přesvědčen, že je evidentní, že Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz] opět jen plive hnus místo aby uvedla cokoliv konkrétního.
Stejně jako minule jen pouští nepravdy, které neumí následně doložit. Nelze to totiž, jsou to smyšlené lži a osočování.
Vy jste tedy Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz] opravdu skvělý vzor pro ty děti, které k Vám chodí do toho Vašeho ho kynologického kroužku, jak tvrdíte.
V této souvislosti vyzývám čitatele tohoto příspěvku, aby o něm dali vědět rodičům oněch dětí, aby měli lepší obrázek o tom, kam pouštějí své dítě.
Opět a veřejně si tedy dovoluji tvrdit, že Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz] L Ž E !
Vzhledem k výše uvedenému žádám buď o konkrétní argumentaci a podložení Vašich výroků relevantními argumenty nebo o veřejnou omluvu!
chvd
napsal(a):
http://www.pejskarina .unas.cz/druha-sance-c antes-fiserova-dagmar .html
Otevřený dopis pro
Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz]
s žádosti o vysvětlení a omluvu:
...že prý jsem poškodil několik slušných lidí a to bez ověření skutečností a psal jsem na stránkách "Pejskařina u nás" o nich bez toho, abych se jich zeptal osobně na jejich vyjádření. Údajně pry to, že jim poskytnu možnost obhajobu jen písemně a to po internetu, není dostačující.
Reaguji:
vážená Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz],
01. Které slušné lidi a jakým způsobem jsem poškodil?
02. Jaké ověření skutečností máte na mysli?
03. Proč bych nemohl na svých stránkách psát své názory a domněnky?
04. Proč bych se měl někoho ptát osobně na jejich vyjádření?
05. Proč nestačí, že se mohou vyjádřit na internetu či kdekoliv jinde?
06. O jakou legislativní normu se opíráte, když mě osočujete z těchto věcí?
prý svým přístupem poškozuji již delší dobu kynologii v ČR na nemoderované diskusi i-fauny, jsem dosti hrubý až vulgární a mladým lidem, kteří navštěvují tyto stránky jsem prý špatným příkladem
Reaguji:
07. Na čem stavíte obvinění, že poškozuji kynologii v ČR, na čem konkrétním?
08. Na diskuzích jsem poskytl spoustu dobrých rad, čím můžete doložit své tvrzení o tom, že jsem někomu špatným příkladem?
09. Vy vedete své potomky k tomu, aby si brali příklad s uživatelů na internetu?
...prý je mnoho kynologů, kteří ví o některých nesrovnalostech na ČMKU, ale takto veřejně by si nedovolili jejich činnost znevážit, tak jak jsem to udělal já na svých stránkách "Pejskařina u nás". Tímto počínáním jsem prý udělal téměř z celé kynologie v ČR prohnilý obor.
Reaguji:
10. Mohl bych vědět, kde na svých stránkách jsem znevážil ČMKÚ ??
Jsem přesvědčen, že je evidentní, že Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz] opět jen plive hnus místo aby uvedla cokoliv konkrétního.
Stejně jako minule jen pouští nepravdy, které neumí následně doložit. Nelze to totiž, jsou to smyšlené lži a osočování.
Vy jste tedy Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz] opravdu skvělý vzor pro ty děti, které k Vám chodí do toho Vašeho ho kynologického kroužku, jak tvrdíte.
V této souvislosti vyzývám čitatele tohoto příspěvku, aby o něm dali vědět rodičům oněch dětí, aby měli lepší obrázek o tom, kam pouštějí své dítě.
Opět a veřejně si tedy dovoluji tvrdit, že Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz] L Ž E !
Vzhledem k výše uvedenému žádám buď o konkrétní argumentaci a podložení Vašich výroků relevantními argumenty nebo o veřejnou omluvu!
Ale copak paní Fišerová, zase jen hromada nařčení a fakty žádné?
Jako obvykle, viďte?
Myslím, že začátkem školního roku budeme muset oslovit rodiče těch dětí z Vašeho kroužku...přece jen děti jsou naše budoucnost a tak se o ně musíme starat a ne je svěřit každému.
Paní Fišerová, Vy si již se mnou nechcete povídat na VYŠŠÍ ÚROVNI?
chvd
napsal(a):
Ale copak paní Fišerová, zase jen hromada nařčení a fakty žádné?
Jako obvykle, viďte?
Myslím, že začátkem školního roku budeme muset oslovit rodiče těch dětí z Vašeho kroužku...přece jen děti jsou naše budoucnost a tak se o ně musíme starat a ne je svěřit každému.
Paní Fišerová, Vy si již se mnou nechcete povídat na VYŠŠÍ ÚROVNI?
No paní Fišerová, tak kdepak jste?
Je mi smutno bez komunikace na vyšší úrovni.
chvd
napsal(a):
No paní Fišerová, tak kdepak jste?
Je mi smutno bez komunikace na vyšší úrovni.
Tak to vypadá, že paní " fish " se už neozve, a tak kdo pak je tohle !?
azo
napsal(a):
Vypadá,že nemá.Hej,pane chvd,takovej odborník....nechcete se nám k tomu vyjádřit?Třeba ho někde schoval.
Vypadá,že nemá.Hej,pane chvd,takovej odborník....nechcete se nám k tomu vyjádřit?Třeba ho někde schoval.
Psa jsem měl, jenže jednou mu ten análek neudělal moc dobře a byl pak nějakej divnej, tak jsem ho přes zdejší inzerci musel darovat, to je vcelku pochopitelné, nobe?
chvd
napsal(a):
polštářkuv Budějicích ho fakt nemám, tam nechávám otevřený pole působnosti agresivním akitám:-)
.a kdo je tohle? Že by další podoba chvd?
chvd
napsal(a):
polštářkuv Budějicích ho fakt nemám, tam nechávám otevřený pole působnosti agresivním akitám:-)
LSD? ..............neb něco horšího? ................ To bude Okenou. Není tady někdo sjetej? Ty máš zlatý chvd z té Fišerové nějaký vítr. Že by jsi ji fakt neznal? Tak asi nevíš na čem jsi, co?
Jo, jo............................. Nemáš náhodou někoho na "lince"?
polstarek
napsal(a):
LSD? ..............neb něco horšího? ................ To bude Okenou. Není tady někdo sjetej? Ty máš zlatý chvd z té Fišerové nějaký vítr. Že by jsi ji fakt neznal? Tak asi nevíš na čem jsi, co?
Jo, jo............................. Nemáš náhodou někoho na "lince"?
Ale běž hlupáčku, běž se vyspat do budějic....tyhle komentáře si přečtou rodiče těch tvejch dětiček, tak pak se nediv.....dostanou je i s tím, kdo je psal....:-))
azo
napsal(a):
Chvdíčku byls na tý výstavě v Brně,jak ses domlouval s těma ženskýma na tom srazu?
Náš vážený nadbůch chvd si zde pouze léčí mindráky !
Je trapné, jak se pořád snažíte někoho provokovat a jste opravdu k smíchu ,... Kdyby ty Vaše diskuse byli alespon o něčem,..
Každého chytáte zaslovo , tak já zkusím to samé s Vámi !
cituji ( no spíš kopíruji ) našeho nadboCHa !
pojďte mi nadávat, hovada
kdo se cítí, ten se vtípí
Odpovědět... | Od: chvd | Datum: 16.08.2005 09:52:54
Náš vážený nadbůch chce abysme mu nadávali,..
Ani nechtějte abych začala - vlastně mi za to ani nestojíte !
-co myslíte, kdo je tu nejblbější
jsem to jááááááááá, heheč
Odpovědět... | Od: chvd | Datum: 16.08.2005 09:52:03
Naprosto souhlasím Alespon něco je Vám jasné !
prima diskuze?
jsem strašně shizofrenně paranodiní, tak se nyní musím vyblbnout
Odpovědět... | Od: chvd | Datum: 16.08.2005 09:53:37
Re: prima diskuze?
Nemoce o kterých píšete ,Vy mít nemůžete,neboť se jedná o poruchy ,které vznikají v mozku,což je ve Vašem případě naprosto vyloučené.
Také souhlasím, ten Vás utřel tak, že jste raději nereagoval
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 16.08.2005 11:41:03
monke
napsal(a):
Náš vážený nadbůch chvd si zde pouze léčí mindráky !
Je trapné, jak se pořád snažíte někoho provokovat a jste opravdu k smíchu ,... Kdyby ty Vaše diskuse byli alespon o něčem,..
Každého chytáte zaslovo , tak já zkusím to samé s Vámi !
cituji ( no spíš kopíruji ) našeho nadboCHa !
pojďte mi nadávat, hovada
kdo se cítí, ten se vtípí
Odpovědět... | Od: chvd | Datum: 16.08.2005 09:52:54
Náš vážený nadbůch chce abysme mu nadávali,..
Ani nechtějte abych začala - vlastně mi za to ani nestojíte !
-co myslíte, kdo je tu nejblbější
jsem to jááááááááá, heheč
Odpovědět... | Od: chvd | Datum: 16.08.2005 09:52:03
Naprosto souhlasím Alespon něco je Vám jasné !
prima diskuze?
jsem strašně shizofrenně paranodiní, tak se nyní musím vyblbnout
Odpovědět... | Od: chvd | Datum: 16.08.2005 09:53:37
Re: prima diskuze?
Nemoce o kterých píšete ,Vy mít nemůžete,neboť se jedná o poruchy ,které vznikají v mozku,což je ve Vašem případě naprosto vyloučené.
Také souhlasím, ten Vás utřel tak, že jste raději nereagoval
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 16.08.2005 11:41:03
POZOR POZOR - chvd už nám asi nemá co říct
monke
napsal(a):
POZOR POZOR - chvd už nám asi nemá co říct
probůch, co je to tu zase za bláboly?
kolik ty těch nicků máš? 8?
o čem ty nakopírovaný příprcy mají svědčit......a přispívej laskavě do toho fora, který je nazvané stejně, ale jako pokračování...tady to už neregistruje nové příspěvky a tak se blbě poznává, že tu nějaké jsou...chápeš????
To je zvlastni, vyse uvedena indentita fiserova...mi nebyla ani za sedm let schopna zodpovědět onu jednoduchou otázku, kde ve vyse linkovanem clanku vidi ony pomluvy.
Jedine, co dokazala bylo, ze zneuzila penize danovych poplatniku k tomu, aby zjistila, kdo jsem. A tak jsem pred temi x lety byl podavat "vysvetleni" na PCR, cimz cely pripad udajnych pomluv skoncil neb se jaksi nenalezlo nic, co by za neco stalo. Dokonce ona jista pani Fišerová poté, co diky nejspise neserioznosti nektereho zamestnance PCR zjistila, jaka je mozna ma identita, celou vec dale neresila. Proste ona jen asi v duchu te moralky, kterou se tu ohanela, vyuzila penize danovych poplatniku k tomu, aby zjistila mou identitu.
ma nekdo predstavu, co ono individum nyni dela? Doufam hlavne, ze ne nic s detmi ci psy.
Jsem totiz presvedcen, ze individum, ktere vystupuje verejne treba i takto:
Přestaňte už propírat moje jméno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikomu jsem nic neudělala!!!!!!!!!!!!!!!
Už mám všeho dost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Držte huby nebo to udělám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! J8 už nemůžu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co jsem z Vás co udělala? Celý život pomáhám lidem a psů za své nikdy na lidech nevydělávám jsem věřící a měla jsem ráda lidi!!!!!!!!!!! Lidé mne zklamali a ublížili a panu I.E. také děkuji, tomu jsem věřila a co on udělal!!!!!!!!!!!!! Je mi ze všeho na zvracení!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Končím se všemi, končím se vším, nikdo mne už nezajímáte a jste mi ukradení. Nenávidím tenhto zkurvený svět.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti co mě meli rádi už mne nekontaktujte - nejsem!!!!!!!!!!!!!!!! Končím s celou komunikací a s tímto zasraným světem.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co na to řekne vaše svědomí se podívám odjinut!!!!!!Polibte si prdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
by s detmi ani se psy pracovat opravdu nemelo.