bogarmeryben
napsal(a):
Ten nejmenší a vzorně daunující je náš nejmladší člen - pointr Largo
Výmary mi rádi, máme spoustu takových šedivých kamarádů.
Aha, aha, já si říkala, že to nebude maďar. Ono to není moc poznat, když má tu hlavičku mezi packama. To má fakt daun? Nebo je unavenej a spí? Jestli je to daun, tak to je paráda. Kolik mu je? Našemu je jedenáct měsíců.
katcha
napsal(a):
Aha, aha, já si říkala, že to nebude maďar. Ono to není moc poznat, když má tu hlavičku mezi packama. To má fakt daun? Nebo je unavenej a spí? Jestli je to daun, tak to je paráda. Kolik mu je? Našemu je jedenáct měsíců.
Ňuňínek, krásnej.
Ne, tohle byl fakt daun, a to v rovných pěti měsících.
Teď mu je 8 měsíců, tomu vzadu 14 a té světlé fenečce vedle pointra budou 2 roky.
bogarmeryben
napsal(a):
Ňuňínek, krásnej.
Ne, tohle byl fakt daun, a to v rovných pěti měsících.
Teď mu je 8 měsíců, tomu vzadu 14 a té světlé fenečce vedle pointra budou 2 roky.
Ty jo, určitě seš myslivec nebo myslivkyně, co? To my městští takhle přesně nedaunujem. Ale v září máme začít dělat loveckej výcvik, tak jsem zvědavá jak nám to půjde. Odkud jste? A nebyla by ještě nějaká fotečka toho pointra?
katcha
napsal(a):
Ty jo, určitě seš myslivec nebo myslivkyně, co? To my městští takhle přesně nedaunujem. Ale v září máme začít dělat loveckej výcvik, tak jsem zvědavá jak nám to půjde. Odkud jste? A nebyla by ještě nějaká fotečka toho pointra?
No myslivkyně jsem, ale taky z města a to přímo z centra
vizsladan
napsal(a):
A poslední zimní, bohužel lehce naaranžovanou
Taky se pochlubím s naší Zorinkou
marketka
napsal(a):
A ještě jedna
relaxujem(v te dobe mela stenatka tak aspon odpocivala
)
jeji jmeno je Grace a jsou ji 4 roky
tara
napsal(a):
relaxujem(v te dobe mela stenatka tak aspon odpocivala
)
jeji jmeno je Grace a jsou ji 4 roky
Náš už skoro roční Art aneb pan Tlapičkyn :)
elda
napsal(a):
Náš už skoro roční Art aneb pan Tlapičkyn :)
A tady jsou moji dva maďarští miláčci
irenaa
napsal(a):
A tady jsou moji dva maďarští miláčci
chudinka-tohle byla momentka...ted uz si vesele skotaci bez stenatek,ktera uz jsou u novych majitelu
tara
napsal(a):
chudinka-tohle byla momentka...ted uz si vesele skotaci bez stenatek,ktera uz jsou u novych majitelu
Fotky z výstavy v Mladé Boleslavi:
irenaa
napsal(a):
a jedna z agility
Ahojk, tak já se na MO chystám, konkrétně na krátkosrstého, štenda by měla být k odběru v červenci příštího roku, tak snad ;) hodim vám sem fotečky taťky, mamky a sourozence :)
jackie simon
napsal(a):
Ahojk, tak já se na MO chystám, konkrétně na krátkosrstého, štenda by měla být k odběru v červenci příštího roku, tak snad ;) hodim vám sem fotečky taťky, mamky a sourozence :)
tohle byl tatka, ted mamka+ štenda
jackie simon
napsal(a):
tohle byl tatka, ted mamka+ štenda
a sourozenec
jackie simon
napsal(a):
Tatínek: Ben du Domaine de Chodes
Maminka: Luxatori Caledula
A za jménkem Teil Belgiens.
Jsou přímo z Maďarska, kámoščinka mamka se zná s Luxy paničkou
Maďárka sis vybrala super,jsou to úžasní psi Mám teď dva,ale věřím,až se přestěhuju jednou do baráčku,tak se smečka určitě rozroste aspoň ještě o jednoho zrzavce.