Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2006 01:01

Hola hola, je tu někdo???

31.7.2006 01:04

bllerkovaci napsal(a):

Tak kónečně se mně to povedlo!!!!!! Vrtám se s tím už tááák dlouho. No nevadí, to co jsem prvně napsala se neuložilo Četla jsem několik posledních kavkazských příspěvků a tímto zdravím Paju od asiatů a mám vzkaz pro Maťu: uhodla jste, byl to Agirek s maminkou Bllerkou a ta třetí kavkazanda byla Areli Remon Fáres

31.7.2006 06:40

bllerkovaci napsal(a):
Tak kónečně se mně to povedlo!!!!!! Vrtám se s tím už tááák dlouho. No nevadí, to co jsem prvně napsala se neuložilo Četla jsem několik posledních kavkazských příspěvků a tímto zdravím Paju od asiatů a mám vzkaz pro Maťu: uhodla jste, byl to Agirek s maminkou Bllerkou a ta třetí kavkazanda byla Areli Remon Fáres

Koukám Zuzko, že se Ti to podařilo ! Tak ještě by to chtělo nějaké fotečky

sejtanova smecka

31.7.2006 09:27
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):
Koukám Zuzko, že se Ti to podařilo ! Tak ještě by to chtělo nějaké fotečky

Zuzka se k fotce nějak nemá, tak přidám pár já. Je to prcek od Artuše a od Becky ze Soutoku Vltavy.Je jí asi tak 9 měsíců a bydlí v Německu

sejtanova smecka

31.7.2006 09:28
sejtanova smecka

sejtanova smecka napsal(a):
Zuzka se k fotce nějak nemá, tak přidám pár já. Je to prcek od Artuše a od Becky ze Soutoku Vltavy.Je jí asi tak 9 měsíců a bydlí v Německu

ještě jedna momentka stojící

sejtanova smecka

31.7.2006 09:29
sejtanova smecka

ještě jedna momentka stojící

a jedna válecí

sejtanova smecka

31.7.2006 09:30
sejtanova smecka

a jedna válecí

Aranka Irslak

31.7.2006 09:35

Aranka Irslak

je to pěkný prcek hnedka přidám i nějakou svou

31.7.2006 09:53

bllerkovaci napsal(a):
je to pěkný prcek hnedka přidám i nějakou svou

miláškové

31.7.2006 09:56

bllerkovaci napsal(a):
miláškové

s sobotu na louce - Agi

31.7.2006 09:57

bllerkovaci napsal(a):
s sobotu na louce - Agi

vystrčené zadky

31.7.2006 09:58

bllerkovaci napsal(a):
vystrčené zadky

návštěva zoo

31.7.2006 09:59

bllerkovaci napsal(a):
návštěva zoo

a ještě s lamou

31.7.2006 10:00

bllerkovaci napsal(a):
a ještě s lamou

a malé lamátko

31.7.2006 10:01

bllerkovaci napsal(a):
a malé lamátko

když fotky, tak fotky kavkazáci ve vlaku

31.7.2006 10:09

bllerkovaci napsal(a):
když fotky, tak fotky kavkazáci ve vlaku

co je s vámi?? vy tu už nikdo nejste??

sejtanova smecka

31.7.2006 10:10
sejtanova smecka

bllerkovaci napsal(a):
co je s vámi?? vy tu už nikdo nejste??

jsme

31.7.2006 10:24

jsme

tak co povíš Šejtanko?

31.7.2006 10:26

bllerkovaci napsal(a):

kuk

31.7.2006 10:27

nada napsal(a):
kuk

zdravím Bredíka

31.7.2006 10:32

bllerkovaci napsal(a):
zdravím Bredíka

že deěkuje
Jak je v dááálavě ?? taky vedro ??
A kam se chystá Agirek na výstavku??

31.7.2006 10:35

nada napsal(a):
že deěkuje
Jak je v dááálavě ?? taky vedro ??
A kam se chystá Agirek na výstavku??

v dálavě ještě dálavější (Jeseníky) je fajn, pod mrakem a žádné vedo Agirek má ještě chvíli výstavní pauzu, hlášené mám až NVP Brno, pak jedem na Zbraslav a zvažuju MVP Tulln..... kampak se chystáte vy?

31.7.2006 10:36

bllerkovaci napsal(a):

Ahojky všicí, moc vás zdravím z internetové kavárny, mám tady info o Atrekovi. Strávila jsem telefonováním celou sobotu a moje nervy jsou momentálně na pochodu.
Tady vám okopčím to co jsem napsala na Kavkazany v nouzi:
Pejsek je z našeho chovu a tak za něj moc prosím. Při svém (jediném) výletu za háravou fenkou bohužel kousl nějakou paní, nikdo neví proč zrovna jí, protože bez povšimnutí minul několik dalších lidí.

Proti majitelce se však domluvila celá vesnice a pejsek má být do konce týdne zlikvidován (slovy petice) nebo bude otráven. Majitelce je taky vyhrožováno televizí.

Pes je výborný hlídač, zvyklý na spoustu návštěv, do této doby nikdy nikoho nenapadl. Majitelka říká, že pokud někoho pustila na zahradu, Bondík (Atrek) si ho přestal všímat, neútočil. Bez pozvání se však do domu nikdo nedostal.

Panička se Bonda nebojí, i teď ho všude s sebou vozí autem, bojí se o něj a večer s ním chodí na procházky jako dřív.
Pokud by jste měl někdo zájem, dejte mi prosím vědět na 724 999 393.
Předem moc díky, Lucka

31.7.2006 10:39

kaca napsal(a):
Ahojky všicí, moc vás zdravím z internetové kavárny, mám tady info o Atrekovi. Strávila jsem telefonováním celou sobotu a moje nervy jsou momentálně na pochodu.
Pejsek je z našeho chovu a tak za něj moc prosím. Při svém (jediném) výletu za háravou fenkou bohužel kousl nějakou paní, nikdo neví proč zrovna jí, protože bez povšimnutí minul několik dalších lidí.

Proti majitelce se však domluvila celá vesnice a pejsek má být do konce týdne zlikvidován (slovy petice) nebo bude otráven. Majitelce je taky vyhrožováno televizí.

Pes je výborný hlídač, zvyklý na spoustu návštěv, do této doby nikdy nikoho nenapadl. Majitelka říká, že pokud někoho pustila na zahradu, Bondík (Atrek) si ho přestal všímat, neútočil. Bez pozvání se však do domu nikdo nedostal.

Panička se Bonda nebojí, i teď ho všude s sebou vozí autem, bojí se o něj a večer s ním chodí na procházky jako dřív.
Předem moc díky, Lucka

ahoj Luci

31.7.2006 10:41

bllerkovaci napsal(a):
v dálavě ještě dálavější (Jeseníky) je fajn, pod mrakem a žádné vedo Agirek má ještě chvíli výstavní pauzu, hlášené mám až NVP Brno, pak jedem na Zbraslav a zvažuju MVP Tulln..... kampak se chystáte vy?

Tak to si užíváte
Já mám Ml.Boleslav , Zbraslav a Letňany
Takže se uvidíme , my budeme na Zbraslavu už od pátku Tak se těším na hojnou účast .

31.7.2006 10:47

bllerkovaci napsal(a):
ahoj Luci

Jééé ahoj Zuzko, jak se máte? Já teď trochu šíleně, panička Bonda na mě spoléhá že někoho najdu, ale mám obavu, že času je hrozně málo.

31.7.2006 10:50

kaca napsal(a):
Jééé ahoj Zuzko, jak se máte? Já teď trochu šíleně, panička Bonda na mě spoléhá že někoho najdu, ale mám obavu, že času je hrozně málo.

Ale celkem to jde...Agirka zlobí nějaký nerv, ale jinak dobře. Vím, četla jsem to na kavkazanech v nouzi...tak snad se pro něj někdo najde!!!!!!! A co jinak u vás nového?

31.7.2006 10:53

bllerkovaci napsal(a):
Ale celkem to jde...Agirka zlobí nějaký nerv, ale jinak dobře. Vím, četla jsem to na kavkazanech v nouzi...tak snad se pro něj někdo najde!!!!!!! A co jinak u vás nového?

Všechno ostatní je naštěstí při starém, Barča je pořád někde zalezlá, hlavně že je tam chládek. V životě bych nevěřila kam všude se dokáže kavkazan nacpat .

31.7.2006 12:34

kaca napsal(a):

Předem moc díky, Lucka

Paní Foltýnová,psala jsem vám mail,že bydlíme v Chomutově(teda,ve vesnici u CV) a že jsme ochotni pomoct pejskovi,ale protože už máme 2 kavkazany a k tomu i Cerba,který jiného psa nesnese,nemůžeme si Bonda vzít,i když bychom velmi rádi.Je nějaká možnost,jak pomoci majitelce i jinak?Zajet se tam podívat?Která je to vesnice ? Zde je můj mail nebo tel číslo jindriskaostapiv@seznam.cz 608 88 18 04

maťa

31.7.2006 13:06
maťa

jesie napsal(a):
Paní Foltýnová,psala jsem vám mail,že bydlíme v Chomutově(teda,ve vesnici u CV) a že jsme ochotni pomoct pejskovi,ale protože už máme 2 kavkazany a k tomu i Cerba,který jiného psa nesnese,nemůžeme si Bonda vzít,i když bychom velmi rádi.Je nějaká možnost,jak pomoci majitelce i jinak?Zajet se tam podívat?Která je to vesnice ? Zde je můj mail nebo tel číslo jindriskaostapiv@seznam.cz 608 88 18 04

Ahojky všem

Zdravím Zuzku a její bezva štěky a děkuju za vysvětlení té "třetí" fenky

A Bondíkovi přeju, ať co nejrychleji najde někoho, s kým už bude spokojenej a kdo v něm nebude vidět "zabijáka"
Jak už jsem psala, kdo ví, jak to bylo, ta paní se mohla poplašit, udělat prudkej pohyb proti němu a něco na něj zařvat......taky bych se asi nadšeně netvářila a "preventivně" ji kousla

Moc hezký fotky Agirka a Bllerky, jsou krásní a Bller na svůj věk vůbec nevypadá

31.7.2006 13:16

maťa napsal(a):
Ahojky všem

Zdravím Zuzku a její bezva štěky a děkuju za vysvětlení té "třetí" fenky

A Bondíkovi přeju, ať co nejrychleji najde někoho, s kým už bude spokojenej a kdo v něm nebude vidět "zabijáka"
Jak už jsem psala, kdo ví, jak to bylo, ta paní se mohla poplašit, udělat prudkej pohyb proti němu a něco na něj zařvat......taky bych se asi nadšeně netvářila a "preventivně" ji kousla

Moc hezký fotky Agirka a Bllerky, jsou krásní a Bller na svůj věk vůbec nevypadá

Beu s Agim taky zdraví Děkujeme za pochválené fotky a Bllérinku Já jen nejsem úplně v obraze s těma přezdívkama tady....vy máte jakého kavkazáka??

31.7.2006 13:20

bllerkovaci napsal(a):
Beu s Agim taky zdraví Děkujeme za pochválené fotky a Bllérinku Já jen nejsem úplně v obraze s těma přezdívkama tady....vy máte jakého kavkazáka??

Bllérinka 8 let...

maťa

31.7.2006 13:22
maťa

bllerkovaci napsal(a):

Ještě žádného

Mám Britušku, skoro 12 let starou NO, a papillona Gerryho No a teď ještě nalezené štěndo - Kikinku, kterou někdo vyhodil a ona tady lítala v dešti po ulici a strašně plakala!!! Obávám se, že majitele nenajdu, více info je v tématu SOBOTNÍ PROBUZENÍ

Kavkazánka toužím mít už asi deset let, ale s Brituškou to nejde - holky tady už vědí - je taková hrďule moje a myslím, že by jí to urychlilo odchod, protože méďovi je třeba se řádně a důsledně věnovat odmala, a to by ona nepřežila, když už teď nemůže moc tlapkat a tak

A prosím, nevykat mi, ještě nejsu tak stará a nemám tolik vědomostí, abych si to mohla "nechat líbit"

31.7.2006 13:45

maťa napsal(a):
Ještě žádného

Mám Britušku, skoro 12 let starou NO, a papillona Gerryho No a teď ještě nalezené štěndo - Kikinku, kterou někdo vyhodil a ona tady lítala v dešti po ulici a strašně plakala!!! Obávám se, že majitele nenajdu, více info je v tématu SOBOTNÍ PROBUZENÍ

Kavkazánka toužím mít už asi deset let, ale s Brituškou to nejde - holky tady už vědí - je taková hrďule moje a myslím, že by jí to urychlilo odchod, protože méďovi je třeba se řádně a důsledně věnovat odmala, a to by ona nepřežila, když už teď nemůže moc tlapkat a tak

A prosím, nevykat mi, ještě nejsu tak stará a nemám tolik vědomostí, abych si to mohla "nechat líbit"

Jsem si myslela, aspoň jsem to tak pochopila ze starších diskuzí Ale časem kavkazák bude, že? A už máš nějaký tip od koho si pořídíš??

maťa

31.7.2006 13:52
maťa

bllerkovaci napsal(a):
Jsem si myslela, aspoň jsem to tak pochopila ze starších diskuzí Ale časem kavkazák bude, že? A už máš nějaký tip od koho si pořídíš??

No určo bude, a už do konce mého života bude aspoň jeden vždycky po mém boku
Tip nemám, sic už sem prolezla kde co, a snad i něco vím, mám ale dojem, že jsou i CHS, co nemají web, takže uvidíme. Jak se tak znám, budu vybírat strašně dlouho, hluboce a důsledně Asi budu chovatele otravovat hodně a moc, ale nechci nic podcenit, od zdraví a povahy, až po vzhled a socializaci.......

Jen doufám, že to pak taky zvládnu já, a dokážu z něj mít bezva parťáka a oporu v životě, tak jako jsem měla - a mám!!! - zatím ve všech mých psech, i když ta výchova u některých byla na infarkt

P.S. Můžu taky tykat?

31.7.2006 18:52

maťa napsal(a):
No určo bude, a už do konce mého života bude aspoň jeden vždycky po mém boku
Tip nemám, sic už sem prolezla kde co, a snad i něco vím, mám ale dojem, že jsou i CHS, co nemají web, takže uvidíme. Jak se tak znám, budu vybírat strašně dlouho, hluboce a důsledně Asi budu chovatele otravovat hodně a moc, ale nechci nic podcenit, od zdraví a povahy, až po vzhled a socializaci.......

Jen doufám, že to pak taky zvládnu já, a dokážu z něj mít bezva parťáka a oporu v životě, tak jako jsem měla - a mám!!! - zatím ve všech mých psech, i když ta výchova u některých byla na infarkt

P.S. Můžu taky tykat?

No je spousta CHS co nemají web a je bohužel hodně těžké vybrat štěně se vším všudy
Jasně že jo, kavkazáci jsou super pejsani a společníci

PS: No to je samozřejmost

31.7.2006 19:46

bllerkovaci napsal(a):
No je spousta CHS co nemají web a je bohužel hodně těžké vybrat štěně se vším všudy
Jasně že jo, kavkazáci jsou super pejsani a společníci

PS: No to je samozřejmost

Toš co je s váma lidičky?? Konečně mi to jede a nikdo tu není???

31.7.2006 19:48

bllerkovaci napsal(a):
Toš co je s váma lidičky?? Konečně mi to jede a nikdo tu není???

Ještě malý dotázek, pejsek Cezar (viz dubnová diskuze) kdesi od Přerova je s PP bo ne?? Nevíte??

31.7.2006 22:49

kaca napsal(a):

Předem moc díky, Lucka

Dobrý den.
Mohla byste mi prosím říct něco víc o Atrekovi?
Vaše žádost mně velmi zaujala a hezkou chvíli už o tom uvažuji.
Na druhou stranu je to tříletý pastevec který si horko těžko bude zvykat na nového majitele , nemluvě o tom že mám šestiletého syna. Než pro něho jet přes celou republiku (jsemz Karvinska), tak napřed znát něaké informace. Jak si to třeba majitelka představuje s předáním, jaké má podmínky převzetí, je třeba pejsek uchovněný , jak se snáší s ostatními psy (mám RTW) a pod.Kolik času máme , protože se člověk nemůže rozhodnout z hodiny na hodinu.
Děkuji za další informace
Palkovská

1.8.2006 08:52

psi mama napsal(a):
Dobrý den.
Mohla byste mi prosím říct něco víc o Atrekovi?
Vaše žádost mně velmi zaujala a hezkou chvíli už o tom uvažuji.
Na druhou stranu je to tříletý pastevec který si horko těžko bude zvykat na nového majitele , nemluvě o tom že mám šestiletého syna. Než pro něho jet přes celou republiku (jsemz Karvinska), tak napřed znát něaké informace. Jak si to třeba majitelka představuje s předáním, jaké má podmínky převzetí, je třeba pejsek uchovněný , jak se snáší s ostatními psy (mám RTW) a pod.Kolik času máme , protože se člověk nemůže rozhodnout z hodiny na hodinu.
Děkuji za další informace
Palkovská

Psala jsem vám mail

1.8.2006 09:40

bllerkovaci napsal(a):
Ještě malý dotázek, pejsek Cezar (viz dubnová diskuze) kdesi od Přerova je s PP bo ne?? Nevíte??

Zdravím,náš Caezar od Přerova je bez PP po rodičích s PP.
Má 3roky a je stále panic

1.8.2006 18:28

nada napsal(a):
Psala jsem vám mail

Ahoj holky
kde jste všicí ??? u nás je krásně pod mrakem - dalo by se říci ,že i chladno a občas zaprší - no náádhera

1.8.2006 19:00

nada napsal(a):
Ahoj holky
kde jste všicí ??? u nás je krásně pod mrakem - dalo by se říci ,že i chladno a občas zaprší - no náádhera

Tady séém Celý den se chodím koukat a nikdo nikde!! Tady na horách je taky krásně pod mrakem a zimenka Prostě paráda!!

sejtanova smecka

1.8.2006 19:27
sejtanova smecka

bllerkovaci napsal(a):
Tady séém Celý den se chodím koukat a nikdo nikde!! Tady na horách je taky krásně pod mrakem a zimenka Prostě paráda!!

Já jsem tu taky A rovněž hlásím ochlazení

sejtanova smecka

1.8.2006 19:27
sejtanova smecka

Já jsem tu taky A rovněž hlásím ochlazení

A ještě Fulgerka

1.8.2006 19:32

A ještě Fulgerka

Tak co povíš Šejtanko?

1.8.2006 19:38

rasila napsal(a):
Zdravím,náš Caezar od Přerova je bez PP po rodičích s PP.
Má 3roky a je stále panic

Ahoj Caezare! Děkuji za info, byla jsem zvědavá, protože jsme přerováci A kdepak přesně bydlíte?

1.8.2006 19:39

bllerkovaci napsal(a):
Tak co povíš Šejtanko?

Ahojky dámy
Jsem tu rovněž,jen poněkud inkognito
Barča nám nezadržitelně tloustne. Už teď chodí jak balón. A podezírám jí,že asi trpí na nevolknosti (tak jako já),neboť skoro vůbec nežere... Chudinka moje skoro-vychrtlá Před chovatelkou Šejtankou pšššš

1.8.2006 19:39

A ještě Fulgerka

Jani nevíš jestli už se Lenka s tím Bucíkem a Tullnem nerozhodla??

1.8.2006 19:43

eavy napsal(a):
Ahojky dámy
Jsem tu rovněž,jen poněkud inkognito
Barča nám nezadržitelně tloustne. Už teď chodí jak balón. A podezírám jí,že asi trpí na nevolknosti (tak jako já),neboť skoro vůbec nežere... Chudinka moje skoro-vychrtlá Před chovatelkou Šejtankou pšššš

Ahojky Bára a vychrtlá?? Tákhle jsem se už dlouho nepobavila Ale není to nic ve zlém!!

1.8.2006 19:48

bllerkovaci napsal(a):

No jasně,že vychrtlá Koukni,musí polehávat,páč by jí jinak odfoukl vítr

1.8.2006 19:58

bllerkovaci napsal(a):
Jani nevíš jestli už se Lenka s tím Bucíkem a Tullnem nerozhodla??

ahoj všíchni tak už jsem tu také od včera nám nefungoval pc,
koukám že se nás v Tullnu sejde víc to je dobře fota jsou super Fulgerka je k pomuchlování, no a kolik se vás chystá do Polska na SV

1.8.2006 20:03

marie m napsal(a):
ahoj všíchni tak už jsem tu také od včera nám nefungoval pc,
koukám že se nás v Tullnu sejde víc to je dobře fota jsou super Fulgerka je k pomuchlování, no a kolik se vás chystá do Polska na SV

Zdravím Maruško! S Tullnem ještě nevím, pořád přemýšlím zda jo bo ne? A vyberete Barhata a Berenisku? Na SV nejedeme, je to trochu z ruky Vy jedete?

1.8.2006 20:04

eavy napsal(a):
No jasně,že vychrtlá Koukni,musí polehávat,páč by jí jinak odfoukl vítr

Hahaha.....tak když to říkáš By mě zajímalo co na to Jana?

1.8.2006 21:00

bllerkovaci napsal(a):
Hahaha.....tak když to říkáš By mě zajímalo co na to Jana?

Nazdár Maruš
tak už jsi comp zprovoznila ??a koukala jsi na ty platby ??

1.8.2006 21:04

nada napsal(a):
Nazdár Maruš
tak už jsi comp zprovoznila ??a koukala jsi na ty platby ??

Je tu někdo z výboru KRAOP? Marťule ještě nedošel Zpravodaj...

sejtanova smecka

1.8.2006 21:20
sejtanova smecka

eavy napsal(a):

To je divné, většina členů ho už má...Zeptáme se předsedy
Jinak Barušce opravdu hrozí, že jí odnese vítr....tornáda totiž řádí už i v čechách

1.8.2006 21:25

eavy napsal(a):

no Zuzko na SV bych chtěla ale trošku mě děsí ta cena tak nevím ale do Tullnu pojedu a pokud se rozhodnu i pro SV tak beru oba.
Nadi koukla jsem na ten tvůj meil je to hrůza myslím cena uvidím co sponzor budu mít co dělat abych ho ukecala

1.8.2006 21:38

marie m napsal(a):
no Zuzko na SV bych chtěla ale trošku mě děsí ta cena tak nevím ale do Tullnu pojedu a pokud se rozhodnu i pro SV tak beru oba.
Nadi koukla jsem na ten tvůj meil je to hrůza myslím cena uvidím co sponzor budu mít co dělat abych ho ukecala

Mně stačí už jen ty prachy co chtějí za to Rakousko!! A Baršín bude ještě v mladých bo už v mezitřídě??

1.8.2006 21:45

bllerkovaci napsal(a):
Mně stačí už jen ty prachy co chtějí za to Rakousko!! A Baršín bude ještě v mladých bo už v mezitřídě??

no do Rakous ho přihládím do mezitřídy juniora Rakouského má již potvrzeno z Rakous , a když se rozhodnu na SV tak asi také do otevřený na to by asi jěště neměl

1.8.2006 21:48

marie m napsal(a):
no do Rakous ho přihládím do mezitřídy juniora Rakouského má již potvrzeno z Rakous , a když se rozhodnu na SV tak asi také do otevřený na to by asi jěště neměl

Maruš ,vždyt jsem ti to říkala ,že je to děs běs - uvidíme co se mi dostane za odpověd :-))))))

1.8.2006 21:51

nada napsal(a):
Maruš ,vždyt jsem ti to říkala ,že je to děs běs - uvidíme co se mi dostane za odpověd :-))))))

Nadi tys tam napsala tak to jsem zvědavá co odepíšou , je to přímo hrůza , ale stejně mě to láká

1.8.2006 21:54

marie m napsal(a):
Nadi tys tam napsala tak to jsem zvědavá co odepíšou , je to přímo hrůza , ale stejně mě to láká

jo napsala jsem tam - tak uvidíme co dojde ,ale spíš ta dražší varianta si myslím !!!
No mně to taky láká ,ale asi to u mně nehrozí !!!!!!A jinak si rezervuju místo s Baršínem v kufru

sejtanova smecka

1.8.2006 21:57
sejtanova smecka

nada napsal(a):
jo napsala jsem tam - tak uvidíme co dojde ,ale spíš ta dražší varianta si myslím !!!
No mně to taky láká ,ale asi to u mně nehrozí !!!!!!A jinak si rezervuju místo s Baršínem v kufru

Tak to tedy sbohem, Naďo Měla jsem Tě ráda

1.8.2006 22:04

Tak to tedy sbohem, Naďo Měla jsem Tě ráda

Jani nebooj
Zatím mně Baršín nesežral , jenom si mně oslintává a když bude mit chut na sváču tak mu aspon vydržím na dlouho

sejtanova smecka

1.8.2006 22:09
sejtanova smecka

nada napsal(a):
Jani nebooj
Zatím mně Baršín nesežral , jenom si mně oslintává a když bude mit chut na sváču tak mu aspon vydržím na dlouho

Jestli je to žroutík po Artušovi, tak tě slupne než dojedete na hranice

1.8.2006 22:13

nada napsal(a):
Jani nebooj

no teda holky děláte z něj pěkného vraha a on je zatím takovej mazlíček hned mu to řeknu

maťa

1.8.2006 22:25
maťa

marie m napsal(a):
no teda holky děláte z něj pěkného vraha a on je zatím takovej mazlíček hned mu to řeknu

Ahojky všem

Krásný fotky, krásná Fulgerka

Už u vás prší taky, koukám, u nás je to tak na zavlažení vzduchu, ani o kapičku víc Nejspíš mě klepne......

P.S. sem zjistila, že na štěndo už su asi stará, a to mám jednou mít děti a být na ně "mladá" jo?.................

1.8.2006 22:35

bllerkovaci napsal(a):

Máto - no ty nebudeš na štěně stará ,ale ty sbíráš odložený pesany - tak na KAO už nebudeš mít místo

koukám,že tady to ožívá až večer :-))

maťa

1.8.2006 22:42
maťa

nada napsal(a):
Máto - no ty nebudeš na štěně stará ,ale ty sbíráš odložený pesany - tak na KAO už nebudeš mít místo

Místa je dost, peněz je dost, ale vlasy mám jenom jedny!!!!

A co se týká kavkazánčete, tak o to se nebojte, byste se jednou ještě nedivily, až se do teho obujůůůůůůů......

1.8.2006 22:46

maťa napsal(a):
Místa je dost, peněz je dost, ale vlasy mám jenom jedny!!!!

A co se týká kavkazánčete, tak o to se nebojte, byste se jednou ještě nedivily, až se do teho obujůůůůůůů......

Mato tak to chce to štěndo co nejdříve něž zestárneš ale nezáleží na věku ale na tom jak se člověk cítí starý

1.8.2006 22:58

nada napsal(a):

Chachá,jasně že večer. Vždyť jsme noční stvoření,nee? Vy se máte,vám závidím výstavy. My teď sedíme pořád doma... Taky bych se jela kouknout na tu světovku,jenže... :o((
No a Jani,máš pravdu. Barča si na ten vítr musí dávat pozor. Jinak,dnes zbušila Sáru,že se kolem ní jen prošla. Koukali jsme jako blázni,že po ní vyletěla jen tak. Ani buvolí kost si nehlídala,tak neměla důvod...

maťa

1.8.2006 22:58
maťa

marie m napsal(a):
Mato tak to chce to štěndo co nejdříve něž zestárneš ale nezáleží na věku ale na tom jak se člověk cítí starý

Právě.....to stáří......jaksi se s tímhle štěndem cítím na 90 Ale to zas přejde, vo tom ty štěnda asi sou.....jen že sem byla zvyklá na svou pohodu a klid.....no byl to osud, páč sem ten den měla svátek.....asi mě NĚCO chtělo s té pohody a klidu vytrhnout, neb ve svém věku na to ještě právo nemám

Ale na zlobivé mini kavkazánče se těším........divné, čím to?????

1.8.2006 23:08

bllerkovaci napsal(a):
Ahoj Caezare! Děkuji za info, byla jsem zvědavá, protože jsme přerováci A kdepak přesně bydlíte?

Bydlíme v Henčlově.A už jsme v obraze.-milášky občas po Vepřově potkáme,ale bez Caezara-ten s námi do města nejezdí.
S ním chodíme jen pěšky tak kolem Bečvy na té naší straně.Nejčastěji k Dluhonickému brodu se trochu poráchat#08
Náš chlapeček vlastně ještě ve městě nebyl

1.8.2006 23:16

maťa napsal(a):
Právě.....to stáří......jaksi se s tímhle štěndem cítím na 90 Ale to zas přejde, vo tom ty štěnda asi sou.....jen že sem byla zvyklá na svou pohodu a klid.....no byl to osud, páč sem ten den měla svátek.....asi mě NĚCO chtělo s té pohody a klidu vytrhnout, neb ve svém věku na to ještě právo nemám

Ale na zlobivé mini kavkazánče se těším........divné, čím to?????

Martí,dodatečně vše nej,nej k svátku

maťa

1.8.2006 23:20
maťa

eavy napsal(a):
Martí,dodatečně vše nej,nej k svátku

Šmarjáááá Verčíííí, děkujúúúúú Ale příště by to chtělo nějakýho krásnýho mladýho miliardáře a né jen jedno maličký štěndo

TO BYLA SRANDA!!!

1.8.2006 23:29

maťa napsal(a):
Šmarjáááá Verčíííí, děkujúúúúú Ale příště by to chtělo nějakýho krásnýho mladýho miliardáře a né jen jedno maličký štěndo

TO BYLA SRANDA!!!

Ahá,to jako - Nemožné napočkání,zázraky do tří dnů? To si hólt budeš muset vyřídit s někým tam nahoře :o))))

2.8.2006 07:34

eavy napsal(a):
Chachá,jasně že večer. Vždyť jsme noční stvoření,nee? Vy se máte,vám závidím výstavy. My teď sedíme pořád doma... Taky bych se jela kouknout na tu světovku,jenže... :o((
No a Jani,máš pravdu. Barča si na ten vítr musí dávat pozor. Jinak,dnes zbušila Sáru,že se kolem ní jen prošla. Koukali jsme jako blázni,že po ní vyletěla jen tak. Ani buvolí kost si nehlídala,tak neměla důvod...

Už dávno jsem konstatovala, že jste noční můry
A nevypravíme autobus s příznivci kavkazáků na tu světovku ?
Taky bych se jela podívat
Chudák Sárinka, ta to schytala od Barbuchy ani neví proč
A kterápak to leží na té fotce ?? Týraná Sára anebo podvyživená Bára ?

2.8.2006 07:41

lmusa napsal(a):
Už dávno jsem konstatovala, že jste noční můry
A nevypravíme autobus s příznivci kavkazáků na tu světovku ?
Taky bych se jela podívat
Chudák Sárinka, ta to schytala od Barbuchy ani neví proč
A kterápak to leží na té fotce ?? Týraná Sára anebo podvyživená Bára ?

Taky bych se ráda jela juknout na tu SV, tak nezkusíme něco vymyslet?

2.8.2006 07:45

susan napsal(a):
Taky bych se ráda jela juknout na tu SV, tak nezkusíme něco vymyslet?

Jasněže vymyslíme !

2.8.2006 08:01

lmusa napsal(a):
Jasněže vymyslíme !

Teda ženský, vy mě lákáte Já by jsem taky ráda, ale kdy to přesně je?? Stejně bude tolik učení, že nebudu moct...

2.8.2006 08:28

bllerkovaci napsal(a):
Teda ženský, vy mě lákáte Já by jsem taky ráda, ale kdy to přesně je?? Stejně bude tolik učení, že nebudu moct...

Je to 9.-12.11. Takže do zkouškového času dost

2.8.2006 08:56

susan napsal(a):

ahoj všem tak kavkazáci na SV vystavují v sobotu , tak by bylo dost času na odpočinek z výletu , já osobně bych radši jela vystavovat no uvidím jak to doma projde ale času moc nemám 1 urávěrka je 20.8 pak je to fakt dost peněz tak když nestihnu 1 uz.
tak sem doma a budu smutná

2.8.2006 09:30

susan napsal(a):

Bohužel, u nás není problém jen zkouškové, nenechají nás v klidu jediný týden v semestru Loni na podzim jsem nebyla během školy na žádné výstavě, pokud nepočítám tu klubovku 2.10., ale to jsme teprve začínali a učení nebylo...

2.8.2006 12:44

eavy napsal(a):

Zdravím všechny....
Maťo,četla jsem diskuzi,jak jsi přišla k novému přírůstku do rodiny a gratuluju,jen upozorňuju,že s dětma bude hůř ,tak budeš mít alespoň trénink...já si taky Jes vzala,když jsem byla těhotná a nemůžu si to vynachválit
Jinak,už se někdo ozval na Atreka?Mimo psí mámy?Dost mě to trápí,hledám náhradního páníčka...ale nenalézám,každý se bojí (to tedy nechápu)

maťa

2.8.2006 13:09
maťa

jesie napsal(a):
Zdravím všechny....
Maťo,četla jsem diskuzi,jak jsi přišla k novému přírůstku do rodiny a gratuluju,jen upozorňuju,že s dětma bude hůř ,tak budeš mít alespoň trénink...já si taky Jes vzala,když jsem byla těhotná a nemůžu si to vynachválit
Jinak,už se někdo ozval na Atreka?Mimo psí mámy?Dost mě to trápí,hledám náhradního páníčka...ale nenalézám,každý se bojí (to tedy nechápu)

Ahojky

Jindřiško, to ano, s dětma bude hůř, neb budou moje a......přítele.....a tudíž ty geny...... Trénink mít nebudu, na "svoje malé já" je každej trénink krátkej

Věřím tomu, že vynachvalovat budu kavkazánče, ale né "naše zmenšeniny"

A s tím Atrekem, upřímně bych se taky cukala, když to plemeno ani neznám, brát si dospělého jedince Něco úplně jiného by bylo, pokud už bych tohle plemena měla a znala, to pak myslím, není co řešit, pokud má člověk místo, lásku, trocha peněz a chuť, jde vše!

2.8.2006 13:15

maťa napsal(a):
Ahojky

Jindřiško, to ano, s dětma bude hůř, neb budou moje a......přítele.....a tudíž ty geny...... Trénink mít nebudu, na "svoje malé já" je každej trénink krátkej

Věřím tomu, že vynachvalovat budu kavkazánče, ale né "naše zmenšeniny"

A s tím Atrekem, upřímně bych se taky cukala, když to plemeno ani neznám, brát si dospělého jedince Něco úplně jiného by bylo, pokud už bych tohle plemena měla a znala, to pak myslím, není co řešit, pokud má člověk místo, lásku, trocha peněz a chuť, jde vše!

Jo,jo Maťo,to mi připomíná,kdyý jsme rozhodovali mezi Baronem /2 roky a agresivní na majitele) a Cerbíkem...kdyby tenkrát byli ochotní dát Barona,byl u nás,protože vím,že je to o lidech...i když psa zkazili,dá se s tím něco dělat...to ale není případ ATreka.
Jenže právě,že my jsmeuž nějaké zkušenosti měli,to je to

2.8.2006 16:03

bllerkovaci napsal(a):

Nazdárek
Ke mně do auta by se do Polska vešlo ještě dalších 6 lidí když pojedu bez psa a 4 když pojedu se psem
Tak co vy na to cestovatelky ??? Otázka je ,ale kde by jsem vás naložila

2.8.2006 16:58

nada napsal(a):
Nazdárek
Ke mně do auta by se do Polska vešlo ještě dalších 6 lidí když pojedu bez psa a 4 když pojedu se psem
Tak co vy na to cestovatelky ??? Otázka je ,ale kde by jsem vás naložila

Cestovatelky se poradí a dají vědět Máš autobus ?

2.8.2006 17:01

lmusa napsal(a):
Cestovatelky se poradí a dají vědět Máš autobus ?

Jojo - mám mini autobus

maťa

2.8.2006 17:02
maťa

nada napsal(a):
Jojo - mám mini autobus

Nadi, myslím, že máš Sharana, že?

2.8.2006 17:05

maťa napsal(a):
Nadi, myslím, že máš Sharana, že?

TAK ,TAK

maťa

2.8.2006 17:08
maťa

nada napsal(a):
TAK ,TAK

Sem si to zapamátla s téj diskuze tenkrát, v čem své štěky kdo vozí
A zrovna před chvilkou jsem v něm hrkala...... mi ho kámoš půjčil, neb dělal obložení a já redakční test

.......ještě to auto má.............................

2.8.2006 17:10

maťa napsal(a):
Sem si to zapamátla s téj diskuze tenkrát, v čem své štěky kdo vozí
A zrovna před chvilkou jsem v něm hrkala...... mi ho kámoš půjčil, neb dělal obložení a já redakční test

.......ještě to auto má.............................

hlavně ,že jste všicí přežili

maťa

2.8.2006 17:14
maťa

nada napsal(a):
hlavně ,že jste všicí přežili

Přežili, přeci jen je to velký auto a docela dobře sedí, neb má krásně aerodynamické tvary, takže ta šance přežití auta i mne byla veliká

2.8.2006 18:04

bllerkovaci napsal(a):

Hlásím aktuální situaci s Atrekem - ted mi volala Lucka a paní jí ho v sobotu přiveze na chalupu!!Kde si ho Lucka nechá než se najde nový majitel !!
Atrek je zvyklý na lidi - paní chodí do domu denně spousta lidí a s jejim svolením Atrek všechny respektuje !!! je zvyklý na fenky - má ještě 2.Vesničtí chtějí utracení a né ,že psa dá někam ,tak ho poveze na zapřenou !!
jinak dnes Lucce volal pán , který má fenku KAO a "snad " by si ho vzal - pojede se na něj podívat !!!
tak držte palce .
Jinak pro případné zájemce již kontaktovat Lucku - tel :724 999 393

2.8.2006 18:13

nada napsal(a):
Hlásím aktuální situaci s Atrekem - ted mi volala Lucka a paní jí ho v sobotu přiveze na chalupu!!Kde si ho Lucka nechá než se najde nový majitel !!
Atrek je zvyklý na lidi - paní chodí do domu denně spousta lidí a s jejim svolením Atrek všechny respektuje !!! je zvyklý na fenky - má ještě 2.Vesničtí chtějí utracení a né ,že psa dá někam ,tak ho poveze na zapřenou !!
jinak dnes Lucce volal pán , který má fenku KAO a "snad " by si ho vzal - pojede se na něj podívat !!!
tak držte palce .

Jo tak "vesničtí" chtějí utracení ? Typický příklad lidského hyenismu Si připadám jako ve středověku. Nebudou vesničtí náhodou chystat hranici, aby to zvíře upálili ???
Je mi z toho špatně

2.8.2006 18:14

nada napsal(a):
tak držte palce .

Teda Naďo,vyřiďte prosím,Lucce,že ji strašně obdivuju.... a držím všechny palce....to by mě zajímalo,která vesnice to tady je,že jsou tu lidi tak nesnášenlivý

maťa

2.8.2006 19:38
maťa

jesie napsal(a):
Teda Naďo,vyřiďte prosím,Lucce,že ji strašně obdivuju.... a držím všechny palce....to by mě zajímalo,která vesnice to tady je,že jsou tu lidi tak nesnášenlivý

Ta vesnice by mě taky zajímala, ale obávám se, že takových je víc, třeba to naše maloměsto hnusný
A Lucce, i Atrekovi držím palečky móóóóc a móóóc Lucka má můj obdiv!!!!! Je strašně hodná!!!

2.8.2006 19:42

maťa napsal(a):
Ta vesnice by mě taky zajímala, ale obávám se, že takových je víc, třeba to naše maloměsto hnusný
A Lucce, i Atrekovi držím palečky móóóóc a móóóc Lucka má můj obdiv!!!!! Je strašně hodná!!!

Ahoj
je to nechutný - ale lidská hloupost nezná mezí
Lucce vše vyřídím , v sobotu mně bude informovat jak proběhlo převzetí !!!
tak pokud se sama nepřipojí tak vše vyřídím

2.8.2006 20:57

nada napsal(a):
Ahoj
je to nechutný - ale lidská hloupost nezná mezí
Lucce vše vyřídím , v sobotu mně bude informovat jak proběhlo převzetí !!!
tak pokud se sama nepřipojí tak vše vyřídím

ahoj všem tohle mi připadá neuvěřitelmé jak někdo komu pes nepatří může chtít jeho smrt za takovou prkotimu, aby pak také nechtěli majitelku utratit ,také by mě zajímalo co je to za vesnici
bezcitných lidí Držím moc palce aby našel brzy nový domov
a hlavně hodného pána,

3.8.2006 09:54

marie m napsal(a):
ahoj všem tohle mi připadá neuvěřitelmé jak někdo komu pes nepatří může chtít jeho smrt za takovou prkotimu, aby pak také nechtěli majitelku utratit ,také by mě zajímalo co je to za vesnici
bezcitných lidí Držím moc palce aby našel brzy nový domov
a hlavně hodného pána,

Krásná tetovaná SAO v útulku v Budějicích

3.8.2006 11:21

nada napsal(a):
Krásná tetovaná SAO v útulku v Budějicích

Moc hezká holka.Sˇkoda...už 1 mám.

3.8.2006 12:55

bllerkovaci napsal(a):

Teda je mi fakt líto všech opuštěných a takhle vyštvávaných psů. Taky dávám foto jednoho, co v 5-ti letech změnil majitele :-) a ten je naprosto spokojený a nemůže si psa vynachválit.
PVc

3.8.2006 12:56

bllerkovaci napsal(a):

A ještě jedna.

3.8.2006 12:57

bllerkovaci napsal(a):

Už aby zase bylo takhle, co? :-)

3.8.2006 12:58

bllerkovaci napsal(a):

A naposledy.

3.8.2006 13:00

bllerkovaci napsal(a):

A nebo ne

3.8.2006 13:11

pvc napsal(a):
A nebo ne

ahoj Petro - koukám ,že jsi se pěkně rozjela

3.8.2006 13:17

nada napsal(a):

ahoj všem Nadi já myslela že spíš po noční , fota pěkná ale ta zima se mě nelíbí mám daději teplíčko

3.8.2006 13:49

nada napsal(a):

No to víš, porád slibuju a furt nic. Konečně jsem si půjčila tu flešku, tak budu chvíli řádit jak černá ruka. Je pravda, že zimu taky nemusím, ale poslední dobou to rozlišuju jenom na "je to pro ně lepší" a "bude zase práce se senem", nebo "zase budou jako lemry" a "o ovcích a kozách ani nevím". Takže si, pravda, nevyberu co je lepší, každému vyhovuje něco. Ale pro líného človíčka, jako jsem já, je asi lepší léto. Psiskám se nechce nic dělat a o ostatní zvířenu se stará příroda . Jinak nemít Batira, tak už se Atrek neřeší. Zato zrovna od včera řešíme 6 haskounů s PP včetně musherského vybavení. Já teda fakt nechápu, že přítel na takové stránky leze, když pak nevíme, jestli jo, nebo ne. Je fakt, že jízda se psím spřežením nás láká, ale znamenalo by to další starost (dvouhodinovou projížďku denně) a další finance. Tak se tam jedeme nezávazně podívat a na střídačku jeden druhého přesvědčujeme, že ne, že by to byla šílenost. Ale každý přece nějak začínal .

3.8.2006 21:55

pvc napsal(a):
No to víš, porád slibuju a furt nic. Konečně jsem si půjčila tu flešku, tak budu chvíli řádit jak černá ruka. Je pravda, že zimu taky nemusím, ale poslední dobou to rozlišuju jenom na "je to pro ně lepší" a "bude zase práce se senem", nebo "zase budou jako lemry" a "o ovcích a kozách ani nevím". Takže si, pravda, nevyberu co je lepší, každému vyhovuje něco. Ale pro líného človíčka, jako jsem já, je asi lepší léto. Psiskám se nechce nic dělat a o ostatní zvířenu se stará příroda . Jinak nemít Batira, tak už se Atrek neřeší. Zato zrovna od včera řešíme 6 haskounů s PP včetně musherského vybavení. Já teda fakt nechápu, že přítel na takové stránky leze, když pak nevíme, jestli jo, nebo ne. Je fakt, že jízda se psím spřežením nás láká, ale znamenalo by to další starost (dvouhodinovou projížďku denně) a další finance. Tak se tam jedeme nezávazně podívat a na střídačku jeden druhého přesvědčujeme, že ne, že by to byla šílenost. Ale každý přece nějak začínal .

Proč je zde dnes tak mrtvo?
Celý den prší a nikdo u PC

3.8.2006 22:19

rasila napsal(a):
Proč je zde dnes tak mrtvo?
Celý den prší a nikdo u PC

Ahoj
Maruš po noční jsem byla a málem jsem zaspala opět na noční a hlavně jsem promokla na kost
Ale zase je klid .
A už jsem teda u PC

4.8.2006 17:01

nada napsal(a):
Ahoj
Maruš po noční jsem byla a málem jsem zaspala opět na noční a hlavně jsem promokla na kost
Ale zase je klid .
A už jsem teda u PC

a dnes opět mrto ???kde jste ??
já jsem pěkně zmordovaná z odpolední vycházky
Potkali jsme 3 Tibetské doby - to bylo něco - málo stromů pro omotání

4.8.2006 19:32

nada napsal(a):
a dnes opět mrto ???kde jste ??
já jsem pěkně zmordovaná z odpolední vycházky
Potkali jsme 3 Tibetské doby - to bylo něco - málo stromů pro omotání

Chudero, aspoň já Tě polituji Jsem z procházky taky zmordovaná a to jsme nikoho tak hrozného nepotkali. Naštěstí ! Jenom se ochladilo a pesy mají energie na rozdávání

4.8.2006 19:42

lmusa napsal(a):
Chudero, aspoň já Tě polituji Jsem z procházky taky zmordovaná a to jsme nikoho tak hrozného nepotkali. Naštěstí ! Jenom se ochladilo a pesy mají energie na rozdávání

to jsem potřebovala
jojo s chladnějším počasím ožívají jako lední medvědi

jedna hlídací

maťa

4.8.2006 19:54
maťa

nada napsal(a):
to jsem potřebovala
jojo s chladnějším počasím ožívají jako lední medvědi

jedna hlídací

Ahojdaaaaa

U vás neprší, jak u bláznů, že můžete courat po proťápkách??? Tak to vám teda závidím, tadyk se rozlilo a lije a lije už druhej den, nemůžu nikam a štěnda chodí ze zahrady jak zmoklé slepice
Buď sou vedra, že by psa nevyhnal, nebo slejvákuje, že by pípu nevyhnal.................se s toho zmatenýho počasí asi picnu!

4.8.2006 20:00

maťa napsal(a):
Ahojdaaaaa

U vás neprší, jak u bláznů, že můžete courat po proťápkách??? Tak to vám teda závidím, tadyk se rozlilo a lije a lije už druhej den, nemůžu nikam a štěnda chodí ze zahrady jak zmoklé slepice
Buď sou vedra, že by psa nevyhnal, nebo slejvákuje, že by pípu nevyhnal.................se s toho zmatenýho počasí asi picnu!

u nás je už bez deště ,ale stále zataženo .Takže na chvilku je to ideální ,ale doufám,že ne na zbytek práznin

4.8.2006 20:06

nada napsal(a):
u nás je už bez deště ,ale stále zataženo .Takže na chvilku je to ideální ,ale doufám,že ne na zbytek práznin

ahojky tak u nás je také pěkně hnusně od včerejška leje a leje
jinak Nadi už nám pěkně na SV našlápnuto

4.8.2006 20:17

marie m napsal(a):
ahojky tak u nás je také pěkně hnusně od včerejška leje a leje
jinak Nadi už nám pěkně na SV našlápnuto

joooooo??
a kde jsi si na to vydělala ?? a nebo sponzoring ???

4.8.2006 20:23

nada napsal(a):
joooooo??
a kde jsi si na to vydělala ?? a nebo sponzoring ???

no jasně sponzor zatím tiše mlčí a přestal remcat a kdo mlčí ten souhlasí tak si myslím že je to na dobré cestě hodně mi pomáhá Simča ona chce také jet tak společně ukecáváme

4.8.2006 20:30

marie m napsal(a):
no jasně sponzor zatím tiše mlčí a přestal remcat a kdo mlčí ten souhlasí tak si myslím že je to na dobré cestě hodně mi pomáhá Simča ona chce také jet tak společně ukecáváme

tak to se máš
u nás je to na bodu mrazu , tak jsem zvědavá jak to dopadne v neděli ti povím víc

4.8.2006 20:33

nada napsal(a):
tak to se máš
u nás je to na bodu mrazu , tak jsem zvědavá jak to dopadne v neděli ti povím víc

dobrá už se těším na pokec ale ty ho nakonec ukecáš ja ti věřím

4.8.2006 20:52

marie m napsal(a):
dobrá už se těším na pokec ale ty ho nakonec ukecáš ja ti věřím

holka nevím ,nevím -ted musim přispět na novej plot

4.8.2006 21:01

nada napsal(a):
holka nevím ,nevím -ted musim přispět na novej plot

ale když budež mít novej plot tak lidi budou pesany dráždit
takhle jim dají pokoj když vidí chatrnej

4.8.2006 21:12

marie m napsal(a):
ale když budež mít novej plot tak lidi budou pesany dráždit
takhle jim dají pokoj když vidí chatrnej

Jo,Marie,to byste se divila,my teď děláme plot nový,protože ten náš je opravdu tak vhodný pro maltézáky...a lidi kolikrát očumují a říkají :Ale ty jsi klásnej pešánek...Ňu,Ňu,ňu.....

4.8.2006 21:18

jesie napsal(a):
Jo,Marie,to byste se divila,my teď děláme plot nový,protože ten náš je opravdu tak vhodný pro maltézáky...a lidi kolikrát očumují a říkají :Ale ty jsi klásnej pešánek...Ňu,Ňu,ňu.....

to já vím Jindřiško to byla legrace ona mi Nada rozumí , dobrý plot je důležitá věc sama bych ho potřebovala od sousedů
každý den čekám kdy si Baršín dojde pro souseda nebot ty brambory mu nikdy neodpustí

maťa

4.8.2006 21:29
maťa

marie m napsal(a):
to já vím Jindřiško to byla legrace ona mi Nada rozumí , dobrý plot je důležitá věc sama bych ho potřebovala od sousedů
každý den čekám kdy si Baršín dojde pro souseda nebot ty brambory mu nikdy neodpustí

Marie, snad Vám soused kradl brambory, nebo je po Baršínovi házel?

4.8.2006 21:40

maťa napsal(a):
Marie, snad Vám soused kradl brambory, nebo je po Baršínovi házel?

no právě že házel a já nevěděla kdo ale Baršín ho nabonzoval protože do té doby než je k nám naházel tak ho ignoroval, no a od té doby soused nesní ani na svůj balkon, jak tam vleze tak Baršín leze přes plot, no jednou byl soused ve skleníku a Baršín řádil tak jsem ho klidnila a Tom pravil po tobě když někdo bude házet brambory tak mu dáš taky přes hubu no a řekl to tak aby to soused slyšel a ten byl zticha , bohužel Baršín už sním do konce života kamarád nebude

maťa

4.8.2006 21:45
maťa

marie m napsal(a):
no právě že házel a já nevěděla kdo ale Baršín ho nabonzoval protože do té doby než je k nám naházel tak ho ignoroval, no a od té doby soused nesní ani na svůj balkon, jak tam vleze tak Baršín leze přes plot, no jednou byl soused ve skleníku a Baršín řádil tak jsem ho klidnila a Tom pravil po tobě když někdo bude házet brambory tak mu dáš taky přes hubu no a řekl to tak aby to soused slyšel a ten byl zticha , bohužel Baršín už sním do konce života kamarád nebude

Ty lidi sou tak děsně hnusní a zlí

Já se ptala proto, páč přesně tohle, s bramborama, mi udělali sousedi Britunce, a taky od té doby je Batýsek, jak Baršín, jen je vidí, zbořila by tu jejich shnilotinu - plot! Taky je nabonzovala.....no úplně stejný případ, proto mě to tak ťuklo

Fakt ty hnusáky lidi nepochopím Já po jejich uřvaných nudlích taky nic neházím a že bych mohla.....ale proč, ti psi za tu nevychovanost nemůžou!!
No a to naše Brita jim nic nedělala, tak nevím, proč to po ní švihali A Vy píšete, že Baršín si jich taky nevšímal! OPRAVDU nechápu, co ty lidi žere?????????????

4.8.2006 21:47

marie m napsal(a):

MArie,to je soused docela odvaha,že si dovolil na Baršína házet bramobory...ono by se mu to mohlo jednou vymstít a nebo možná soused chce trénovat přepolní běh a potřebuje kouče,tak si to s Baršínem jístí

4.8.2006 21:57

pvc napsal(a):

Naďo,prosím vás,jak to vypadá s ATrekem?

4.8.2006 22:01

jesie napsal(a):
Naďo,prosím vás,jak to vypadá s ATrekem?

Maruš - oni jsou takový divný ,že i chatrnýho plotu stojej a říkají jaký jsou to krásný a hodný medvídci

a vůbec jim nevadí ,že Cinda rajtuje po plotě !!!

Jindřiško - poslední info je co jsem sem psala.A ještě na něj psal jeden pán,co má 2 SAO , tak se snad někdo najde

10.7.2007 21:27

nada napsal(a):
Maruš - oni jsou takový divný ,že i chatrnýho plotu stojej a říkají jaký jsou to krásný a hodný medvídci

a vůbec jim nevadí ,že Cinda rajtuje po plotě !!!

Jindřiško - poslední info je co jsem sem psala.A ještě na něj psal jeden pán,co má 2 SAO , tak se snad někdo najde

cauky......je tu nekde nejaky 8 mesicni kavkazacek z brna ktery hleda kamosku........P.S.....foto je starsi novejsi nemam

Přidejte reakci

Přidat smajlík