Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Verisa

26.1.2013 22:54
Verisa

XXX.XXX.234.195

Ahojky, nevíte prosím která veterina v Plzni dělá Sono, březos feny? Asi každá smajlík ale já potřebuji, opravdu odborníka, jelikož jsem slyšela, že se čsto stává že u větších plemen to někteří nepoznaj, když jsou tam třeba jen dvě štěnda v hrudníku. Pokud by fenďa nebyla březí, chtěla bych ji hned začít připravovat na zkoušky smajlík Děkuji
PS: Jsem čerstvě přistěhovaná v Ostravě jsem měla super Veta smajlík, tak snad takového najdu i zde smajlík

27.1.2013 15:18
atika

XXX.XXX.213.155

Já věřím Vedilabu (MVDr, Mužík).

28.1.2013 23:15
verisa

XXX.XXX.232.248

Děkuji, tam jsem zrovna byla a paní doktorka si nebyla jistá smajlík a sono nějak málo ukazovalo, místo takového toho trojúhelníku jen proužek, tak prý mám přijít ještě jednou na přesonování.
Chci s feňulou cvičit pokud nebude březí a chystat na výstavu a obojí je dost fyzicky namáhavé a tady jsem se v jedné diskuzi dočetla že veterinář řekl 2x na sonu že fena není březí a bylo 10 štěnat, nějkdy dvě mám z toho strach.smajlík

29.1.2013 13:57
monika s

XXX.XXX.216.119

MVDr. Zahrádka, nebo pak také Vedilab. Ono to nemusí být zkušeností, pokud tam má 1 - 2 štěńata , tak to prostě nemusí být vidět :) Také záleží jaký jste byla den.

29.1.2013 16:48
verisa

XXX.XXX.236.204

No byla jsem 24den, většinou jsem u nás taky tak chodila, můj Vet v Ostravě vždy řekl je nebo není, tady tato mladá paní doktorka se mi prostě zdála že moc neví co hledá, ale fakt to sono bylo hrozně špatně vidět, takže to možná nebyla její chyba smajlík

29.1.2013 17:21
monika s

XXX.XXX.216.119

tak ono záleží i na kvalitě sona (já na klinice zatím na sonu nebyla , tak netuším co tam mají :))
Někde Vám řeknou už 21 den, jinde Vás 24 pošlou domů že je brzy. tak to zkuste ještě za týden a bude vědět víc. Jinak si nemyslím, že zvýšená zátěz - pokud není extrémní - by březí feně až tak mohla ublížit, pokud vše probíhá jak má.

30.1.2013 18:19
verisa

XXX.XXX.234.150

No tak jsem byla ještě jednou ve Vedilabu a projistotu ještě na jedné veterině a feňule březí není smajlík, dnes obě sona proběhla super, ale chtěla jsem mít jistotu. Souhlasím, že pohyb by ji nevadil, ale začínám ji připravovat na zkoušku, a při dráždění figuranta je strašně zuřivá smajlík a aportuje se přes překážky a to by asi nebylo idealní, krytí bylo drahé takže bych to určitě neriskovala, no tak snad to výjde v létě..

Přidejte reakci

Přidat smajlík