tibetak

XXX.XXX.14.7
Dávala jsem leonbergerovi poloviční dávku pro hříbě
peťa90

XXX.XXX.161.8
A myslíte, že je nejlepší? My dostali od veta taky kloubní pro koně, ale hledám ještě jinej druh. Nevíte někdo o něčem třeba lepším? Že bych to pak navrhla vetovi a viděla, co mi na to řekne...
Dobrý den, naše doga a buldoci dostávají toto : http://canina.cz/kone-c3/equolyt-horse-100-400g-i589/, jen pozor, někdo má v počátku řidší stolici, je to opravdu velký koncentrát a tak stačí malinko !
peťa90
napsal(a):
A myslíte, že je nejlepší? My dostali od veta taky kloubní pro koně, ale hledám ještě jinej druh. Nevíte někdo o něčem třeba lepším? Že bych to pak navrhla vetovi a viděla, co mi na to řekne...
http://www.orling.cz/cz/veterinarni-doplnkova-krmiva/pro-psy/
Přípravky přímo pro psy - s kolagenními peptidy.
Zkoušeli jsme od této firmy přípravky pro lidi a pro koně - obojí 100% spokojenost.
Dorkas

XXX.XXX.121.180
Zrovna jsem mluvila s pánem, který dává Alavis pro koně svému psovi, fence velikosti něm.ovčáka, výborné zkušenosti, fenka po tom dobře běhá, je živější, dává jí čtvrtinu odměrky, která je u léku, ale prý to jde i vypočítat podle kil psa.Dává jí to do konce rohlíku a zamázne máslem.Ochutnával to sám, prý je to hořké.Mluvila jsem s ním protože mojí fence je 12 let a začala pokulhávat a doktor řekl, že to bude již artroza, nicméně jdeme na odborné vyšetření na psí ortopedii k DR.Hnízdovi na Bílou Horu v Praze.Alavis pro koně hned zakoupím a budu to fence dávat.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já dávám alavis triple blend pro koně jako prevenci, takže osobně nejsem schopná posoudit účinky...kamarádka ho dává feně RTW 9 let, která už pokulhávala a zabralo to výborně, fena se velmi zlepšila, dalo by se říct, že kulhání ustalo...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25
Dávám psům různé kloubní přípravky pro koně. Nevidím rozdíl ve složení a protože mám psů víc vyjde to finančně mnohem lépe. Dávám to hlavně mladým psům v době rychlého růstu a pak psům od 8 let. Chodí dobře, ale těžko říct, co je díky přípravkům a co díky genetice. Jsem toho názoru, že genetika je stěžejní, ale kloubní výživou člověk nic nezkazí. Sama si taky beru, ale kyčle mě bolí pořád!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dávám psům různé kloubní přípravky pro koně. Nevidím rozdíl ve složení a protože mám psů víc vyjde to finančně mnohem lépe. Dávám to hlavně mladým psům v době rychlého růstu a pak psům od 8 let. Chodí dobře, ale těžko říct, co je díky přípravkům a co díky genetice. Jsem toho názoru, že genetika je stěžejní, ale kloubní výživou člověk nic nezkazí. Sama si taky beru, ale kyčle mě bolí pořád!
Já rozdíl vidím, mám dilema ohledně vit. E...nevím jestli zrovna alavis, ale jiné tydle přípravky ho mají+ další vitamíny.