Podávání psovi Alavis pro koně...?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2013 19:18
teri.sos

XXX.XXX.193.254

Ahoj nemáte někdo zkušenost s podáváním alavisu pro koně psovi?smajlík Jaké jste s tím měli zkušenosti? Jak jste vypočítali dávku? Díky.

28.1.2013 08:28
axl

XXX.XXX.159.147

Ahoj, treba Triple Blend pro kone jedla i kamoscina babicka a od pritele tatka, takze bych se to psovi nebala podat. Urcite je na obale napsane davkovani, tak dle toho vypocitat

tibetak

28.1.2013 15:48
tibetak

XXX.XXX.14.7

Dávala jsem leonbergerovi poloviční dávku pro hříbě smajlík

30.1.2013 13:13
rennie111

XXX.XXX.180.30

Ja som dávala alavis babičke keď ju boleli kolená a nič nezaberalo. Bohužial ani ten alavis. Neublížil, ale ani nepomohol :(

peťa90

31.1.2013 17:41
peťa90

XXX.XXX.161.8

A myslíte, že je nejlepší? My dostali od veta taky kloubní pro koně, ale hledám ještě jinej druh. Nevíte někdo o něčem třeba lepším? Že bych to pak navrhla vetovi a viděla, co mi na to řekne...

2.2.2013 19:02
lesche

XXX.XXX.164.141

Dobrý den, naše doga a buldoci dostávají toto : http://canina.cz/kone-c3/equolyt-horse-100-400g-i589/, jen pozor, někdo má v počátku řidší stolici, je to opravdu velký koncentrát a tak stačí malinko !

5.2.2013 23:14
simlicek

XXX.XXX.196.24

Taky myslim, ze to neublizi..ikdyz ja osobne alavis nemam rada pro nikoho. Ja mam vyborne zkusenosti s NH Gel, sama jsem ho jedla a moc pomohl, z lidskych pripravku mi nepomohlo nic. Psum davam NC Chondro a od té doby mi pes s DKK nekulha smajlík

6.2.2013 12:31
didi

XXX.XXX.66.122

peťa90 napsal(a):
A myslíte, že je nejlepší? My dostali od veta taky kloubní pro koně, ale hledám ještě jinej druh. Nevíte někdo o něčem třeba lepším? Že bych to pak navrhla vetovi a viděla, co mi na to řekne...

http://www.orling.cz/cz/veterinarni-doplnkova-krmiva/pro-psy/

Přípravky přímo pro psy - s kolagenními peptidy.

Zkoušeli jsme od této firmy přípravky pro lidi a pro koně - obojí 100% spokojenost.

Dorkas

31.3.2017 18:42
Dorkas

XXX.XXX.121.180

Zrovna jsem mluvila s pánem, který dává Alavis pro koně svému psovi, fence velikosti něm.ovčáka, výborné zkušenosti, fenka po tom dobře běhá, je živější, dává jí čtvrtinu odměrky, která je u léku, ale prý to jde i vypočítat podle kil psa.Dává jí to do konce rohlíku a zamázne máslem.Ochutnával to sám, prý je to hořké.Mluvila jsem s ním protože mojí fence je 12 let a začala pokulhávat a doktor řekl, že to bude již artroza, nicméně jdeme na odborné vyšetření na psí ortopedii k DR.Hnízdovi na Bílou Horu v Praze.Alavis pro koně hned zakoupím a budu to fence dávat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.3.2017 21:03

Já dávám alavis triple blend pro koně jako prevenci, takže osobně nejsem schopná posoudit účinky...kamarádka ho dává feně RTW 9 let, která už pokulhávala a zabralo to výborně, fena se velmi zlepšila, dalo by se říct, že kulhání ustalo...

Neregistrovaný uživatel

1.4.2017 16:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25

Dávám psům různé kloubní přípravky pro koně. Nevidím rozdíl ve složení a protože mám psů víc vyjde to finančně mnohem lépe. Dávám to hlavně mladým psům v době rychlého růstu a pak psům od 8 let. Chodí dobře, ale těžko říct, co je díky přípravkům a co díky genetice. Jsem toho názoru, že genetika je stěžejní, ale kloubní výživou člověk nic nezkazí. Sama si taky beru, ale kyčle mě bolí pořád!

2.4.2017 09:24
Iliena

XXX.XXX.182.254

Naše fenka si jako 3měsíční napraskla chrupavku na přední noze (špatně skočila). Zhruba v roce a pul, když měla větší zátěž večer trochu kulhala. Začali jsme dávat Alavis pro koně a je ok. Nemusí se šetřit a kulhání nikde. Takže za nás

2.4.2017 10:33

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dávám psům různé kloubní přípravky pro koně. Nevidím rozdíl ve složení a protože mám psů víc vyjde to finančně mnohem lépe. Dávám to hlavně mladým psům v době rychlého růstu a pak psům od 8 let. Chodí dobře, ale těžko říct, co je díky přípravkům a co díky genetice. Jsem toho názoru, že genetika je stěžejní, ale kloubní výživou člověk nic nezkazí. Sama si taky beru, ale kyčle mě bolí pořád!

Já rozdíl vidím, mám dilema ohledně vit. E...nevím jestli zrovna alavis, ale jiné tydle přípravky ho mají+ další vitamíny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík