Pes, dítě a debilní matka!!!!

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2013 20:08
ssuchos

XXX.XXX.207.233

Dobrý večer, musím se svěřit s pro mě naprosto nepochopitelnou věcí, nedávno jsme si s manželem pořídili fenu BSP, a byli jsme na svodu mladých, všech jejích sedm sourozenců bylo nádherných a vyrovnaných až na jednu fenku, kterou vlastní rodina s asi tříletým chlapcem, no jednoduše jsem zažila šok, fenka je vyhublá, má neskutečně vytočené zadní nohy a celou dobu jsem přemýšlela proč asi, no a potom jsem viděla jak se po půlroční fence ten kluk válí, tahá ji za uši, a když na něj zavrčela tak dostala od majitelky pár facek, když jsme se jí snažili naznačit, že její syn způsobuje feně zdravotní i psychické problémy tak na nás jeho matka neurvale vyjela, že to ale může mít dědičné, prostě větší DEBILKU jsem nezažila, a doufám že už ani nezažiju, pěkný večer Jana

10.2.2013 20:55
kalliope

XXX.XXX.240.111

Ani nevím co na to říct, snad jen, že si koledujou o pěknej malér a ve finále to stejně odskáče pes, bohužel

10.2.2013 21:40
monischa

XXX.XXX.0.149

ssuchos napsal(a):
Dobrý večer, musím se svěřit s pro mě naprosto nepochopitelnou věcí, nedávno jsme si s manželem pořídili fenu BSP, a byli jsme na svodu mladých, všech jejích sedm sourozenců bylo nádherných a vyrovnaných až na jednu fenku, kterou vlastní rodina s asi tříletým chlapcem, no jednoduše jsem zažila šok, fenka je vyhublá, má neskutečně vytočené zadní nohy a celou dobu jsem přemýšlela proč asi, no a potom jsem viděla jak se po půlroční fence ten kluk válí, tahá ji za uši, a když na něj zavrčela tak dostala od majitelky pár facek, když jsme se jí snažili naznačit, že její syn způsobuje feně zdravotní i psychické problémy tak na nás jeho matka neurvale vyjela, že to ale může mít dědičné, prostě větší DEBILKU jsem nezažila, a doufám že už ani nezažiju, pěkný večer Jana

Chovatelka o tom ví? Možná by s tím mohla něco dělat... Třeba já jsem měla ve smlouvě možnost odstoupení od smlouvy do 1 roku věku zvířete... takže kdybych přišla na to, že nějakému mému prckovi se nevede dobře prostě bych si ho vzala zpátky...

10.2.2013 21:50
akara

XXX.XXX.224.24

Bohužel, já vidím debilní matky všude, ať už u psů, nebo i u koní, nechají své ratolesti běhat za zadkem hřebci, tuhle se jedno dítko zavěsilo koni za ocas, rodičům to bylo pro srandu ale kdyby se něco stalo, tak je vina ve zvířeti a jeho majiteli.. dnešní svět je katastrofa

10.2.2013 23:19
taradorizp

XXX.XXX.189.37

Jsem dost mladá na to, abych moralizovala rodiče od dětí, ale co občas vidím je opravdu šílené... Nedávno jsem narazila na dvě videa - na tom prvním taťka dával mimino před obličej vrčícímu labradorovi a všichni se tomu děsně smáli - bodejť by ne, to je strašná prča vidět psa se staženým ocasem jak couvá před dítětem... A na tom druhém zase děcko vesele skákalo po ležícím rotvajlerovi... Taky hrozná sranda.

Minule jsem na jednom fóru četla, jak nějaká mamina házela po koních kamení, jen aby se hýbali a její děcka viděla, jak koníci běhaj...

Nechápu, jak někdo může přistupovat ke zvířatům jako k hračkám. Je to hnus.

11.2.2013 06:43
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

Mně už se zdá debilní dotaz : vhodný pes k dětem . . .

11.2.2013 07:14
kolemjdouci2

XXX.XXX.106.11

kalliope napsal(a):
Ani nevím co na to říct, snad jen, že si koledujou o pěknej malér a ve finále to stejně odskáče pes, bohužel

Budu asi hnusná, ale v tomhle případě bohužel doufám, že to odskáče jen ten pes a ne i dítě...

11.2.2013 09:47
debri

XXX.XXX.8.131

ssuchos napsal(a):

No pokud má chovatelka všech 5 P pohromadě odebrat ji chudák zvíře u nás to bylo opačně napřed přes prstíky dostaly děcka

11.2.2013 09:58
samain

XXX.XXX.165.154

kolemjdouci2 napsal(a):
Budu asi hnusná, ale v tomhle případě bohužel doufám, že to odskáče jen ten pes a ne i dítě...

A to já doufám že i dítko. Když to odskáče jen pes, bude vyhodnocen jako špatný a dítku bude pořízen nový.

19.2.2013 20:50
plisak

XXX.XXX.236.4

kolemjdouci2 napsal(a):

nejlíp by bylo, kdyby si to odskákala paní matka, neznám "jen" ten pes. Mám psy i dítě, je už pětileté a vedu ho k tomu, že když zakopne o pejska (našeho), omluví se mu, dost lidí se mi směje, že ten pes neví o co jde, ale on to ví dost přesně a důležitější je, že syn si řadí psy a zvířata vůbec do kategorie těch, kterým se je třeba omluvit, tedy není to hračka, ale živá osobnost

20.2.2013 07:45
debri

XXX.XXX.8.131

plisak napsal(a):
nejlíp by bylo, kdyby si to odskákala paní matka, neznám "jen" ten pes. Mám psy i dítě, je už pětileté a vedu ho k tomu, že když zakopne o pejska (našeho), omluví se mu, dost lidí se mi směje, že ten pes neví o co jde, ale on to ví dost přesně a důležitější je, že syn si řadí psy a zvířata vůbec do kategorie těch, kterým se je třeba omluvit, tedy není to hračka, ale živá osobnost

moje děcka to měly taky tak ,ted už to vzhledem k jejich věku nesleduju,ale já pokud o psici zakopnu tak se jí fakt omluvím,prostě mi to jaksi vylítne automaticky

20.2.2013 15:53
hanele

XXX.XXX.219.155

debri napsal(a):
moje děcka to měly taky tak ,ted už to vzhledem k jejich věku nesleduju,ale já pokud o psici zakopnu tak se jí fakt omluvím,prostě mi to jaksi vylítne automaticky

Mám to úplně stejně! Omluvím se a pusa mezi oči ...

20.2.2013 15:59
hankaapes

XXX.XXX.252.212

Taky se omlouvám, naprosto samozřejmě a vím, že pes to chápe :o) i pes se přece omluví pohledem, když něco přežene :o))

Přidejte reakci

Přidat smajlík