Nalezenci - jak poznat, co z nich vyroste?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2013 00:24
Chingis

XXX.XXX.134.122

přibyli nám doma dva nalezenci a pokouším se zjistit, co z nich asi může vyrůst, a taky se trochu "pochlubit" fotkama, protože jsou to prcci roztomilý.
Co myslíte, že z nich bude? (A jak velkýho?)
Je jim asi 7 týdnů, když jsem je přinesla, neměli podle mě ani dvě kila, ale teď jsou o dost těžší.
Jsou to rozený hlídači, u krmení se téměř pokaždé snaží poprat, a nezavřou tu hubu a nezavřou - tak hlučný psy jsem nikdy neměla, dokud tvrdě neusnou, tak i ze spánku vrčí na každý podezřelý zvuk. Pořád se ještě bojí, že je opustíme, ale dneska už se holky odvážily na předzahrádku.

foto - Čert (vpředu) a Andílek

12.2.2013 11:15
jazzinka

XXX.XXX.249.181

Podle váhy něco spíš menšího, tipuji v dospělosti okolo 10 kg. Zdá se mi to nebo jsou žíhaní?

16.2.2013 01:49
Chingis

XXX.XXX.158.40

jsou obě žíhaný. Já podle váhy taky tipovala něco menšího, ale za ten týden co je mám doma strašně vyrostly. A taky se jim začínají stavět uši. Tady je nejoblíbenější plemeno pitbul, a mě přijde, že aspoň jeden rodič pit bude, když je tak porovnávám s psékama v okolí.

16.2.2013 09:58
danurba

XXX.XXX.84.5

Chingis napsal(a):
jsou obě žíhaný. Já podle váhy taky tipovala něco menšího, ale za ten týden co je mám doma strašně vyrostly. A taky se jim začínají stavět uši. Tady je nejoblíbenější plemeno pitbul, a mě přijde, že aspoň jeden rodič pit bude, když je tak porovnávám s psékama v okolí.

Jo, ten pittbul nebo něco podobného mě napadlo podle tý mohutný čelisti. Nebo stafford.

Přidejte reakci

Přidat smajlík