Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.8.2006 11:53

ahoj, mam 3 rocneho BSP, a kedze je leto mame maly problem - ako dostat bernaka do vody?...ma z nej uplnu paniku. Teraz sa to sice vylepsuje, mame totiz mladu labradorku a ta do vody ide ako blazon, takze uz aj Max sa odhodlal, len sa mi to celkom nepozdava s jeho plavanim, stale mam pocit ze ten pes sa snad utopi :) chcem sa spytat chovatelov BSP ako je to s ich bernakmi a vodou, miestami sa totiz fakt bojim ze sa mi utopi

1.8.2006 13:01

trava8 napsal(a):
ahoj, mam 3 rocneho BSP, a kedze je leto mame maly problem - ako dostat bernaka do vody?...ma z nej uplnu paniku. Teraz sa to sice vylepsuje, mame totiz mladu labradorku a ta do vody ide ako blazon, takze uz aj Max sa odhodlal, len sa mi to celkom nepozdava s jeho plavanim, stale mam pocit ze ten pes sa snad utopi :) chcem sa spytat chovatelov BSP ako je to s ich bernakmi a vodou, miestami sa totiz fakt bojim ze sa mi utopi

Neboj Trava Max sa ti neutopi, ked tak mu hodime plavacie koleso

2.8.2006 11:53

trava8 napsal(a):

Neutopí se...já mám štěně BSP, a miluje vodu už od malička, koupat se ještě nemůže, jen brouzdat v malé vaničce---a připadá mi, že bude plavat ještě radši než retrívři. Berňáci jsou dobří plavci, tak se neboj....jen pokud do vody nebude chtít, nedá se nic dělat. Teda aspoň já bych ho nenutila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík