Tak jsem si dovolila založit...
Tady mám jednu jedinou aktuální fotečku z podzima, hrůza kvalita, ale což
Hani přesně! Vrcasí se víc a víc, jak se blížím, ale tělem ani nehne
Ech, doufám, že ty s té česnečky nebude zle, jak mně, česnek miluju, ale můj žaludek, nebo žlučník, čert ví, absolutně ne.... musím to zapíjet litry máty a ani tak mi není báječně Ale stálo to za to, propálila sem všecky bacily durch, tuším, i když mi už pomalu dochází máta, a furt je mi zle
Ještě horší je, že mi asi začíná zas zánět dásní.... zvláštní.... dřív jsem trpěla na opary, co používám ten Medical Care s Tea Tree a meduňkou, tak dobrý, ale ty záněty dásní
Aaaauuuu, to sem nikdy neznala, poprvé loni, když měli psi ten psincák a teďka už podruhé letos, poprvé po té operaci Kiki a znou dnes...
Zatr sakr..... vetce sem volala Hani, taky mi to nedalo, ale potvrdila co sem myslela, vymačkávat a tlačit tam ATB mast. Prej nemá cenu to rozrýpávat a hledat steh bůhvíkde, pokud nevykoukne aspoň kousek sám. A to sem prohlížela s lupou a různě si tu tkáň "štělovala" a nic.
Já taky nekoupu, vůbec Velký šamponem nikdy, jen vyfoukávám, ale je to myslím lepší, než koupání. A prcky jednou ročně, ale oni mají jiný typ srsti a potřebují to. Teďka se všici "koupou" ve sněhu a to fakt hodně, čistí se, třou na zádech, atd., a je to vidět, když je sníh, jsou voňavější a lesklejší a čistší, zpočátku po nich sníh zůstává nažloutle špinavej.
Ovčandy dřív jsem koupávala šamponem snad první dva roky, co půl rok, pak už ne, přišla jsem na to, že je to spíš horší, než lepší Je to fakt plemeno od plemene a i jedinec od jedince, Efram má třás jedinečnou srst, naprosto, to ani Batulka, ani Arga a Zera neměly. A všecko to byli NO
Tady Bíďuška načapán, dělá že nic, ale nacpal si plnou pusu sněhu.... ten vražednej pohled, že sem ho viděla, seřvala a bude to muset vyflusnout.... A musel, dostal klepíka prstíkem, ptž moc dobře ví, že tohle nesmí.
Vy se ale máte, společně si procházkovat To bude ale bomba, tři kočky a tři chlapi
Černej, bílej a širokej
Všechny povinně foťáky s sebou a cvakat, jasan??
Nebo snad dojedu a juknu na to sama
Akorát Bíša se nekámoší, Efram by hodlal zas řezničit
a Gríša se taky nekámoší. Jen Kičiký by si hrála, a ta je zas děravá
Se na to vykvácnu----- ale nééé, už to mám, vzala bych Pípu, ta je náhodou silně společenská a psů se nebojí
Tak sem to nafotila a ta červená linie je vyznačenej tunel, kterej má pod kůží a spojuje ty dvě nové díry.... jsem to prubla vatovou tyčinkou, abych věděla, kam to vede.... tam to prostě srostlý není... je to takovej tunel. Ty ostatní dvě díry mají jen malou plošku kolem, kde není kůže srostlá s podkožím, ale tady tohle je velký... je to vlastně v místě, kde byl kdysi drén.... nebolí jí to, a já do toho vmasírovávám ATB mast. A žádnej bordel z toho neteče, jako tenkrát.... jen průhledná vodička, když to promačkám a osuším, tak ani ta ne.... No.... hojení zdar, bude to asi fakt na dlouho
Zakroužkovaný jsou ty nový díry dnešní, pak jsou tam nahoře ještě dvě, a ty už jsou zatažený a zahojený bez podlití. Si říkám, zda sem ji měla nechat tak lítat venku, ale vetka tenkrát říkala, že už si může běhat dle libosti, a teďka je to skoro dva měsíce po operaci.... no stejně ji radši budu brzdit, poklusnout ji nechám a vrtat tunýlky tady, ale ty její tryskokolečka kolem zahrady, anebo řádění a skákání se sněhovou koulí, ji asi zatrhnu no.... zrovna tohle místo je v pohybu děsně namáhavý a ta kůže a podkoží se tam furt melou a melou
No co už, život je boj a bojovat sa muší My sa nedáme!
Jooo a totok mi dneska Mí přivezl, do sbírečky.... se chudák už z těch Kittynek asi sám zbláznil Říkala jsem mu jasně, ať neutrácí
Kinder Kitty vajíčko
To vše v něm bylo.
saina
napsal(a):
:D :D :D Mati, bojím se, že Kenjis by měl s Pípou dost velkej socio problém, neb slepičky nezná. Před měsícem an ěnj kámoška vytáhla z klece potkana a utekl. Normálně se bál myšky :D Takže slépka by ho asi dorazila :D
Klárčí neboj, moje Pípa je strašně hodná, troška rozmazlená, a rozhodně nikoho nehoní, notabene je poslušná a není agresivní Určitě by si rozuměli
Nikoho jinýho už vzít nemůžu, Miciký se psů bojí, Bodlinka má blechy a Julča taky psy moc nemusí ( notabene jak Julča, tak Bodlinka hybernujou, tže až na jaře )
mata
napsal(a):
Klárčí neboj, moje Pípa je strašně hodná, troška rozmazlená, a rozhodně nikoho nehoní, notabene je poslušná a není agresivní Určitě by si rozuměli
Nikoho jinýho už vzít nemůžu, Miciký se psů bojí, Bodlinka má blechy a Julča taky psy moc nemusí ( notabene jak Julča, tak Bodlinka hybernujou, tže až na jaře )
pardon.... hibernujou! Už ani nečesky neumím
Černej, bílej a široke j Tak to se Ti povedlo Mati
Ahojky při pátku všem, konečně zase pááátek To je tak krásnej den, hezčí neznám
Teda Mati hlasuju pro Pípu, tu bych zase pro změnu umačkala já
Dneska se těším,až půjdem s Tekoušem ven! Je pořádná zima, takže lidi budou zalezlí a my se budem moct procházkovat půjdem nakrmit kachny a "buťě" (už jim škudlím od úterý půlku měkkýho chleba), tak se holky pomějou
Krásná fotka Marký Jj je kosa, ale tadyk taky bílá tma, tže lidi venku nebudou určo a ptactvo nakrmení jistě přivítá
Jsi hodná, že na ně tak myslíš
Ale ten sníh jde od východu, tož to k vám možná odpo dojde taky
Hihi no s Pípou by ses moc nepomazlila, ona je k cizím silně nedůvěřivá, to víš, je z kynologické rodiny
Mati, já padnu, my jsme fakt stejné kozorožky :o)) Já česnek taky miluju, ale nesnáším, u mě to jistí Cholagol kapky. Zánět dásní mívám na svůj vkus až příliš často, na to skvěle pomáhá ústní gel Kamistad senzitiv, přináší okamžitou úlevu
O oparech se nebudu ani zmiňovat, právě se mi jeden humusák léčí......Ten Bíšan se sněhem v "pusince" je úžasnej, úplně vidím, jak je nenápadnej, abys mu ho nechala a nemusel ho vyplivnout
Pokud má Kikina jenom vodový výpotek, byla bych v klidu, sama vidíš, že i vetka to neřeší nijak dramaticky
Byla to prostě moc velká operace, ale tělo si poradí, hlavně u takového sportovce létajícího nad zemí, jako je Kikinka
Včera jsem uklízela za mohutné asistence Gulivera, když jsem měla vyluxováno v jedné místnosti, přestal mi jít vysavač. Rozhodilo mě to, je novej a já jsem zvyklá všechno dodělat, když už jednou začnu.....hádejte co byla porucha
Guliver vytahl šňůru ze zásuvky a seděl spokojeně a bavil se, jak kontroluju vysavač, jak ho znova zapínám a vypínám....Když bylo hotovo, šla jsem se vysprchovat a mezi tím stačil milášek roztrhat jednu neroztrhatelnou kost s takovou vatovou výplní....Přežil to, ale měl štěstí, že jsem dostala záchvat smíchu, tvářil se tak vítězně, že se mu povedlo neproveditelné, dle výrobce
Takže nás čeká sněhový víkend, ani nevím jestli jsem ráda nebo ne, mám hodně jezdění, ale zima stejně za chvíli zkončí, tak si jí ještě vychutnám
taky si Hani říkám, zda jsme v minulých žiotech nebyly sestry,bo dokonce dvojčátka
A nebudeš mi věřit, ale Cholagol znám a dlouho jsem ho taky brala, na kostku cukru, moc mi chutnal!
a pomáhal hlavně, ale před časem jsem se rozhodla, že to zkusím jen přírodně s tou mátou a zatím se to dá. Je fakt, že Cholagol i v pidi množství zabral ihned, ta máta trvá a musím kolikrát vypít dva půllitry fakt hodně silnýho čaje
Jj s tím Bíšou máš úplně pravdu! A teda to muselo být něco, jak tě Gulíšek nachytal při úklidu!!!! Je dokonalej!!!
Fakt dokonalej, kluk jeden ušatá svraštělá!!!
Výrobci vědí prd, kolikrát si říkám, že psy iděli tak možná z rychlíku, anebo to vše dělají dle jorků a čivav
Jooo ježdění mám taky, za chvíli frčím nečekaně do Brna, přímo do středu toho bílýho děsu, ale těším se, baví mě to Tak hlavně brmej opatrně Hani, ptž víš jak někteří řidiči
Mati, děkuju za pochvalu to byly časy, kdy jsem se tomu pořádně věnovala a taky to podle toho vypadalo, jenže to vzal čas a už jsem z toho zase DOST vypadla..v létě jsem zkoušela vytáhnout foťák a byla jsem jen znechucená, co to vytvářím za hrůzy bez barvy, bez ladu a skladu...Prostě je to sakra znát, jak se na to člověk na cvhíli vykvákne
No jo, myslím na gachény, páč co by jinak vzaly do zobáčků placatých? Ale ono hodně lidi tady chodí krmit, spíše jako atrakci pro děti, ale to neva, hlavně, že krmí A možná přijdou i Nutrie, ty jsou tu taky všude a minule jsem koukala, jak někdo krmil a Nutrie seděly opodál a taky se krmily chlebem a rohlíkama
Fakt bych vydržela stát u tý řeky hodiny a pozorovat
Tekouš teda vždycky protestuje a vůbec se mu nelíbí, že ten měkkej chleba a rohlíky nedám jemu, ale kachnám a štěká a vyskakuje a nejradši by je všechny odehnal a sežral jim to
Hani Gulíšek je krásnej v tom sněhu ( ho tam máte nějak moc ne??) A s tím vysavačem jsi mě pobavila, je to filuta a dělá si z Tebe srandu a baví se lidskou nedokonalostí
No o nezničitelných hračkách pro psy mi chvíli povídejte...
Tekouš je fakt dobrej, že jenom na kachny štěká, Hubert by rovnou vlítnul do vody a chleba a rohlíky jim zblajznul před zobákem. Guliver zase pořád leze do vody i když je tam tenký led a moc se mu líbí potom dělat ledoborec, když se propadne. Takže ho u vody jistím vodítkem, dokud bude zima
Hele, mě se fotky vůbec nedaří, ale už to neřeším a pokud je tam na nich něco vidět jsem spokojená
My tady máme vždycky hodně sněhu, na Petřinách a tady v Ruzyni jsou prostě pořád hromady sněhu
No Hani, mám ho na vodítku, jinak by taky běžel a sežral jim to To by se holky nenažraly,kdybych ho u toho nechala volně
Doma mu dávám tvrdý chleba pořád a ono mu to nestačí, on by chtěl i měkkej, ale to mu radši nedávám, co kdyby to dělalo nějakou neplechu...No prostě zvyk, koním se taky dává jen tvrdej, tak to holt mám v sobě
Fakt koukám na ty hromady sněhu, tady jen takový hnusný poprašek
No jo Hani, mě když se ty fotky nedaří, tak mě to fakt štve, jsem v tomhle hrozná
Už jsem si myslela, že je Tekouš tak strašně vycepovanej, že by dokázal v klidu sledovat kachny a jejich krmení
Já chleba nedávám vůbec, možná ten tvrdý má nějaký vliv na čištění zubů, ale jinak čerstvý chleba je pro psy i koně nevhodný, protože nadýmá.........Teď zase strašně chumelí, ráno jsem si ometla auto a teď musím jet budu ometat znova
Prosím tě foť a kašli na kvalitu, aspoň občas
Tak hezký víkend.
Mati,tak se po dlouhatánské době ozývám a omlouvám se,že Vám sem lezu,ale chtěla jsem Tě moc ,samozřejmě i ostatní pozdravit.....prožívala jsem dost špatné období po tom co mi moje milovaná Bertička umřela na rakovinu kosti....bylo to opravdu ošklivé,ale bojovala satečně a pak se rozhodla odejít sama,protože věděla jak moc je to pro mě těžké ...stále to strašně bolí i přesto,že mám nového parťáka....tímto Vám představuju holčičku Bíí (Kamali Bibi) dnes už 5ti měsíční rošťandu
Pravidelně sleduji Vaši diskuzi a mrzí mě vše co se pejskům stalo,držím pěstičky pro uzdravení a přeji spousty radosti s milovanými pejsky
Hola hola, nezachumelili jste se? My docela jo. :) Jsme na Vysočině a máme tu přes půl metru sněhu dohade! :) Což je pro všechny a všechno dost problém, jen písek má radost. :) Akorát jsem s ním byla venku aportovat milované frisbeečko v hlubočáku, měl ho po břicho a musel moc makat, když běhal. A když si doma odpočinul, tak začal pajdat na pravou zadní. Respektive ne až tak pajdat jako když třeba na něco skáče (postel) tak pomalu a strašně opatrně, když se zvedá, tak kníká, pak jsem ho chytla z legrace za ocas a zase kníkal, přišlo mi, že ho to zabolelo u kořenu... ach jo. Takže jsem mu chtěla udělat radost blbnutím ve sněhu a on nejspíš prochladl na záda nebo si něco natáhl a je místo dalších radovánek doma v teple a klidu. :/ Aspoň přihodím pár nekvalitních zasněhnutých fotek. Tady dopol chumela s vánicí, teď zas padá mlha, takže celodenní bílo...
Tady hrabem frisbee ze sněhu
ahojda holky moje !!
tak mám za chvilku čas, prcek spí.... nějak nám začal ožívat, už tolik nespí, respektive neusne už moc sám, musíme tomu napomoci, jinak by si chtěl pořád ten náš svět prohlížet... někdy jsem z toho na mrtvici, protože bych potřebovala, aby spal jako dřív, hned po jídle a na dlouho
Hani z Gulíška je už prostě pan pes, z fotek to je už dospělák a ten výraz... čím dál hezčí zas bych ho pomuchala a pomazlila
zatahala za ty jeho vrásečky kouzelný
a daří se ti fotky, neříkej že ne, tak rychlý jako Hubert naštěstí není
co nějaká výstava, jedete zas?
když mluvíte o tom česneku, taky ho miluju, ale pro změnu bych ho zas neměla jíst klidně samotný s chlebem a máslem
Indyho jsem nedávno foukala tím mým superfukarem a taky myslím, že už nebudu ani koupat, to bude muset být akce, aby šel do vany. ten fukar je něco tak úžasnýho, pes lesklej a čistej
Mati vidím, že vy na Vysočině si sněhu zas užíváte, Michal byl zas v Bíteši tak vyprávěl, jak byla hrozná cesta. ale psiska jsou z toho happy, a to je důležité
bohužel nemám ted moc fotek Indyho tohle je z prosince "hmmmm... copak to tam máme dobrýho?? "
Peti, Vojtíšek bude sledovat svět pořád nadšeněji a častěji, je to přece zajímavější, než spát :o)) Včera jsem byla u Adriana, už jsou mu čtyři měsíce a je s ním doslova zábava, chechtá se, žvatlá, jásá.....nadšeně sleduje rybičky ve velkém akvariu, sestřička mu ukazuje hračky a on se prostě na tom světě pořád skvěle baví :o) Guliver sice vypadá jako dospělák, ale umazlil by tě, má ještě větší výdrž než když jsi ho viděla :o)) Na výstavu pojedeme asi do Litoměřic a potom na klubovku. Musím říc, že většina lidí, co vlastní výstavní buldoky mě na výstavách zklamala, neznám tolik řevnivosti a závisti a pomluv jako u tohoto plemene. Asi to nebudu s výstavama přehánět :o))) S česnekem to doženeš až přestaneš kojit, neboj, dočkáš se :o))
Ahoooj holčičky, tak jakej byl víkend?
Marti páááni, to jsem tak ráááda, že ses ozvala a přišla nás pozdravit!!! Přijď častěji!!! Moc mě to mrzí s Bertičkou, ani nevíš jak... ale ěla u tebe nádhernej a dlouhej život! A malá Bíí ti určitě pomůže ten stesk zmírnit!
Je nádherná!!! Krásná nadýchaná kulička!
Dej nám sem víc fotek a napiš nám o ní něco, jaká je a tak, ju?
Klárčí to jsou boží sněžné fotky, Yettiovský Kenjí Je vidět, že si to užíval
No hele, mohl prochladnout, nebo se natáhnout, anebo je to syndrom mrtvého ocasu. Teplo a klid mu jistě pomohou, můžeš mu na záda přikládat teplé obklady. Stává se to no. Sníh stejně taje, těžkne a je mokrej, teďka už tě nemusí mrzet, že nebude řádit. Hlavně aby byl brzo fit
Peti no kooonečně, ahoooj! Jj to vyfoukávání psa je snad nejlepší, co jsem kdy zažila, koupati netřeba
Snížek už nám taje, resp. je mokrej a těžkej a do toho mrholí a je mlha.... ale dalo se to čekat, letošní zima je prostě jedna velká parodie
Fotka krásná a neboj, fotky doženeš, jak bude teplo a budeš oba "prcky" brát ven
Marký, s fotkama si nelam hlavu. Nejsme přece na soutěži profi fotografů. Tady jde o to, co na fotce je, focený z láskou, a že není ideál podhled, a vyvážení bílé a černé a kompozice a kde co, je naprosto nepodstatný.... když se budeš nervit a budeš chtít mít jen super fotky, ani tě to nebude bavit. Ber to prostě tak, že každá fotka je spíš vztah tebe k tomu, co fotíš, nebo koho A pak ti už hnusný nepřijdou
Člověk nesmí brát věci tak smrtelně vážně.... a já mám třás období, kdy to ani nechci, a daří se mi jedna fotka za druhou. Pak se hrozně snažím a nic. Se vystresuju a dělám chyby jak slepec
Musím to brát víc s nadhledem a jde to líp.
Bidíček, stejně jako Kičiký, taky rád jezdí po hlavě pod sníh a dělá tunýlky, jenže je troška větší a mohutnější a potřebuje mnooohem víc snížku
Sem to fotila v podvečer v sobotu, se divím, že z toho vůbec cosi vylezlo No ale ač nebylo světlo, tím že sem fotila jen manuálně, automat úplně vypnutej, tak se občas cosi zadařilo
Tohle jsou moji dva nej miláčci, oji dva srdcoví kluci Bíša a Gríša
Ty máš létající psy, jak to dělají, že by neviditelná křídla andělská
? Tady už to taje a včera mě vyhrabávali s autím sousedi, on jakýsi myslící uklízeč, zahrnul mého plechového přítele až po střechu
Dneska mám pracovní den
Dneska mě zbudila vůně kávičky, zázrak, a dvojitej, když sem vylezla a koukala, v čem ta kávička je! Marsmallow, čili žužu, k tomu bylo taky
Dokonalá snídaně
A to jsem Mí zakázala mi už cokoliv kupovat, je to drahý
Krabička a 3xžužu
Musela sem to nafotit na třikrát, aby byl vidět celej obrázek Ale nemá chybu, plážový Kittynky jsou přesně dle mého gusta, ptž slunce a hic a voda, to bych mohla furt, navíc ten vysmátej krab.... bomba ranní probuzení
A co vy vyvádíte? Já se vrátila z města, ale zas budu muset odbrmat, už aby bylo púo uzávěrkách a daních Venku je jaro....
Já taky chci být tak hýčkaná a rozmazlovaná jako ty Mati, třeba i v obyč. hrnečku
Já ještě odpočívám, v sobotu jsem si v tom děsném sněžení zajezdila, zaklouzala a smykovala, nepotkala jsem jediného silničáře, ale dobře to dopadlo. V neděli jsem potřebovala odjet a nemohla, nějaký nemyslící uklízeč sněhu mi zaházel autí, tak mě tady hodní sousedi pomáhali s odhazováním sněhu
A dneska je všude potopa, jsem hrdá majitelka holin a mám tím pádem v té potopě klídek
Ale hurá, ťuk ťuk ťuk, za pár dní budu mít garáž, sice pozdě, ale přece
Teď se pokouším správně změřit záclony a závěsy, to je něco pro mě, Guliver se trhá smíchy, jak tady lítám s metrem a pokaždé mi vyjde jiný rozměr
I Guliver přiložil packu k dílu, abych nepracovala sama.......viz. foto
teda Gulíšek evidentně pomáhá, seč může!
To je boží!
Jooo s měřením záclon a závěsů mi povídej, to mě málem stálo život, když jsem upadla ze židle při měření výšky, ale taky mi to pokaždý vyšlo jinak Nakonec jsem to ale zvládla, tož to určo zvládneš taky
Teda já myslela, že auta se zahazují jen na horách frézou a vono i ve městech? To byl určitě nějakej "chytrák" zase
Ještě že máš hodný sousedy
O potopě mi povídej, tady je sice jen na silnicích, ale ten sníh v přírodě, co vypadá krásně, je mokrej a mate zjevem, tže když do něj čék se psem vstoupí, je mokrej jak žaba
Holínky nemám, ale aj trekovky to dávaj, horší v těch závějích, plavou mi boty, ale co už no.... však to brzo přejde.
Dnes se mi nechce nic už, mám těch úřadů a papírů plný zuby, ale musím.... musíííím
Maličký Bidíčkovitý zlodějíček polen Ale Kočička se nedala a statečně si poleno hájila
Ahojky všem
tak já bohužel místo toho, abych užívala přicházejícího jara a procházkovala se s Tekilkou za zpěvu ptáčků jsem doma se supr trupr chřipkou.. By mě zajímalo, kterej dobrák to přitáhl do práce, prý to tam pěkně řádí...V sobotu ještě nic, v neděli únava a odpoledne už 38 a bolest těla... Včera celý den jak na houpačce, odpoledne dokonce 39, to už jsem tedy chcípala v tý posteli..Dnes ráno ještě 38 a teď se mi daří už se udržovat bez teploty, tak doufám, že odpoledne nebude už další dávka... Prosím prosím, já už nechci
Pěkná rozlučka se zimou teda
Tak aspoň Vy si užíváte běžných starostí a radostí, jak ráda bych chodila normálně do práce, atd...Včera mi bylo tak mizerně, že ani pejska jsem vyvenčit nemohla, chudinka musel čekat na páníčka, až přijde z práce. Bylo mi ho líto
Teda Kláro, taky bych se lekla, kdyby Tekouš začal po řádění kulhat, člověk nikdy nemůže vědět, jestli to nic není, nebo to hlásí nějaký problém, ale tak snad to u Vás bylo jen dočasné Kenji bude v pořádku
Mati, další Kitty věci do sbírky jsou roztomilý, jak jinak a Kittinky na pláži s krabem jsou balzám na duši, máš recht
Hani, to jsou dobráci s tím autem, nic bych za to nedala, že z toho měli ještě ohromnou srandu...Ale halvně, že máš normální a milé sousedy, co pomůžou, to moc nebývá
Ten Bidíšek se dívá pořád tak mile, že se mu nedá odolat, prostě je to koule chlupatá k mazlení jak dělaná
Fríček vypadá pořád jako ve střehu, ale je to moc krásnej pes, jasnej obranář, vzhledem určitě
Mě se taky moc do ničeho nechce, ale ty záclony musím dát, nakonec to přeměřím ještě jednou a když to vyjde zase jinak, tak to způměruju
Dneska se těším na obraz, má dorazit PPL, jestli bude tak krásný i v reálu....potom ho vyfotím, až se mi podaří zase někoho ulovit na zavěšení, na něj si sama netroufnu
Teď jsme zase potkali nějakého mrňavé psa, přiběhnul si čichnou a vzápětí dostal hysterák, ječel a prchal k paničce, která ho zvedla do náruče a konejšila ho. Mě obdařila pohledem, který by dokázal zabít. Přitom Guliver stál ani se nehnul, jenom vrtěl ocáskem. Tyhle "pejskaři" mě vysloveně se.......u
Ach jo, tak já jdu zase měřit
No jo Hani, taky jsem v sobotu na vycházce šla s Tekoušem na vodítku, šla baba s nějakým bišonem či co a už snad z dálky 4 metrů zvedala psa do výšin a když procházela kolem nás(za významného pohledu na mého zabijáka) pronesla ke svému smetáčkovi "no neboj, ten je velkej, ten by Tě sežral, ještě, že má vodítko" ...No krev se ve mě vařila...Jsem říkala hned Honzovi, jak by se baba asi tvářila, kdybych s hysterickým řevem zvedla svého 30 kilového psa a procházela kolem ní s podobnou průpovídkou Asi to někdy zkusím, ať je sranda...
Doufám, že zlé bacily jsou už na ústupu po těch dávkách horka Musím si jít umýt hlavu, normálně myju každý den, nesnesu mastné vlasy a tak si asi umíte představit jak se cítím s dva dny nemytou hlavou....
Doma jsem radši až do pátku, abych mohla po nemoci ještě odpočívat, ne se hned cpát mezi tu pakáž, co bez pocitu vinu roznáší tyhle svinstva...
Markét, zkus to někdy, zvednout Tekouše, ono těch třicet kilo zvednout
Ale rozesmála jsi mě, ta představa je fakt lákavá
Nejhorší je, že tady těch vypatlanejch paniček přibývá, zapomínají, že mají psa a ne miminko. Blbé je, že to odnášejí naši přátelští psi a musí být na vodítku jenom kvůli tomu, že je spousta pitomců kolem....
Hani, někdy ty záda snad i obětuju za cenu tý srandy Babě by asi vypadly bulvy
No právě, ten můj si vůbec nevšímá a když, tak by si hrál, ale od toho jsem tu taky já, abych určovala, co bude pes dělat..Jenže tyhle lidi se psy bez výchovy a jak ty říkáš s náhradními miminy, automaticky asi předpokládají, že i jiní psi jsou stejně nevychovaní, uňafaní a schopni kousnout, takže tak posuzují každého...
Ahojda kočeny, jak to, že nás tahám až z druhé stránky?
Včera jsem měla úřední den, a mám toho fakt plný kecky, ale odměna přišla v noci v podobě sovy Přijela jsem dom v 21h., vylezu z auta a.... slyším krásné houkání sovy: Húúú, huhuhuhúúú--- svítí měsíc, je bezvětří, ticho a klid. Vlítla sem dom, nakšírovala štěnda a vysmahli jsme na procházku, provázení stále sovičkou... vracíme se za dvě hoďky a stále na konci ulice v lese houká sova
Procházka úžasná, v tom svitu měsíce jsme viděli stáda srnek a taky zajduchy, prostě nádhera a já si krásně zlepšila náladu. A když jsem je pak pouštěla před spaním ještě, asi ve dvě ráno, otevřu dveře a opět slyším svou houkající kámošku sovu
Tak tohle by se mi v Brně nestalo, a i proto to tady mám ráda
Už dlouho jsem sovu neslyšela, většinou jsou slyšet na jaře a ke konci léta, ale ono vlastně jakoby jaro je
Marký fakt jsem se porhýbala smíchy při představě, jak zvedáš Tekouše před jorkem, se slovy: Jéžíš pozor broučku, jde velkej pes, ten by tě snědl!
Myslím, že bys za chvíli byla na Nově
Ale vůůbec by nebylo špatný to zkusit, možná to navrhnu Míťovi, vytáhnu ho na nějakou procházku po městě s Bíšou, už vidím jak ho zvedá před jack ruslíkem a já žvatlám něco o velkých zlých psech
Hlavně se Marký šetři, ať se pořádně uzdravíš a nesedne ti to na srdíčko, nebo klouby, to za to nestojí
No hloupý lidi čék potká všude, bohužel a jsem fakt ráda, že jsem s toho víru vypadla a tadyk je potkávám jen ojediněle, anebo úmyslně, když jdem "socializační" procházku. Mě zas častěji vytáčí řidiči, a chodci. Včera mi jeden dement v místě, kde není přechod, málem vlezl do okna, ještě se sehnul do toho okna a začal cosi mlet, a jak jindy su už klidná, ptž člověk otupí a hlavně se odmítám nervit a ničit si zdraví kvůli jiným, tak sem fakt stáhla okýnko a použilo větu se sprostým slovem, páč ty úřady s úředníky mi vždycky vrací choleričnost Chlap měl tak 40 kg i s botama a byl stylu dementíčka zralýho na ranu jen na pohled, tož měl štěstí, že zavřel hubu a urychleně mizel, ptž jsem byla odhodlána mu to vysvětlit ručně
Marký a už je ti líp???
Hani co záclony, zvládlas to? A obraz už máš? Vyfotíš?
A něco momentek z mobilu... takhle včera kucííí spinkali po proťápce a papú Bidíček opět a zase nahodil tumlinku svraštělou, s přehozeným uchem
Tááákže je vám jasný, že po vyfocení jsem ho snědla, že
Další "poloha" o nějakou tu hoďku později Bíšana to vzbudilo, jak mu Frííí funěl na ťapáček a lehtalo ho to, tak ho bacil tlapkou a Frííí hlavu oddělal
Prostě noční pohodička.... copak se tohle dá zažít, když má čék psy v kotci? Nedá a přitom člověk o tolik přichází.... je to tak nepopsatelně krásný Kičiký tu vidět není, ptž ta chrápala jako vždy nalepená na krbu
Ahojky...
No tak v úterý to vypadalo dobře a včera mě to porazilo s ještě větší parádou od rána horečky a večer to vygradovalo...jako moooc pěkný, už jsem myslela, že řeknu HOnzovi, že chci do nemocnice...Jako za ty tři dny jsem snědla tak tři rohlíky?? Večer jsem tý horečce už nechala volnej průběh, nastoupalo to zase až někam ke 39, ležela jsem takhle asi hodinu, pak jsem musela do sebe nacpat aspoň jogurt, jinak už bych hlady asi umřela, fakt chuť v horečkách do sebe cpát jídlo..
Vzbudila jsem se asi v deset s ukrutným hladem...teď už mám v sobě skoro celý chleba a vypadá to, že to nejhorší už je snad za mnou a já nad tou bestií konečně vyhrála...Jen bych potřebovala, aby někdo přišel a uvařil mi pořádnou slepičí polévku! Maminko!!! Ani nechci vědět kolik kilo jsem ztratila
tak těžko to nabírám a pak je to pryč během pár dnů
Asi se nechám očkovat proti chřipce..i když tohle nebyla obyč chřipka, tohle bylo nějaký moc zákeřný.. prý to u nás v práci kosí jednoho po druhým s mnohem horším průběhem než u mě, asi proto že jsem mladší...
Marký to je fakt hrozný a rozhodně to klasika chřipka nebyla Vážně to koukej pořádně vyležet, a papkat co budeš moct, ať tělo zas nabere sílu a stojí za to se nadopovat tamínama, i když je jinak nebereš, přírodníma, hlívou a echinaceou a aspoň měsíc a půl se tím ládovat, ať se ti vrátí pořádná imunita a síla
Hlavně fakt hodně odpočívej, to je důležitý!
To očkování by ožná nebylo od věci, když jsi uprostřed tak nakažlivýho prostředí.... i když každej s kým jsem mluvila tvrdí, že je na prd a dokonce znám případy, kdy to ublížilo, ale nejsem doktor a nechci to soudit.
Co bych dala za to, kdyby moje tělo odmítlo přibírat na váze.... mám ten záchovnej mechanismus těla, kdy můžu být hlady dva měsíce a nic.... přežila bych všude a všecko
Ale chápu, že i opačnej extrém je na hááá, když má mít tělo sílu a nemá z čeho Polívku si budeš muset uvařit asi sama Marký, jsi už holt velká holka nooo
Né že bych tvou potřebu mít maminku s polívkou po ruce nechápala, chápu a jak!
Máš se na co těšit a vynahradíte si to s Tekouškem ještě mockrát, neboj se! Teďka se hlavně řádně vykurýruj
No mně asi včera z tý procházky a toho celýho dne už úplně cvaklo a jak ten Bidíček hajal svraštěle po té večeři, a já ho fotila, a následně k němu klesla, začala jsem mu vyprávět pohádku jo, byla dlouhá, to tu psát nebudu, ale začínala: Povím já ti pohádku, o naduckaným štěňátku..... No su já normoš?
Ale Bíšan spinkal jak mimi, já ležela u něj nalepená, vrtala sem se mu v té naduckané a krásné srsti a povídala no.... blázen
Ahoj!
Já sem chci už takovou dobu napsat a Mozilla mně v tom normálně bránila a pořád mlela cosi o cookies, přestože jsem je měla povolený... takže musím přes chromýho.
Mati, procházka zní úplně kouzelně, magicky, úžasně. Fakt závidííííím, to musí být parádička, to se prostě ve městě nezažije. Já teda jako stará hysterka bych se určitě bála zlejšků ve tmě, ale je fakt, že s tvýma hlídačema asi není čeho se bát.
Hani Guli jak sněhoborec je naprosto bezkonkurenční sládě, fakt! :) Musíme se někdy dohodnout a sejít abych ho mohla umuckat! :))
Marký, do vývaru si přihoď dost česneku a trochu zázvoru, to je nabrání síly a imunity moc dobrý. Držím palce ať jsi brzo fit!
Tak jsem si udělala polívku z toho, co dům dal, celer a mrkev, krupicový knedlíčky a rozkvedlaný vajíčko..vypadá to mooc hezky a ještě líp voní Už se těším...teplý jídlo od neděle...
Td jsem dopila bylinkový čaj na nachlazení (ten jsem měla i včera večer už ze zoufalství..možná i ten mi pomohl..) Je to tak dobrá a účinná věc, ale mě je z toho vžycky blivno, ale postupem věku už to jaksi přehodnocuju
Objednala jsem si hned hlívu ústřičnou, brala jsem sice celou zimu echinaceu, ale nějak mě neochránila...
To víš Mati, kdybych měla doma aspoň kousek kuřete udělám si kuřecí, ale mezi lidi ven se mi ještě nechce, ať se neunáhlím...
Mě už se i celkem daří nabírat, za vydatné pomoci pangaminu, už je to lepší než dřív, ale problém je spíš, že stačí stresová situace nebo nemoc a kila letí dolů mávnutím proutku
Obdivuju lidi, co si drží váhu a nehne s nima nic, co se váhy týče...
Tak pohádku jsi Bidíškovi vyprávěla? Tak to já neumím teda
K tomu nějak nemám vlohy
Kláro děkuju, snad už to bude dobré a budu už jen nabírat síly, abych si pořádně užila jaro!! Zátra už ho tu máme a zima hnusná už s tím nic nenadělá, i když po nás ještě párkrát plivne, jakse nás nebude chtít pustit mrcha jedna Omlouvám se, ale už jí mám dost, díky aža zase za rok
Jé česnek jsem tam nedala, a já furt, co bych tam ještě vrazila, aby to mělo šmrnc..česnek to byl! Tak příště asi udělám o víkendu kuřecí vývar a rizoto, páč sehnat slepici nemraženou je jaksi nadlidský úkon a a nejlepší je stejnak ze dvorka
i když já mít slepice, tak dožívají ani na ně nesáhnu, kromě pohlazení
Klárčí je fakt, že se na procházkách ve svitu měsíce se štěndy nebojím, ale já se v přírodě nikdy nebála, vždycky jsem trajdávala nočním lesem, tže v tomto mi to nevadí. Ale samo že dva obříčci jsou bonus
arký správně, nikam ven nelez, a ten česnek je príma věc, teď nedávno jsem měla silnou česnečku, až mě to málem zabilo ( teda žaludek ), ale prostě jsem na ni měla šííílenou chuť.
Hihi já taky slepici mám, ale na mazlení A stejně je nejím, nechutnaj mi
Můj inovovaný Citrí
Normoš sem ju tam přilípla vteři'nákem Prostě Citrí Kitty
Akorát nevím, jak budu dělat tu technickou.... nejspíš tam pošlu Míťu
Jen ať do blázince zavřou jeho
se mi přes víkend Kittynky nějak rozmnožily
A ještě s lízátkem!
Dneska jdu na technickou.... bojim bojim
Ahojky všem už zase při pondělku...alespoň, že je venku tak krásně, tak snad to rychle uteče dneska, přece jen po týdnu zase v práci - malé rozčarování Snad to hezučké počasí vydrží i odpoledne na procházku
Mati sbírka Kittinek už je tedy slušná, ale taky bych se asi styděla jít s tím na technickou, máš recht, ať jde chlap
Co jste dělaly o víkendu?
V sobotu bylo čupr počásko, tak jsem byla už na malé zdravotní procházce s Honzíkem a Tekoušem a pytlem pečiva pro kachny...no jak bylo krásně, lidi zřejmě krmili tak vehementně, že kachny byly jaksi přežrané...Normálně jsme přišli k vodě a už bylo divný, že kachny se jen tak pohupují na vodě a ani neřvou..no trošku jsme nasypali...NIC! Čuměly ani se nehly!Prostě přežraný ale totálně! To jsem fak ještě neviděla...Ani nutrie nechtěly
Jak bylo hezky tak s holt všichni s dětičkama krmit..no jo, při krásným počasí umí krmit a starat se každej, ale dojít tam v mrazu musím jen já!
Foťák jsem netahala, tak aspoň něco staršího
Klárko jsem ráda, že sis užila bezva víken. Tekouš se apoň doufám dočkal pár rohlíků, když kachny nechtěly :o)) Mati ty jsi vlastně Kitisběratelka, za chvíli budeš provázet návštěvy po výstavních místnostech a vybírat samozřejmě poplatky za shlédnutí "o)) my jsme si s Guliverem užili procházky ve Hvězdě, teda užili, já jsem stála a Guliver tam odchytil ochotné psy ke hrám, takže boxer, skot.kolie a angl.buldok si dováděli a paničky stály kolem a chechtaly se. Nakonec jsem se začala bát, že budu muset Gulivera odnést domů, on si hrál za všech sil a domů se jen plazil :o)) Neměla jsem foťák, což mi dodatečně hodně mrzí. Včera přijel zeťák a pověsil mi můj milovaný obraz běžícího koně, vyfotím a pošlu, nebojte že vás o tu krásu připravím.....Tak já letím zase něco dělat .o))
Marký to je prča s těma přežranýma kachnama Jak píšeš, holt když je hezky, jdou ven šichni, když je hnusně, najdeš tam jen ty, co myslí na ostatní a ne na sebe ( pejskaři a milovníci zvířat )
Věřím, že v práci je to děs po týdnu, ale hlavně že je ti už líp a jaro ťuká na dveře, máš se nač těšit
Ty já ty Kittynky beru jako jistej úlet, mám je ráda a taky mám ráda recese Takže nakonec jsem samo jela na technickou já
Co si kdo o tom myslí mám někde, neb jsou to moje Kittynky a moje volba
Hani teda ten Gulíšek je ale číslo, takhle se uhnat s tolika kamarády Muselo to být krásný a škoda, žes nefotila, tak příště!
Na obraz se už mooooooc těším, určo to bude nádhera! Jen běžící kůň zní perfektně!
Hihi no že bych tady udělala Kitty muzeum jo? To né, tak daleko to doufám dojít nenechám, přeci jen zatím jsem ještě vcelku normální
Joo a technickou mám, ale..... Citrí mi klekl přímo před emisema Nenastartoval.... rozpadla se celá spínací skříňka!!!
Volala jsem Mí, měla sem to s Citrím a pak Chrysem objet sama, Mí spal, ale nakonec přijel s Chrysem, aby mě zachránil, pospojoval pár tisíc drátků á la film a nastartoval přes to a normoš sem tak pak i odjela domů
Nemám klíček, ani zapalování, jen dráty a izolačku.... šílený, ale umím startovat jen na dráty, takže můžu vesele jít krást auta
Chlapi na technický se smáli, ale byli ochotní a chápaví a Kittynky se jim moc líbily
Prej nemůžou nechat Kitty auto Zlatovlásky neprojít
Prostě se nenudím, nikdy a nikde, ale opět mi to Citrí neudělal někde uprostřed provozu a křižovatky, ale když stál a byla jsem kousek od domova a Míťa po ruce
Tak zas nějako zapadáme
Mati, to je dobře, že jsi technickou nakonec zvládla, i když s řádnýma komplikacema teda, jen co je pravda To je jak naschvál
Naštěstí máš schopného muže a naštěstí byl doma a ne na cestách, to už by asi bylo horší...Je paráda, že to chlapi brali s humorem a nebyli nepříjemní, občas je to na těch technických dost otrava, když je tam vztekloun, apod...
Máš to za sebou a zse na pár let klid..
Včera jsme se s Tekoušem moc hezky prošli, jen bylo moc lidí, tak jsem musela pořád připínat na vodítko..no každý den není posvícení.. Vylítáme se jindy
Ale bylo teda nádherně, i když už sluníčko bylo skoro schované a už zase přituhovalo, tak jaro je prostě cítit ve vzduchu a je to prostě úúúžasný
Tak si nejsem jistá, jestli jsem si nepoletla jméno, jistá si jsem jenom Tekoušem
Mati hlavně že máš technickou, s takovým zázemím jako máš v Míťovi se musí všechno zadařit a navíc Kittynky a tvoje osobnost to vždycky jistí, úplně vidím ty chlapy jak se nad tebou a Kittynkama rozplývají
Dneska jsem zase byla v tom našem obrovském lesoparku a bylo to nádherné, přímo něco pro Tekouše, všude stromy, jarní zpěv ptáků, do toho kulomet, jak tam datel nebo strakapud bušil do stromu........a kromě mě a Gulivera ani noha, vychutnala jsem si to, tentokrát víc než Gulí, protože jemu chyběl nějaký psí kámoš, ale i tak zdařilá prochajda
Mati dej si do vyhledavače Hvězdu, je to i kus historie a uvidíš, kde se dá i v Praze krásně venčit. Tam se odehrávala bitva na Bílé Hoře
Tak slíbený kůň, na zdi visí rovně, ale na fotce jde z kopce, nechápu....
Teda Hani, ten obraz je krásnej...hned bych si něco takového taky dala na zeď, hužel mám chlapa, kterému obrazy na zdech jaksi nevoní...
Hani Tekouš by si takovou vycházku taky užil více ve společnosti psího kamaráda, ale nepohrdne ani naší "soukromou" vycházkou Musíme to někdy uskutečnit, to naše psí setkání, cítím, že by to bylo mnohem lepší, než to, co jsem okusila párkrát...20 psů a lidí, co se vidí prvně v životě a ještě jsou mezi nimi osoby nepříjemné, to už zažít nechci
Radši přenechám jiným
Nějak nejsem na ty davy, mnohem radši mám samotu
Škoda že se nemůžeš uvolnit ve všední den dopoledne, to je ve Hvězdě prázdno. Ale ten Dubeč je suprovej snad pokaždé, pokud tam člověk potká psy, tak jsou vesměs pohodoví a jejich lidi taky :o)) Taky bych chtěla, aby se měli všichni psi dobře......a ty vrásky snad Guliverovi vymluvím Řeknu mu, že bez nich by nebyl tak krásnej
Zítra mi přijdou záclony a závěsy a už budu konečně bydlet jako člověk
Máš to tam moc krásný Hani, opravdu vymazlený a útulný byteček To je výhoda, když je člověk sám, může si to udělat jen podle sebe
No jo, nejradši bych stejně utekla, když je venku tak nádherně..byla jsem se provětrat před obědem na pár minut a už už jsem měla zaječí úmysly
No rozhodně ať si to ještě rozmyslí s tou plastikou, myslím, že takhle je mnohem hezčí
Ahoooj kočeny, hlásím návratnou s proťápky půldenní, ale teda ta vichřice to kazila, su vyfoukaná a těch stromů a větví v lese, co padalo Ale stálo to za to, ptž kucííí se vyřádili ve zbytkách snížku, a to teda dokonale a samo neopomněli švicnout tam i paničku a zaházet ju sněhem až pod tričko
Tak tak sem zachraňovala mobil, ptž sem si bláhová myslela, že je vyfotím
Marký klidnou procházku si užijete s Tekouškem jindy, neboj.... a rozumím ti, taky su samotář, tže tě zcela chápu A jaro teda cítit je, koukni se na fotku, jaký krásný kočičky se mi už klubou na převislé Jívě
A taky štěnda začala všechna houfně opouštět kožíšek
To už tak hezký a příjemný, jak klubající se kočičky, fááákt není
Krásná fotka, moc hezky stylizovaná, moc se mi líbí
Hani to musela být boží procházka, s tím datlem a klidem, to miluju! Já sem dneska v té vichřici neslyšela ale lautr nic, ale normálně to taky prožívám, ty zvuky přírody
Hvězdu si Hani rozhodně najdu, samotnou mě to jímá, takový historický místo
Te kůň je náááádhernej ( a rovně isí, ale focený je to nakřivo, dle stropu a pohovky, tže neboj ) a opravdu se tam moc hodí!
Taky bych to tu zavěsila obrazama, ale dokud nevymaluju a nevyměním nábytek, nic nebude
A svraštělej Gulííí je prostě kouzelnej, kriste já se nad ním vždycky rozplynu, tohle mi spinkat doma, tak se chudák nevyspí, ustavičně bych visela
Na bříšku má sice vrásek míň, ale ten krk a obličejík si touhle polohou svraštil ještě 5x víc, tže hamy hamy hamy Gulíííškáááá za mě Hani, jo???
No vidíš, aj záclonky už budou a budeš už mít klid
A jedna snížkovitá dopolední, to se ještě na vodítku s košem ovládal, ale jakmile sem jim koše sundala a vodítka odepnula s tím, že je vyfotím jak řádí, vrhli se na mě a bylo po focení No ale zase jsme si krásně zablbli, jako už dlouho ne, a do příští zimy už taky ne
Akorát fotky z mobilu jsou mázlé, ptž zatímco jsem fotila jednoho, druhej mi podrážel nohy, nebo házel košem sníh na hlavu a tak
Ale tahle poloha se Bidíčkovi povedla, hlavně to ucho No copak sem mohla stát a fotit? Ne! Musela sem ho sníst že
Mně ho taky sundééééj, nebo si ho sundááám sáááám Efram to po hlavě bere v běhu.... pako jedno
Bidíšek si musí čistit ucho o sníh, styď se paničko
Jj, samota v lese je pro mě posvátný chrám, to je pro mě nutná chemie k životu, ale jasně že musím mít sebou psa, jinak to není ono
Takže ještě obraz co máme s Guliverem nad postelí a výhled na stěnu, když sedím pod koněm, tam se cítím moc dobře
Jedinej pruh stínu od stromu.... kdybych ho chtěla takhle naštelovat, tak to neudělám, ale Efruša to zvládá sám
Mati, ty jsi tyran, ten košík je přece nepříjemný
Hubert si chodil k cizím liden otírat košík, a chtěl, aby mu ho sundali
Chlapec to zkoušel všude a nepořídil. Ve Hvězdě je taky ještě sníh, ale mizí a jaro vítězí. U nás jsou taky vidět kočičky, ne tak krásné jako tvoje fotka, ale jsou
Taky mám doma krásnou větev japonské vrby s jehnědama, paráda, chodím se kochat
Teda Hani, to jr silně moderně abstraktní obraz, vidím v tom červa z Marsu
Ale je to jímavý, není to nehezký
Ale ta zelená stěna je bezchybná, to je nějaká tapeta?
Nejhezčí ovšem jsou ty šude se válející Gulíškovi hračky, to je nejkrásnější byteček tím pádem, jak je tam pesan a všude jeho hračky
Ahoj, tož já se taky hlásím! Pořád mi blbne Mozzilák a nechce mi dovolit se k vám připojovat, tož to musím honit přes Chromáka, kterýho zas nemám moc ráda... :/
Hani, ty fotky Gulíška kor s těma komentářema jsou neuvěřitelný! Bys s ním mohla dělat komiks ,,ze života buldoka", určo by to mělo úspěch! :)
Mati, pesani rochnící se ve sněhu jsou parádní, je vidět, jak jsou šťastný a spokojený takhle venku. Jak je u nás to sluníčko, tak já mám tak dobrou náladu! :) A Kenjuch na sluníčku tak září a blejská, že mě z něj bolej oči normálně...:D A holky pražandy, nějakou tu společnou mazlíco-socializační prochajdu musíme zrealizovati!!
Červ z Marzu
Mě něčím chytil, asi těma "kytkama" a barvama
To zelené je tapeta, je příjemná na oči i duši a nemysli si, já Guliverovi hračky uklízím což on nesnáší a vždycky je hned zase roztahá podle svých uměleckých představ
Ale máš pravdu, sebehezčí byt bez chlupů a psích hraček není hezkej, je prázdnej
A to máme ještě jeden košík, kde jsou uložené další hračky, abych měla na střídání
Mati, děkuju za pochvalu fotky Kočičky jsou krásné, taky už jsem o víkendu nějaké viděla
Je vidět, že jste si procházku užili, ta fotka na té cestě ve stínu má pro mě úžasnou atmosféru..hned bych se tam přenesla, moc krásný zákoutí tam máte
Tekouš se taky snaží náhubek sundat, když ho musí mít, taky s ním v běhu reje o zem nebo má snahu se otírat o kolemjdoucí On ho skoro nenosí, jen když někam cestujeme, ale i kdyby ho nosil častěji, milovat ho nebude a já se mu nedivím
Hani i druhý obraz je krásný, moc pěkné odstíny a hodí se Ti to tam, koukám, že máš hodně estetické cítění, když si to dokážeš takhle pěkně citlivě zařídit Jé a máš tam úplně stejnýho koženýho koně, jako mám já
Tekoušova zadnice
Dobře osvalenej Tekouš
Díky za pochvalu bytu, pracoval na tom se mnou můj syn a oba jsme výtvarníci, někomu to připadá přehnané, ale jde o to, aby se tam příjemně žilo mě
Guliver si zvykne na všechno když jsem tam já, ale každou novou věc si důležitě prohlédne a obvykle schválí, jen málokdy se rozcházíme v názorech, ale úklid podle mě a podle Gulivera je naprosto odlišný
Hani, nemáš zač, opravdu to na mě působí úžasně, máš to krásné jako celek a to se mi strašně líbí, já tohle neumím, ale moc se mi to líbí tenhle styl Věřím, že se tam cítíš moc dobře, je to z toho cítit
Taky si řikám, že je tu Tekouš nějakej namakanej, no jo v létě jsme pořád někde na výletech a na chalupě, tak to jde samo Zato každý konec zimy už se na toho psa nemůžu dívat, vždycky z těch svalů prostě opadne a vypadá jak vyžle, holt v zimě toho tolik nenalítáme
Našla jsem jednu fotku Huberta ve stejném postoji, taky byl pěkně osvalenej .....
Jo a ještě Mati grtauluju k úspěšné technické, jste holky všechny hrozné pašandy pašice že jezdíte. Já papíry mám a nejezdím neb z toho mám hrůzu, takže řídím čím dál hůř až neřídím... :/
Jo a Kenjulák vzkazuje Gulínkovi, že taky umí ležet na zádech :D Sice nemá vrásky, zato chlupy, že by zasloužil kadeřnici mnohem víc, než Gulí plastiku. :) Ale taky doufám, že z toho nebude nic...
Ahojky
Kenji taky ať zapomene na nějaké úpravy, taky mu to sluší, tak jak je
Holky...já včera odpoledne měla fakt infarkty...nejdřív jsme venku zase narazili na nějakého rváče..vylezl z poza rohu-moje noční můra...samozřejmě jak viděl Tekouše hned zuby a už šel po něm, nechal se dořvat i jeden kopanec dostal, jinak už by mi po něm chňapnul...No lidi se omluvili, aspoň tak..Takže jsem zase došla domu třesoucí se jak rosol...
No a další sranda byla večer...Kolem sedmý jdu na chodbu, že půjdem vyvenčit Tekouše naposled...no a rozsvítím a na zemi všude kapky krve...kapalo mu to z penisu...No hned jsem si vzpomněla na Hanku a Gulíška...Takže jsem se sebrali a jeli na kliniku do Prahy...doktor prohmatal, sahal na prostatu, udělal sono a prý, že je to zánět prostaty (což už jednou měl, že...), tak nám dal antibiotika...Tak se mě ptal, jestli není hodně vzrušivej, já řikala, že ne, ale jak se mě postupně ptal na různý věci a ono to souhlasilo, tak mi docházelo, že to tak asi bude, i když mi to tak nikdy nepřišlo..Takže Mati asi trošku slaboučký odvar oproti Bidíškovi, ale ty problémy s prostatou mu to způsobuje, no..Prostata prý je normální, zvětšená není, ale je tam ten zánět..Doporučil kastraci a...asi do ní půjdu, páč se mi fakt nelíbí, že by tohle měl absolvovat znovu a znovu...pokaždý, když mu nastane nějaký vzrušivější období...
Takže včera fakt skvělej večer zase....na druhou stranu se mi ulevilo, že to není nic horšího...fakt jsem měla strach, po tom co to měla Hanka s Gulíškem...a člověk nikdy neví, co se děje, že jo..
Panebože Marký, to je hrozný.... tos teda fakt měla den D Ještě že jsi toho psa odehnala! A že se majitelé omluvili. Ale teda ten zánět prostaty, to je oc oc nepříjemný.... chudinka Tekoušek
Ta kastrace je asi vhodná, i když můžeš napřed yzkoušet tu chemickou, abys viděla, jak se změní, nezmění atp. když by ses bála té nevratné
Já mám u Agbara vážně šílenou hrůzu z uspání, to mě prostě děsí, a pak jako druhý mě děsí změna srsti, u něj jo
Ale tak hlavní je, aby se teďka Tekouš uzdravil, a pak uvidíš.
Klárčí musíš tu Mozzilu asi poprosit, aby byla hodná a pouštěla tě sem Hihi to jo, z bílýho psa by mě taky bolelo oči
A řízení autí se neboj Klárčí, není to nic šílenýho, respekt by čék mít měl, ale když se vyjezdíš, tak to není nic hroznýho
Můžeš přece hrkat někde kde to znáš a kousek, nebo v klidnějších hodinách a pomalu si zvykat, třás i dva roky, vždyť není kam spěchat
Ale vím, že jsou lidi, co prostě vztah k řízení nemají a nejde jim to a tak nakonec neřídí, byť řidičák mají. Taky o nic nejde, každej jsme na něco jinýho
Já bez auta být nemůžu, a odmala mě auta fascinují a baví - nejen řízení, ale i motory a tak - tže problémy s tímto nemám, ale taky je fakt, že jsem měla skvělé učitele - dědu, pak autoškoláka kámoše a Míťu, ten mě školí furt, potfora
Největší vánoce jsem měla kámošovým sportovním BMW, ale teda pohodlnostně na hááá, jen blbnout s tím autem se dalo super, ale na klasika ježdění nic pro mě, málo místa, sedíš pomale někde na zemi na silnici, prostě tfuj tajxl
Zato v džípech jízdu žeru
Fotečka ze včerejší noci, takhle se mnou broučci bývají Bíšánek moc rád lehá s hlavou nahoře, buď na gauči, nebo na chodbě na schodu! Nedovedu si představit je nemít doma, mít je někde v kotcích, ptž pak bych tohle nikdy nezažívala a přitom pohled na ty chundelky, co zabírají 3/4 obýáku a slastně "hlídají" je k nezaplacení
Dneska toho mám zase moc moc, ale svítí slůně a vichřice se změnila v "pouhý" vichr, tže to snad přežiju
No jo, stojí to za prdlajs...
To je krásný, jak každej hajá jinde a každej hlídá jinej kus místnosti, aby jsi byla v naprostém bezpečí Taky si neumím představit, že bych měla psa někde venku, věčně ležícího před vchodovými dveřmi a čekajícího na sebemenší kontakt s páníkem...To tady vídám na těch dvorcích všude, nejen starší psi ležící na tom studeným, ale i štěňátka ovčáků a různých kříženců, jsou tam celý den sami, bez kontaktu, páník vyleze jen, když ho jde nakrmit..Nechápu ty lidi..Chudák pes, natož štěňátko bez lidskýho kontaktu...
Mati, s tou kastrací mě úplně nejmíň zajímá, že by se třeba změnil povahově... jako spíš to, aby neměl jiné zdravotní problémy, což se taky někdy po kastraci stane, že...Jasně bála bych se i operace, nikdy nevíš, co se může stát i u zdravýho psa...ale pořád radši ho nechám vykastrovat, když by ho to mělo zbavit těch problémů s prostatou...
Nevím no...každej pes je jinej a jinak to snáší...
Takhle se Tekouš zase na půl roku, na rok vyléčí a pak zase na novo?
Kenji je krásnej krásnej krásnej, ten opravdu nemusí podstoupit nějaké úpravy
Ale Guliver měl halt komplex z toho boxera, taky by chtěl dlouhé nohy a míň vrásek. Říkala jsem mu, že je zase silnější, ale to mu nepřijde důležité. Marky, jak jsem to četla úplně se mi roztřásla kolena, vybavila jsem si u nás ty obrovské louže krve, dodnes se mi o tom někdy zdá....Taky bych šla asi do kastrace, ale je to těžké rozhodnutí. Jinak tvoje děsivé zážitky si umím živě představit, jedno období jsem zažívala stejné věci téměř každé venčení. Potom jsem měla Huberta a ten jaksi budil respekt, takže tam byl klid a Guliver zatím každého psa ustojí nějak záhadným způsobem. Dokonce mi ve Hvězdě jednou začal laškovat s asiatem co byl navolno, to mi bylo hodně úzko. Mati ta fotka je naprosto boží, čiší z ním tak úžasná pohoda, úplně cítím to bezpečí a klid co z pesanů vychází
Holky, my se máme, my máme psy
Jdu vybalovat závěsy a záclony....jsem trochu nervozní jak budou vypadat a jak jsem je změřila
Nemusí se mu to vrátit Marký, mohla to být "náhoda" a po zbytek života o prostatě nebude vědět. Ale samo že to může být i jinak, to je právě to, nikdy nevíš Já u Agbara spíš věděla, ptž prostě odmala, doslova od štěnda byl sexuálně úchylnej, a hladina jeho tesťáku mě v tom utvrdila. Ale pokud Tekouš není nijak náruživej, nemusí se mu to už nikdy stát. Už jen to, že prostatu zvětšenou nemá. To Bíša bohužel jo a dost, plus ty cystičky.... no je to na palicu no... povaha mě taky netankuje, ptž vím, že ji nezmění, je už dospělej, a vlastně i kdyby, je mi to fuk. Nejdůležitější je prostě zdraví, ale u něj konkrétně mě děsí i ta srst, už teďka je to česání namáhavý, ač teda co vyfoukávám vzduchem a dávám Immunovet, je to o něčem jiným, ale furt oproti Fríčku nebe a dudy. A pak ta narkoza, u těch obrů se jí bojím, a on měl dvě jako štěně už.... a taky je to můj osuďák.... fakt u něj je to pro mě všechno x krát těžší, než u ostatních Batulčat
No přesně jak píšeš, když vidím ty krásný psy, vděčný za každej pohled na pána, kterej se jen mihne kolem, nebo za oknem, slyším jak venku štěkaj a plačou... nechápu to, neříkám narvat si psy do postele, pokud třás maj i hlídat, ale vím, že spousta majitelů i obrů a hlídačů má "otevřený dveře" doma pesani si couraj, jak chtěj, nebo nechtěj. Nikdo je nevyhazuje a kontakt mají To je asi ideálka pro ty psy.
Ale tak já su v tomhle prostě troška jinde, potřebuju mít psa jako parťáka a potřebuju s ním mít blízký vztah, jinak bych ho neměla. A blízkého vztahu a souznění nikdy nedosáhnu, když ho vyrazím ven, nebo dokonce do kotce a jednou denně mu fláknu jídlo.
A třás kdybych mohla mít, plácnu, tygra, tak nebudu mít potřebu ho cpát k sobě a "ochočovat", naopak by mě naplňovalo to, že by žil divočině, kde to miluje a kam patří a já bych "směla" být pozorovatelem jeho života To by mě naplnila, protože tak by to on potřeboval a pokud by měl chuť se jít třás rozplesknout a odpočinout si do mé blízkosti, jeho volba, ale nenutila bych ho. Nějak to asi neumím tak správně popsat, ale snad mě chápeš
Jako pokud by měl ten tygr potřebu se nechat pohladit, s radostí bych ho umačkala jo, ale s tím, že je úplně volnej a do ničeho pro něj nepřirozenýho ho nutit nebudu
Hani určo jsi je změřila dobře, nafotíš nám je, až je pověsíš? Určo to budou krasavci!
A děkuju za tu smečku, je to přesně jak píšeš, klid, bezpečí a pohoda a navíc se kochám a rozplývám pohledem na ty spokojené a krásné chundelky a říkám si, čím sem si je zasloužila, takový dokonalý bytosti
Nafotím, až je pověsím.....to může trvat :o)) Mati s tím tygrem jsi to napsala krásně, přesně tak bych se k němu chovala i já, vážila bych si skutečnosti, kdy by si tahle nádherná svobodná šelma přišla sama od sebe ke mě pro pohlazení, to by bylo to pravé souznění s přírodou a jejími tvory. Ale psi patří k člověku a to co nejblíž, aby se mohli vzájemně dotýkat. Jsem hrdá, že mě mají psi rádi a že mi dovolují, abych je muchlala a případně jim dělala nepříjemné věci, když jsou nemocní a musím jim poháhat, nekousnou a ještě mi potom olíznou ruku......
hankaapes
napsal(a):
Nafotím, až je pověsím.....to může trvat :o)) Mati s tím tygrem jsi to napsala krásně, přesně tak bych se k němu chovala i já, vážila bych si skutečnosti, kdy by si tahle nádherná svobodná šelma přišla sama od sebe ke mě pro pohlazení, to by bylo to pravé souznění s přírodou a jejími tvory. Ale psi patří k člověku a to co nejblíž, aby se mohli vzájemně dotýkat. Jsem hrdá, že mě mají psi rádi a že mi dovolují, abych je muchlala a případně jim dělala nepříjemné věci, když jsou nemocní a musím jim poháhat, nekousnou a ještě mi potom olíznou ruku......
Amen! Dokonale napsané Hani
Přesně tak to cítím taky
Fotka stará pár minut, musela jsem toho Bidíčka zase sníst, ptž ho zase "vyprali na devadesát" Takhle se hrozně rád a často vždycky srazí mezi schody a zeď na chodbě.... prostě sraženej Bíšan, ptž ho vyprali na 90
Hani, mě připadá, že Tekouš tyhle rváče přímo přitahuje. Já nevím, to je pořád dokola, každej po něm startuje, aniž by měl důvod. Tekouš normálně jde, nedělá žádný dominantní gesta, že by to ty psy provokovalo, když se zastaví, normálně stojí a čumí na psa, jestli by třeba nebyla hra a ono ne, pomlau každej pes má s ním problém, přitom on nemá problém s žádným psem, radši se konfliktu vyhne, když může. Po tom zážitku s dalmatinem už i před velkými psy radši uteče, než aby s nimi nějak komunikoval..ale ne, že by šel a na někoho sám vrčel ze strachu, to ne...I když se dost divím, že ještě nazačal po tom všem útočit jako první ze strachu...
Jsem ráda, že už si aspoň "nenechá srát na hlavu" a když už já třeba upadnu, když ho bráním, tak se prostě ubrání tomu agresorovi, než se zase zmátořím..Dřív byl mouchy snězte si mě a nechal by se klidně zabít..
Tak si kolikrát říkám, jestli je problém v nás, nebo v tom, že spousta lidí si nedokáže psa ani vychovat..
Mati, přesně, povaha je to poslední, co bych v téhle situaci řešila, hlavní je zdraví a pohoda psa. A jak říkáš, mohla to být náhoda, ale taky ne, když už to jednou měl...Kdyby se člověk mohl někam kouknout, co má udělat, aby to bylo co nejlepší řešení a nemusel zkoušet...Představa, že zas někdy uvidím Tekouše, jak mu kape krev z pindíka mě fakt děsí...Krev mi nevadí, ale ta bezmoc, co tomu zvířeti zase je, je hrozná
Ježiš Hani s tím asiatem by mi asi ztuhla všechna krev hrůzou, aby se něco nestalo...Gulíšek má štěstí Možná bude svou bezprostřední povahou všechny rváče zklidňovat a odrazovat od útoku
Při pohledu na něj bych se nedivila,kdyby každé psí srdce zjihlo
Hubert byl vždycky pánem situace, viď?To si radši každý asi dvakrát rozmyslel, jestli se pouštět do křížku s takovým frajerem...
To je úžasný...
Možná, že kouká provokativně a já to nevidím, no ale na takové hluboké zkoumání není čas v té chvíli...Ono je to fakt rychlý, bum vynoří se pes, bum už je u nás a to už nestačím prohlížet Tekilu, jestli náhodou neprovokuje pohledem No takhle to vyznělo i úsměvně
ale úsměvný to fakt není nikdy
Spíš si tak říkám, jak člověk automaticky ztrácí pud sebezáchovy a postaví se do cesty vrčícímu velkýmu psovi, jen aby ochránil toho, kdo mu věří..Jednou by se mi to nemuselo vyplatit, kdybysme potkali psa, který by neměl problém nejdřív zneškodnit mě a pak teprve psa..
No jo, ale v tu chlíli na tohle člověk nemyslí a je jako krvelačná bestie schopná všeho
Po týhle situaci si vždycky říkám, že pak už nikdy psa, že to za ten strach nestojí
Vzpomínám si, jak si jeden NO chytil mého štěněcího dalmatina a chystal se ho zlikvidovat, probudil se ve mě bojovník, dívala jsem se tomu ovčákovi do opravdu žlutě svítících očí a naprosto vážně jsem mu docela potichu zavrčela do tlamy, že ho zabiju, jestli mému štěněti zkřiví jenom chloupek....on ho pustil a vypadal dost nejistě. Potom se mi rozklepala kolena A stejný pes zase napadl už dospělého dalmatina a stačilo jenom zařvat, "co jsem ti říkala" a fakt si to rozmyslel. Ale máš pravdu, to není pohodová procházka, to je adrenalinovej zážitek a člověk se pomalu bojí zase vyjít se psem ven. Naštěstí se to neobjevovalo tak moc často. Teď se s Guliverem vůbec nebojím, taky asi něčím budí respekt, asi tím zjevem a jak když se rozkročí má na šířku hrudník snad půl metru
Možná si ostatní psi o něm myslí, že je mimozemšťan
Jo Hani, to je přesně to, o čem mluvím, najednou máš v sobě tolik síly a odvahy, že jde všechen stud a ostych stranou a všichni Tě berou smrtelně vážně, páč vidí, že to myslíš smrtelně vážně a jsi schopná všeho Většina psů si to rozmyslí už když vidí jen malý náznak agrese od člověka, ale pak jsou i takoví, co takové chování znají od svých páníčků běžně a ti Tě klidně oběhnou, ignorujou Tě a jdou si za svým cílem-rvát se...Je škoda, že takové zážitky vůbec musíme mít...
No a teď se budu bát ještě víc, když má ten pes antibiotika a musí být 10 dní v klidu to už budu preventivně vraždit pohledem!
Dneska ráno šel zase nějakej pitbul na volno bez náhubku, páníček někde za rohem volal..naštěstí byl pes zvládnutej a poslechl ho, ale i tak, proč takhle riskovat???Když vím, co mám za psa a co dokáže způsobit...Nechápu...
Věčně někde číhá nějaký nebezpečí a ve vteřině můžeš být bez psa, jen kvůli nezodpovědným blbcům
Tady je zas tak krásně, to je hřích při takhle krásným počasí sedět v práci
Ahoj holčičky,
tož vás zdraí jedna zmrzačenina, já bych si fakt nakopala prdel, kdybych mohla Pár dní už se necejtím úplně ve svý kůži, ale furt tak nějak dobrý, a dneska když sem dojela z pochůzek a šla dom, abych si dolila vodu do ostřikovačů, tak po cestě zpátky k autu se mi nějak zamotala hlava, najednou na schodech černo, a buch.... a buch na beton pod schodem... levou nohu jsem si v kotníku nějak zkroutila pod sebe, pravým kolenem jsem jela kus po tom betonu, rifle v hajzlu, koleno dodřený, ale čert to vem, ale mám kolena dě, jaká hrča se mi tam ihned udělala, kupodivu to nebolí. Na dotek jo, ale jinak ne. Horší ta levá noha a kotník, od nártu přes kotník po achilovku mám baňu a postavím se na to tak tak zlehka, nějaký pootočení, nebo pohyb nehrozí
Dolezla jsem nějak zpátky dom a namazala to Dolmina gelem, ale zatím žádná hipoška.... pomáhá troška mít ten kotník nahoře, ale mám hafo práce a taky mám psy a moc ležet prostě nemůžu.... krucinál, fakt hodná doba
Jako gramla bych se snad mohla živit
Ach jo....
Ježiš marja Mati! Co blbneš?Neměla bys s tím radši k doktorovi?Abys nakonec ležet nemusela nedobrovolně To není asi jen tak, že si sebou takhle praštila, nebo jsi jen unavená?
Člověče se psema hnedle běžíme za doktorama a sami se snažíme ututlat svoje zranění a nemoci...
To je zas týden tohle fakt...
Mati, jak jsi na tom s tlakem, evidentně máš hodně nízký, taky jsem sebou takhle blbě párkrát flákla. Taky je možné, že jsi ve spěchu zapomněla dýchat.......Ty jsi fakt děsná, k Mudr by to v každém případě chtělo a nezlob mě, nesmíš na sebe takhle kašlat. Prostě mazej k doktorovi a neodmlouvej
Tak co holčičky, copak provádíte, jakej máte víkend?! Počasí nic moc, ale má být ještě hůř, mrznout
Přitom včelky už lécají, kosáci aj sýkorky zpívaj milostný árie do tmy, prostě jaro otvírá dvířka
Už aby bylo támhle 35°C i v noci, strašně se těším na půlnoční koupání v rybníku při tropické noci, to doslova miluju!
Tak vidím, že ses Mati z toho upadnutí vzpamatovala, vítám tě mezi "zatím" zdravými
U nás je dneska krásně, sluníčko a teploučko, Guliver se dopoledne úplně odboural s jednou fenkou amstafa, málem jsem ho opět nesla domů
Jak ti dva šíleli a sprintovali...opět jsem neměla foťák ....Včera ovšem celý den pršelo a byla děsná mlha, přemýšlela jsem co dělají ostatní pejskaři, venku nebyl ani pes ani človíček, potom jedna paní vyběhla z domu s labradorkou, ale jenom na rychlé vyčůrání. Takže snad se včera venčil a pohyboval venku jenom Guliver . Dneska využiju jeho únavy a věnuju se mé velmi neoblíbené činnosti, úklidu. Chuchvalce prachu mě už příliš provokují a potom další odporná záležitost, zaplatím všechny poplatky přes net a pak to oslavím
Sníh už nechci, mám umyté autí
Ten Gulíšek je fakt nezmar, takovej malej tank, ten taky nic nezastaví
Hihi Hani, vzpamatovala a odolala jsem i pohotovosti, ač teda do včera sem chtěla páchat sebevraždu, hlavně v noci, jak to bolelo.... oteklý to mám furt, ale ne už tolik a hlaně zabírá Saridon a ledy, i když díky věčně zmraženým nohám sem dostala zánět nosohltanu Ale všecko lepší, než ta šílená bolest. Každopádka aj pajdat pomale můžu, i když na to nedošlápnu úplně, ale našla sem tu hůlku po dědovi a jak se šikne
Aj sem už dneska brmala, i když teda řízení a nalízání a vylízání je síla, trvá mi to pár hoděk, ale dávám to. Pomalu, ale jistě se šinu k lepším zítřkům
Všecko mi trvá, ptž lezu jak želvička, ale ono to bolí jak v klidu, tak v pohybu, tže není důvod nepajdat se dál životem
Su Kozoroh, mě jen tak něco nedostane
O úklidu mi nemluv radši
A o placení účtů vůbec ne!
Brrrrrrr! Tak hlavně že sis víkend užila, jen to umytí autí bylo možná předčasné, ale zase se můžeš aspoň chvíli kochat
Já to mám zašvicané jedna radost
Hani máš net banku jo? A nemělas nikdy problém? Já mám mobil banku, přes net se prostě nějak furt bojím, ustavičně to někdo napadá a tak a nepřijde mi to dost bezpečný Ale už sem o tom taky uvažovala právě, proto se ptám
Du si uvařit další kotel máty, mi ten Saridon vůůůbec nedělá na žaludek dobře
Už tě vidím s hůlčičkou
Jj, jsem stejná, všechno buď ustojím, rozdýchám nebo rozchodím
Všemu dávám spoustu času, pokud se to týká návštěvy Mudra. Já platím všechno přes net, mám citi banku a jsem max.spokojená. Můžu si rozložit v klídku papíry a hrabat se v nich a zjišťovat, kolik mám kam zaplatit......hrůza
nenávidím to. No Guliver se právě probral, protáhnul a přišel do mě dloubnout jestli ještě žiju, když zjistil, že ano, šel se zase natáhnout
Za chvilku s ním stejně vyrazím, ale venku se objevilo spousta svátečně oděných pražanů a procházkujou, takže bude přivázaný, aby na nějakou madam neskočil a nestrhnul jí na zem, ženské asi vyšly za cviku chodit na jehlách, vidím jak se potácí
s tím chozením na jehlách jsi mě dostala Hani
Su mrtvá
Ale áš recht, vyšly ze cviku, byť je nosí furt dál a ginglaj se a padaj
Hihi, starostlivý Gulíšek, musí tě holt ohlídat Tak Citi bank, super, díky za info, mrknu na to.... přes ten mobil je to takový nepohodlný, ale taky si čék zvykne no
Teda tadyk je dneska odporně, fučí severák, posněhává a je kosááááá Ptáčci už doáriovali a radši se cpou v krmítku
Včera v noci jsem nevydržela, ptž padla mlha, bylo bezvětří a ticho a.... houkala má milovaná sova
Chytla sem Bidíčka, hůlku
, a vypotácela se aspoň kousek za barák do lesa, kde nám nad hlavou houkala ta sovička.... pajdání nepajdání, hned sem zapomněla na všecku bolest, ptž to za to stálo, les.... ticho.... mlha jak mlíko.... houkání sovy a Bidíček po boku - se nevzdaloval a dělal mi oporu, pajdalce
Nic krásnějšího a konejšivějšího jsem dlouho nezažila...
Spala jsem pak po dlouhé době jak mimčo.
Jako být strašpytel, bylo to ideálka prostředí pro horory s tou mlhou, bezvětřím a houkající sovou.... jenže v lese se nebojím, kdo by tam tak krom cvoků, jako já, lezl Fakt mě to dost posilnilo zas se pajdat životem s úsměvem dál
Ahojte!
Mati, to jsi ale pěknej lmpík, že kašleš na doktory a léčíš tu nohu samo domo, doufám, že se ti to nevymstí, kor s těmi klouby.... A dost ti závidím tu noční lesní mlhopajdalku. Škoda, že jsem takovej srab amoje fantazie pracuje do nekonečna, já bych se tam klepala a nedokázala si to moc užít asi. Doufám, že k tomu s věkem taky dospěju.
Jinak asi píšu jako čuník, s překlepama a tak, ale jsem marod, nějaká kombinace ngíny a dutin či co tak musím ležet, a Kenjisek se rozhodl, že vůbec nejsem chudáček péči potřebující já, ale on, a zalehnul mi ruku i s půlkou klávesnice, vyvalil bříško a prej drbkat a drbkat. Zkusila jsem ho osdtrčit, ale zafunel a stejně si tu hlavinku nacpal kam chtěl.
A asi jsem ošklivá, ale jsem ráda, že uuž neslů.ní. Včera mě to herozně točilo, že jsem pomalu nedolezla ani na záchod a přítel s Kenjinem šli do tho krááásnýho slunnýho dopoledne běhat. No, teď se zatáhlo a je vlelzo a sněhlo, tak s emi hnedka posteluje lépe...
Ahojte!
Mati, to jsi ale pěknej lmpík, že kašleš na doktory a léčíš tu nohu samo domo, doufám, že se ti to nevymstí, kor s těmi klouby.... A dost ti závidím tu noční lesní mlhopajdalku. Škoda, že jsem takovej srab amoje fantazie pracuje do nekonečna, já bych se tam klepala a nedokázala si to moc užít asi. Doufám, že k tomu s věkem taky dospěju.
Jinak asi píšu jako čuník, s překlepama a tak, ale jsem marod, nějaká kombinace ngíny a dutin či co tak musím ležet, a Kenjisek se rozhodl, že vůbec nejsem chudáček péči potřebující já, ale on, a zalehnul mi ruku i s půlkou klávesnice, vyvalil bříško a prej drbkat a drbkat. Zkusila jsem ho osdtrčit, ale zafunel a stejně si tu hlavinku nacpal kam chtěl.
A asi jsem ošklivá, ale jsem ráda, že uuž neslů.ní. Včera mě to herozně točilo, že jsem pomalu nedolezla ani na záchod a přítel s Kenjinem šli do tho krááásnýho slunnýho dopoledne běhat. No, teď se zatáhlo a je vlelzo a sněhlo, tak s emi hnedka posteluje lépe...
saina
napsal(a):
Ahojte!
Jejda Klárčí, tož sa brzo uzdrav a počasí nelituj, ptž venku je apríl, doslova! Chvíli šajní a chvíli chumelí, je kosa a severák.... o nic nepřicházíš
A příteli nezáiď, co mám říkat já, která si nezaběhá asi ještě hodně dlouho??? A to jsem s Frím tenhle týden už měla začínat
Ale tak i pajdání je fajn, vozík by byl horší
To mě uklidňuje. A hlavně se hojím, a budu zas fit
No taky doufám, že se mi ta noha nevymstí, ale obraženiny a nataženiny ( svalů i šlach ) bolí víc, než zlomeniny, tže snad to bude o.k.
Hihi neklepala neboj, v lese se ti nic nestane, to jsem věděla už jako děcko. Zato ve městě a obydlených oblastech jsem se v noci bála, a měla čeho Do lesa ti nikdo jako člověk úchyl nepoleze a strašidla jsou hodný
To je roztomilý, jak ti Kenjísek hajá přitulenej na ruce, tumlinka jeden! Tohle miluju, když chci číst, nebo psát a oni se mi ti chlupatci prostě nacpou na tělo a po těle a mám po ptákách
A založte někdo nový téma, tadyk už je plno