Stridani/obmenovani/toceni... granuli

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2013 16:55
lucia88

XXX.XXX.81.77

Chci se zeptat jake mate zkusenosti se stridanim granuli - tj. obmenovani "odzkousenych" znacek a prichuti. Doporucejete nebo ne? smajlík Jaka jsou pro a proti?

Momentalne uz delsi dobu krmim Acana Adult Dog. Premyslela jsem, ze bych obmenovala granule Acana a Taste of the Wild nasledne:

- mene proteinu v lete a teplejsich mesicich: Acana Adult Dog a TOTW Pacific Stream
- vice proteinu v zime a chladnejsich mesicich: Acana Wild Prairie a TOTW High Prairie

Obmenovala bych asi zrejme po pytlich, takze asi kazde 2-3 mesice...

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.2.2013 17:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

No osobně to takhle praktikuju. Jakmile dobírám pytel objednávám jinou značku. Někdy mě to vychází, že ráno krmím jednou značkou a večer jinou. Pes má aspoň změnu. Jinak občas "hodím do placu" syrové, kosti, vajíčko a tak ale jinak na časté střídání granulí je pes zvyklý a nedělají mu přechody problémy.

24.2.2013 11:03
formule99

XXX.XXX.19.192

Střídání granulí Vám dnes už asi nikdo vymlouvat nebude. Jde o to, aby jste střídala kvalitní s kvalitními. Ne zrní s masem. Taste of the Wild je asi jedna z nejlepších značek na českém trhu. Nemusíte nutně střídat značky, ale můžete střídat i složení. Jednou bizon, potom kachna a pak ryby. Chválím za snahu a zájem smajlík.

24.2.2013 11:15
hankaapes

XXX.XXX.252.216

formule99 napsal(a):
Střídání granulí Vám dnes už asi nikdo vymlouvat nebude. Jde o to, aby jste střídala kvalitní s kvalitními. Ne zrní s masem. Taste of the Wild je asi jedna z nejlepších značek na českém trhu. Nemusíte nutně střídat značky, ale můžete střídat i složení. Jednou bizon, potom kachna a pak ryby. Chválím za snahu a zájem smajlík.

Já už téměř rok střídám Taste.....jednou losos, jednou bizon. Bizon chutná psovi víc, ale jedno jídlo denně dostává maso, syrové, vařené, zeleninu, rýži.....odpad ukázkový a pes spokojený a zdravý :o)

24.2.2013 14:09
elaphka

XXX.XXX.165.89

Zdravím, o krmivu Taste of the wild čtu prvně (je ale pravda, že se o psy bohužel "pouze" zajímám, svého zatím nemám), a chtěla bych se zeptat - projížděla jsem spoustu stránek (dokonce i tu jejich originální v angličtině) o tom, co tyto granule obsahují, a je pravda, že jsou bez obilovin? Nějak se mi to nezdá, co si o tom myslítě vy??
Díky za odpověď smajlík

24.2.2013 14:56
denyk

XXX.XXX.61.234

Taky granule střídám, TOTW, Barking Heads, Magnusson, Wolsblut, Artemis, Arden Grange, Firstmate atd....
Pejskovi jsou 4 roky, je zdravý, nasvalený a nemá žádné zažívací potíže.
Občas dávám i lidskou strvu, maso, vejce, zeleninu, vývar....atd
Ano TOTW neobsahují biloviny, mrkněte na nemoderovanou diskuzi "Pro Miloše" vše je tam dopodrobna popsáno smajlík

25.2.2013 06:52
inusanka

XXX.XXX.175.12

Střídám bezobilnou Acanu a TOTW bizon, máme ale granule jen jako doplněk

peťa90

25.2.2013 11:03
peťa90

XXX.XXX.161.8

Dobrý den,
je opravdu vhodné takhle střídat? Já všude čtu, že kočky a psi nemaji rádi změny atd. Nezdá se mi, aby jedli furt to samý, ale zas doma mi říkaji, že když to všude píšou, tak jim mam nechat co jim vyhovuje a furt něco nevymýšletsmajlík

25.2.2013 11:09
pavel.novotny

XXX.XXX.62.133

peťa90 napsal(a):
Dobrý den,
je opravdu vhodné takhle střídat? Já všude čtu, že kočky a psi nemaji rádi změny atd. Nezdá se mi, aby jedli furt to samý, ale zas doma mi říkaji, že když to všude píšou, tak jim mam nechat co jim vyhovuje a furt něco nevymýšletsmajlík

Myslím, že se řada věcí na tomto portálu trošku přehání. Krmit pořád stejným krmivem rozhodně není dobré. Důvod pro změnu krmiva s každým dalším pytlem také moc nevidím. Krmivo TOTW je rozhodně kvalitní, nyní ho můžete z Polska koupit za slušné peníze, ale na úplně špičková krmiva typu Orijen nebo Artemis to nemá. Proto je nutné brát zdejší rady s nadhledem a řídit se vlastním rozumem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík