Pepina20
XXX.XXX.182.38
Dobrý den všem pejskařům, neměl by někdo zájem o krásné čtyřměsíční štěňátko - pejska křížence, v dospělosti cca 8 kilo. Momentálně je v útulku v Praze Troji pod č. 447/2013, je moc hodný a učenlivý, podrobnosti mohu sdělit osobně. Sama si ho bohužel vzít nemůžu, mám už doma 3 psy, z toho jeden bývalý útulkáč ho nesnese. Mohla bych si ho nechat snad pár dní, ale bojím se, že by si zvykl a zase musel pryč, to by nebylo dobré, už toho má dost za sebou. Případně bych ho mohla vyzvednout a kamkoli dovézt. Děkuji za něj.
Protože ho osobně znám, zjistila jsem včera, že se dostal do útulku a řeším otázku, jestli si ho mám alespoň na pár dní vzít domů (už jsem vysvětlovala, že si ho nechat nemůžu) s tím, že bych ho na sebe nerada vázala a zase musel jít jinam, nebo ho tam nechat a čekat, jestli si ho někdo všimne. Prostě se pro něj snažím udělat co můžu. Nechápu, co Vám na tom tak vadí.
Uživatel s deaktivovaným účtem
pepina20
napsal(a):
Protože ho osobně znám, zjistila jsem včera, že se dostal do útulku a řeším otázku, jestli si ho mám alespoň na pár dní vzít domů (už jsem vysvětlovala, že si ho nechat nemůžu) s tím, že bych ho na sebe nerada vázala a zase musel jít jinam, nebo ho tam nechat a čekat, jestli si ho někdo všimne. Prostě se pro něj snažím udělat co můžu. Nechápu, co Vám na tom tak vadí.
Domů si ho neberte, maximálně na převoz ( ale to bych neriskovala, dovezete ho a zájemce řekne, že si ho tak nepředstavoval - a povezete ho zpátky ). Když si ho vezmete na čas domů, bude to pak považovat za další zradu. Spíš ho nabídněte v inzerci a na FB s tím, že je v útulku.
pepina20
napsal(a):
Tak to chápu, mně to nevadí, jen jsem se zeptala, jsme na diskuzi, pokud jste si nepřála reakce ostatních, měla jste to dát do inzerce.....tak snad se kluka někdo ujme