Přípravek proti klíšťatům

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2013 15:30
samianika

XXX.XXX.24.104

S jakými přípravky máte zkušenosti? Co se vám osvědčilo, s čím jste spokojený?

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.3.2013 16:03

Dávám advantix. Zkoušela jsem toho fúru, obojky mi obecně nefungovaly, snad s výjimkou foresta, které jsem zkoušela minulý rok na kočce. Na velkého psa mi připadá drahý a tak zůstanu u advantixu. Z kapek: všechno s fipronilem je na nic, permethrin funguje, ale pes je potom celý mastný a ble.

21.3.2013 16:03

Dávám advantix. Zkoušela jsem toho fúru, obojky mi obecně nefungovaly, snad s výjimkou foresta, které jsem zkoušela minulý rok na kočce. Na velkého psa mi připadá drahý a tak zůstanu u advantixu. Z kapek: všechno s fipronilem je na nic, permethrin funguje, ale pes je potom celý mastný a ble.

21.3.2013 16:14
mata

XXX.XXX.80.144

Bob Martin, Advantix a Duowin smajlík Od prvního do třetího místa. Nic jinýho nedávám. Tyto tři přípravky fungují, nemastí srst, jsou voděodolné a žádný z mých psů na ně nikdy neměl reakci.

21.3.2013 16:38
albona

XXX.XXX.19.22

U nás zabírá jen Bob Martin. Předtím jsme vyzkoušeli snad všechno, co se u nás dá koupit. Třeba Exspot zabral poprvé, ale podruhé už ne. Z těch co nefungovali vůbec (co si tak vzpomenu) - Duowin, Top Spot, Fronline, Frontline Combo, Advantix, Advocate. A obojek Scalibor, ale ten taky nezabral a ještě se pod ním udělaly zapařeniny.

21.3.2013 19:33
samianika

XXX.XXX.17.17

a co advocate?? máte zkušenosti??

21.3.2013 20:49
knedlyk

XXX.XXX.58.177

Kde kupujete Boba Martina, prosím? Měla jsem ho předloni, respektive pes, a byla jsem spokojená, loni už nebyl nikde k sehnání. V Británii jde prý koupit normálně v drogerce. Tak jsme loni zkusili advantix- docela spokojenost, vydržel možná i déle než Bob Martin, ale zase byl o dost dražší.

22.3.2013 08:14
kobroor

XXX.XXX.41.2

samianika napsal(a):
a co advocate?? máte zkušenosti??

Advocate není na klíšťata..
Já mám velké psy a vloni jsme měli Advantix a velká spokojenost. Před tím jsme zkoušely obojky hlavně z fin. důvodů, ale na Scalibor a Kiltix alergie. Myslela jsem, že se ten Advantix pěkně prodraží, ale nakonec nám stačily jen 2 aplikace, takže to nakonec nevyšlo tak draze..smajlík

22.3.2013 08:41
samianika

XXX.XXX.24.104

kobroor napsal(a):
Advocate není na klíšťata..
Já mám velké psy a vloni jsme měli Advantix a velká spokojenost. Před tím jsme zkoušely obojky hlavně z fin. důvodů, ale na Scalibor a Kiltix alergie. Myslela jsem, že se ten Advantix pěkně prodraží, ale nakonec nám stačily jen 2 aplikace, takže to nakonec nevyšlo tak draze..smajlík

Advocate doporučila chovatelka, poté jsem se na to dívala a nenašla jsem, že by to mělo být na klíšťata...
Advantix kupujete přes internet? na velké plemena to vyjde na 300, což mi nepřijde moc, pokud by stačili pouze dvě dávky. Obojek bych nerada...
Kdy dáváte první dávku?

22.3.2013 08:58
albona

XXX.XXX.19.22

knedlyk napsal(a):
Kde kupujete Boba Martina, prosím? Měla jsem ho předloni, respektive pes, a byla jsem spokojená, loni už nebyl nikde k sehnání. V Británii jde prý koupit normálně v drogerce. Tak jsme loni zkusili advantix- docela spokojenost, vydržel možná i déle než Bob Martin, ale zase byl o dost dražší.

My ho kupujeme na VFU v Brně. Nikde jinde jsem ho ještě nesehnala.

22.3.2013 09:27
kobroor

XXX.XXX.41.2

samianika napsal(a):
Advocate doporučila chovatelka, poté jsem se na to dívala a nenašla jsem, že by to mělo být na klíšťata...
Advantix kupujete přes internet? na velké plemena to vyjde na 300, což mi nepřijde moc, pokud by stačili pouze dvě dávky. Obojek bych nerada...
Kdy dáváte první dávku?

Kupovala jsem ho v mallu a dám ho, až když vidím první klíště.. smajlík

26.3.2013 14:15
terezal

XXX.XXX.238.234

sušené pivovarské kvasnice, prodávají se pod názvem Pangamin. Klíšťatům to nevoní, takže se nepřisají. A pomůžou i na srst a na zažívání. tereza

28.3.2013 17:53
mesič

XXX.XXX.100.81

Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s: flevoxem?

4.4.2013 16:49
janazlesa

XXX.XXX.7.54

Dobrý den, máte někdo zkušenost s tímto olejíčkem? SERGEANTS GREEN SPOT ON PRO PSY

5.4.2013 10:58

samianika napsal(a):
S jakými přípravky máte zkušenosti? Co se vám osvědčilo, s čím jste spokojený?

vždy záleži od toho, koľko kliešťov sa v danej oblasti vyskytuje, ako často sa pes kúpe, ako často je vonku na tráve...
vzhľadom na to, že žijem v oblasti v vysokým výskytom kliešťov, mám vyskúšané takmer všetky značky dostupné na trhu a jasný víťaz Foresto. Spokojnosť aj so Scaliborom a Kiltixom, ale väčšinou ochránili fakt len tie tri mesiace.. V lete, keď sú tie svine vo veľkom teple relatívne zalezené, dávam pred vychádzkou medzi lopatky obyčajný čajovník.
mať psa bytového, ktorý chodí von len na pár hodín, tak si asi vystačím aj s obyčajným Frontline.

Přidejte reakci

Přidat smajlík