Uživatel s deaktivovaným účtem

Dávám advantix. Zkoušela jsem toho fúru, obojky mi obecně nefungovaly, snad s výjimkou foresta, které jsem zkoušela minulý rok na kočce. Na velkého psa mi připadá drahý a tak zůstanu u advantixu. Z kapek: všechno s fipronilem je na nic, permethrin funguje, ale pes je potom celý mastný a ble.

Dávám advantix. Zkoušela jsem toho fúru, obojky mi obecně nefungovaly, snad s výjimkou foresta, které jsem zkoušela minulý rok na kočce. Na velkého psa mi připadá drahý a tak zůstanu u advantixu. Z kapek: všechno s fipronilem je na nic, permethrin funguje, ale pes je potom celý mastný a ble.
U nás zabírá jen Bob Martin. Předtím jsme vyzkoušeli snad všechno, co se u nás dá koupit. Třeba Exspot zabral poprvé, ale podruhé už ne. Z těch co nefungovali vůbec (co si tak vzpomenu) - Duowin, Top Spot, Fronline, Frontline Combo, Advantix, Advocate. A obojek Scalibor, ale ten taky nezabral a ještě se pod ním udělaly zapařeniny.
Kde kupujete Boba Martina, prosím? Měla jsem ho předloni, respektive pes, a byla jsem spokojená, loni už nebyl nikde k sehnání. V Británii jde prý koupit normálně v drogerce. Tak jsme loni zkusili advantix- docela spokojenost, vydržel možná i déle než Bob Martin, ale zase byl o dost dražší.
samianika
napsal(a):
a co advocate?? máte zkušenosti??
Advocate není na klíšťata..
Já mám velké psy a vloni jsme měli Advantix a velká spokojenost. Před tím jsme zkoušely obojky hlavně z fin. důvodů, ale na Scalibor a Kiltix alergie. Myslela jsem, že se ten Advantix pěkně prodraží, ale nakonec nám stačily jen 2 aplikace, takže to nakonec nevyšlo tak draze..
kobroor
napsal(a):
Advocate není na klíšťata..
Já mám velké psy a vloni jsme měli Advantix a velká spokojenost. Před tím jsme zkoušely obojky hlavně z fin. důvodů, ale na Scalibor a Kiltix alergie. Myslela jsem, že se ten Advantix pěkně prodraží, ale nakonec nám stačily jen 2 aplikace, takže to nakonec nevyšlo tak draze..
Advocate doporučila chovatelka, poté jsem se na to dívala a nenašla jsem, že by to mělo být na klíšťata...
Advantix kupujete přes internet? na velké plemena to vyjde na 300, což mi nepřijde moc, pokud by stačili pouze dvě dávky. Obojek bych nerada...
Kdy dáváte první dávku?
knedlyk
napsal(a):
Kde kupujete Boba Martina, prosím? Měla jsem ho předloni, respektive pes, a byla jsem spokojená, loni už nebyl nikde k sehnání. V Británii jde prý koupit normálně v drogerce. Tak jsme loni zkusili advantix- docela spokojenost, vydržel možná i déle než Bob Martin, ale zase byl o dost dražší.
My ho kupujeme na VFU v Brně. Nikde jinde jsem ho ještě nesehnala.
samianika
napsal(a):
Advocate doporučila chovatelka, poté jsem se na to dívala a nenašla jsem, že by to mělo být na klíšťata...
Advantix kupujete přes internet? na velké plemena to vyjde na 300, což mi nepřijde moc, pokud by stačili pouze dvě dávky. Obojek bych nerada...
Kdy dáváte první dávku?
Kupovala jsem ho v mallu a dám ho, až když vidím první klíště..

samianika
napsal(a):
S jakými přípravky máte zkušenosti? Co se vám osvědčilo, s čím jste spokojený?
vždy záleži od toho, koľko kliešťov sa v danej oblasti vyskytuje, ako často sa pes kúpe, ako často je vonku na tráve...
vzhľadom na to, že žijem v oblasti v vysokým výskytom kliešťov, mám vyskúšané takmer všetky značky dostupné na trhu a jasný víťaz Foresto. Spokojnosť aj so Scaliborom a Kiltixom, ale väčšinou ochránili fakt len tie tri mesiace.. V lete, keď sú tie svine vo veľkom teple relatívne zalezené, dávam pred vychádzkou medzi lopatky obyčajný čajovník.
mať psa bytového, ktorý chodí von len na pár hodín, tak si asi vystačím aj s obyčajným Frontline.