dee04
napsal(a):
Mám půlročního amstafa - psa a dneska začal zničehonic cvakat zubama a hodně u toho slintá, je to jenom chvilička, uděla to dneska asi třikrát. Nevím co to může být. Posledních pár dní všechny olizuje a chce naskakovat, má to nějakou souvislost? Díky za odpověď.
Asi máte v okolí nějakou háravou fenu A to jak slintá, cvaká zubama, prostě si pomlaskává, tak to si čuchnul k jejímu značkování (případně oblíznul)
dee04
napsal(a):
Mám půlročního amstafa - psa a dneska začal zničehonic cvakat zubama a hodně u toho slintá, je to jenom chvilička, uděla to dneska asi třikrát. Nevím co to může být. Posledních pár dní všechny olizuje a chce naskakovat, má to nějakou souvislost? Díky za odpověď.
Nevím jestli má slintání a cvakání zubama souvislost s naskakováním, ale rozhodně bych mu naskakování okamžitě zatrhla. Můj hafouš cvaká zubama a slintá když slíže nějaký hnus - slepičinec, moč háravé feny nebo něci podobného. To potom cvaká hrozně rychle a sliny mu tečou proudem...
rendik
napsal(a):
Nevím jestli má slintání a cvakání zubama souvislost s naskakováním, ale rozhodně bych mu naskakování okamžitě zatrhla. Můj hafouš cvaká zubama a slintá když slíže nějaký hnus - slepičinec, moč háravé feny nebo něci podobného. To potom cvaká hrozně rychle a sliny mu tečou proudem...
Také si myslím, že tam máte nějakou haravou fenku. Moc bych ho teď nepouštěla na volno. Náš pes cvaká zubama a slimtá, když čick něčemu (pro něj) velice zajímavému. No, asi to bude čichač háravek , jen aby nezačal zdrhat!!!
dee04
napsal(a):
přikláním se k názorům, že je v okolí háravá fena. V jaké situaci to přesně dělá? má na mysli to cvakání a slintání? Jinak naskakování okamžitě zatrhnout!
A můžu fotečku pejska??
dee04
napsal(a):
Můj pesan to dělá ve chvíli, kdy mu seberu míček, kterej moc chce, ví že mu ho hodim a je na něj strašně natěšenej. To pak takhle cvaká zubama a je maximálně soustředěnej na míček. Ale neslintá u toho
q
napsal(a):
Můj pesan to dělá ve chvíli, kdy mu seberu míček, kterej moc chce, ví že mu ho hodim a je na něj strašně natěšenej. To pak takhle cvaká zubama a je maximálně soustředěnej na míček. Ale neslintá u toho
Jéžiš. Takovýho "cvaka" měl kámoš. Belgickej ovčák. A nedejbože, když se mu do toho cvakání připletlo něčí stehno nebo prst....