peťa90

XXX.XXX.161.8
Dobrý den,
měla bych takový dotaz. Hodně se napsalo, jak je Taste výborný, tak na to už mam info dost, ale zajímala by mě jiná věc.
Jakým plemenům pejsků tyto značky dáváte a jak dlouho jim vydrží?
A ještě jedna věc, ale asi to bude hloupej dotaz.
Chápu ten věk, že vlci jí to samý dospělej i štěně (ale teda u Carni mi pani říkala, že velký až od dvou let), ale zajímá mě ta velikost.
Jsou vlastně pro všechna plemena, ale v minulosti přeci taky byli všichni stejnaký a nebyl tam rozdíl př.vlkodav - čivava.
Tak si říkám, jestli můžu těm mým chlapíkům (jeden malej dospělej a jeden velkej furt štěně) dávat to samý.
Děkuju moc za odpovědi!
peťa90
napsal(a):
Dobrý den,
měla bych takový dotaz. Hodně se napsalo, jak je Taste výborný, tak na to už mam info dost, ale zajímala by mě jiná věc.
Jakým plemenům pejsků tyto značky dáváte a jak dlouho jim vydrží?
A ještě jedna věc, ale asi to bude hloupej dotaz.
Chápu ten věk, že vlci jí to samý dospělej i štěně (ale teda u Carni mi pani říkala, že velký až od dvou let), ale zajímá mě ta velikost.
Jsou vlastně pro všechna plemena, ale v minulosti přeci taky byli všichni stejnaký a nebyl tam rozdíl př.vlkodav - čivava.
Tak si říkám, jestli můžu těm mým chlapíkům (jeden malej dospělej a jeden velkej furt štěně) dávat to samý.
Děkuju moc za odpovědi!
Dobrý den,Bischon frisse Thaste of the wild puppy ryby,naprostá spokojenost.Dočetla jsem se, že můžu dávat puppy, jak dlouho chci pokud nepřibírá/když tak mě někdo opravte/Je vhodné pro malá plemena puppy i v dospělosti.Ted jsem psala jestli řešíte příchutě tak na granule.cz 3x2,27 jaké si vyberete za 799 kč.Lidé tuto značku běžně střídají chutě a dobrý přechody, taky se chystám někdy na praire puppy.Nebude snad roky na rybě.Na vláknech psali,že puppy granule může i pohublý bez energie dospělák a naopak štěně i granule pro dospěláky určíté značky v poměru složení až takové rozdíly nemají,něteré značky mají i univerzálky.Nebo zkuste poradnu na Dogdog.Pěkný den.....
peťa90

XXX.XXX.161.8
ještě já:D já jsem ještě broouzdala na internetu a našla krmivo Canine Caviar a Marp. O prvním trochu vím, ale o druhým jsem slyšela poprvé. Asi budou stejná kvalita jako např.Taste, když jsou holistická, že?
Tak bych Vás chtěla požádat, zda byste nenapsali své zkušenosti, jestli krmíte tím a stejně jako u předchozích dvou, jaké pejsky tím krmíte a jak dlouho.
Děkuji moc
Krmím Taste- štěňata, ti je mají odmalička. Začínala jsem bizonem puppy, pak jsem jim koupila rybu. Jelikož jsem byla spokojená koupila jsem taste i dospělým- kachnu a teď máme pytel jehněčí. Ty jehněčí jedí už i štěňata(4 měsíce-granule mají být pro všechny věkové kategorie), nehubnou jsou hezky udělaní a nasvalení. Jedná se o jorky.
peťa90

XXX.XXX.161.8
Děkuju za názor teď mi ještě paní ze zverimexu poradila tuhle značku essentialfoods, že by to mělo být snad ještě lepší než Taste, tak já už fakt nevim :-D
peťa90
napsal(a):
Děkuju za názor teď mi ještě paní ze zverimexu poradila tuhle značku essentialfoods, že by to mělo být snad ještě lepší než Taste, tak já už fakt nevim :-D
Doufám, že se v tom paní prodavačka aspoň trochu orientuje.
Já jsem v pátek vyslechla tohle - paní krmila bezobilnou Acanu, chtěla něco jiného a prý. slova prodavačky - Taste pejskům moc nechutná, protože po Acaně je tam o hodně méně masa...a doporučila jí Hills, který je prý stejně dobrý jako Acana - šla jsem do kolen a řekla jí, že je to trošku jinak. Občas neumím držet hubu .
peťa90

XXX.XXX.161.8
jj, to si myslím, že rozumí
Ale asi stejně s těmi bezobilnými to nebude pro nás to pravé, protože jak mi připomněla kamarádka, našim vůbec nesedla Acana, tak tohle by bylo asi podobný...