Labrador - štěně - klouby

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2005 19:42

Co je podle Vás nejvhodnější jako doplněk stravy na klouby pro štěně Labradora? Krmím Acana Puppy Large Breed?
Mám doma Calciplus, mám přidávat nebo granule obsahují vše potřebné. Chovatel poradil dávat, ale jinde zase píšou, že už se nemá nic přidávat.
Díky

16.3.2005 11:30

dalish napsal(a):
Co je podle Vás nejvhodnější jako doplněk stravy na klouby pro štěně Labradora? Krmím Acana Puppy Large Breed?
Mám doma Calciplus, mám přidávat nebo granule obsahují vše potřebné. Chovatel poradil dávat, ale jinde zase píšou, že už se nemá nic přidávat.
Díky

My přidáváme štěndovi ArtiDual. Ono v těch granulích té kloubní výživy až tak moc nebude. Nevím co přesně zmiňovaný Calciplus obsahuje, ale podle názvu asi i vápník. Ten by se štěňatům velkých plemen neměl kvůli předčasné osifikaci chrupavek přidávat vůbec. Někde jsem četla, že jej někdo přidává během přezubování. Ale s tím zkušenost ještě nemám. Třeba někdo napíše víc.

16.3.2005 12:05

lerry napsal(a):
My přidáváme štěndovi ArtiDual. Ono v těch granulích té kloubní výživy až tak moc nebude. Nevím co přesně zmiňovaný Calciplus obsahuje, ale podle názvu asi i vápník. Ten by se štěňatům velkých plemen neměl kvůli předčasné osifikaci chrupavek přidávat vůbec. Někde jsem četla, že jej někdo přidává během přezubování. Ale s tím zkušenost ještě nemám. Třeba někdo napíše víc.

Vidíte, a nám chovatel Calciplus nebo Calcigel doporučil pro zpevnění kostí a kloubů. Taky jsem četl, že vápník příliš podporuje růst, což u štěňat velkých plemen není žádoucí. Tak nevím...

16.3.2005 15:31

dalish napsal(a):
Díky

Je mi jasné, že není zrovna moc rozumné zaplétat se do diskuze o granulích a krmení, ale mám zkušenost a připadá mi sobecké si ji nechat pro sebe. Nejsem prodejce ani nic podobného,ale mám velice dobrou zkušenost s krmením Eagle pack large and breed puppy. Doporučí vám ho i na stránkách pro retrívry. Štendo mi začalo ve čtyřech měsících pokulhávat a tak jsem si tohle nechala poradit a zlepšilo se všechno co se dalo. Pes je živý, lesklá černá srst, ani náznak pohybových problémů. Výrobce se u tohohle typu krmení chlubí na internetu dost neuvěřitelnými výsledky, má tam fotky spravených končetin apod. - jsem velmi skeptická k podobné reklamě, ale mám to před očima celý den a věřím tomu, že tohle krmení se jim povedlo. Má, aspoň pokud vím, nejvyšší obsah chondroitinu na trhu. Je, aspoň pro mého psa, velmi jedlé. A mají ho na WWW.maxcanin.cz. Nic bych nepřidávala, hlavně ne vápník. A ať roste pomalu .

17.3.2005 13:52

dalish napsal(a):
Díky

My mame 5 ti mes fenku ovcaka, krmime ji premiovymi granulemi, kdyz jsme se ptali veta zda mame pridavat nejaky doplnek rekl nam, ze ne. Jinak jak uz tu bylo napsano, premira vapniku dokaze udelat peknou paseku. Pokud tedy uz neco, tak gelatinove pripravky, nebo pripravky s chondroitinem a glukosaminem.

17.3.2005 19:42

dalish napsal(a):
Díky

Takze pokud krmite temito podle me celkem kvalitnimi granulemi neni potreba pridavat co se tyce mineralnich prvku a vitaminu vubec nic. Pridavam calcia - vapniku malemu steneti spise ublizujte nez prospivate. U velkych plemen probiha kompletni osifikace kloubu pozdeji a pridavanim vapniku ji pouze urychlite ve stadiu, kdy jeste neni kloub plne vytvoren.
Na klouby je dobre pridavat nejaky zelatinovy preparat jako je alavis, chondrocan, chasson a dalsi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík