Majitel loveckého plemene s výcvikem Praha východ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.5.2013 15:41
ilisek

XXX.XXX.196.15

Chodí sem majitel/ka loveckého plemene s loveckým výcvikem lokality Praha-Benešov-Jesenice-Velké Popovice a okolí? Ilona

30.5.2013 20:50
luciekol

XXX.XXX.231.79

Třeba já. Praha a castecne Praha Vychod (Jilove). ale jde o to, s jakym plemenem potrebujete poradit, ono se to velmi lisi a napr ten, kdo cvici ohare, Vam s terierem nebo barvarem moc neporadi a naopak. Ja bych umela poradit se slidicem a jezevcikem, oba se zkouskami a vedeni v praxi.

31.5.2013 07:10
ilisek

XXX.XXX.196.16

luciekol napsal(a):
Třeba já. Praha a castecne Praha Vychod (Jilove). ale jde o to, s jakym plemenem potrebujete poradit, ono se to velmi lisi a napr ten, kdo cvici ohare, Vam s terierem nebo barvarem moc neporadi a naopak. Ja bych umela poradit se slidicem a jezevcikem, oba se zkouskami a vedeni v praxi.

Děkujismajlík, já bydlím v Těptíně, od Jílového to je asi 7 km, tak není problém pro mě tam dojet....mám americkou stafordku, chtěla bych s ní pro začátek udělat BZ. Ilona

31.5.2013 09:58
luciekol

XXX.XXX.205.26

aha.Těptín je přímo honitba našeho sdružení (jsem v MS Sulice). S přípravou na BZ poradím, jezevčíci a teriéři chodí podle stejného zkušebního řádu. Je teda červen mám pekelný, takže bych to viděla až na konec června a léto, to mám celkem volno a trénovat budu určitě, ozvu se, když bue na tréninky další parťák, fajnsmajlík. Oba mí psi BZ mají, jezevčík (stejný zkušebák jako Vy) ještě vlohy a lesky, v létě jdeme na barvářské zkousky honičů.

4.6.2013 08:11
ilisek

XXX.XXX.196.16

luciekol napsal(a):
aha.Těptín je přímo honitba našeho sdružení (jsem v MS Sulice). S přípravou na BZ poradím, jezevčíci a teriéři chodí podle stejného zkušebního řádu. Je teda červen mám pekelný, takže bych to viděla až na konec června a léto, to mám celkem volno a trénovat budu určitě, ozvu se, když bue na tréninky další parťák, fajnsmajlík. Oba mí psi BZ mají, jezevčík (stejný zkušebák jako Vy) ještě vlohy a lesky, v létě jdeme na barvářské zkousky honičů.

To je super! Moc děkuji, koukala jsem na vaše stránky, mohu se ozvat na mobil? Ilona

4.6.2013 14:43
luciekol

XXX.XXX.205.26

Ilono, raději maila - benji@websnadno.cz. Pracuju půl dne mimo signál, se mnou je to složitější, na maily ale odpovídám rovnou. Po 22. červnu budu mít volnějismajlík.

4.6.2013 15:14
ilisek

XXX.XXX.196.15

luciekol napsal(a):
Ilono, raději maila - benji@websnadno.cz. Pracuju půl dne mimo signál, se mnou je to složitější, na maily ale odpovídám rovnou. Po 22. červnu budu mít volnějismajlík.

Dobře, pošlu meil a kontakt na sebe, zdravím a zatím moc děkujismajlík Ilona

6.6.2013 07:03
ilisek

XXX.XXX.196.15

luciekol napsal(a):

Lucko, posílala jsem meila ze služebního PC, dorazil? Ilona

Přidejte reakci

Přidat smajlík