Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2013 18:46
dogschoolk9.com

XXX.XXX.213.130

Hledáme brigádníka/brigádnici na práci u našich psů,na toto léto. Nástup možný už v polovině června. Při oboustranné spokojenosti možnost trvalého zaměstnání. Ubytování,vlastní pes,trénink zdarma. Kontakt: dogschoolk9.com

13.6.2013 14:17
elaphka

XXX.XXX.165.89

Zdravím, mohla bych se zeptat na konkrétnější informace?
Můžete se mi ozvat i na email Elaphka@seznam.cz, děkuji.

13.6.2013 14:28
ilisek

XXX.XXX.196.15

elaphka napsal(a):
Zdravím, mohla bych se zeptat na konkrétnější informace?
Můžete se mi ozvat i na email Elaphka@seznam.cz, děkuji.

Já jsem z toho teda fakt blázen......proč by se vám měli ozývat na meil?? Proč se neozvete vy jim, když mají meil uvedený v textu? Ilona

13.6.2013 14:29
ilisek

XXX.XXX.196.15

ilisek napsal(a):
Já jsem z toho teda fakt blázen......proč by se vám měli ozývat na meil?? Proč se neozvete vy jim, když mají meil uvedený v textu? Ilona

omlouvám se, ne meil, ale odkaz na stránky.....Ilona

13.6.2013 19:52
elaphka

XXX.XXX.165.89

ilisek napsal(a):

Nejspíše jste si špatně přečetla celý můj příspěvek. Napsala jsem o konkrétnější info, které, pokud by se jim to nechtělo psát sem, mohli napsat na mail, a slušně jsem poděkovala.

Je to opravdu taková nezdvořilost a urážka, že jste takhle zareagovala? Nevím, o co Vám jde... ale to je jedno.

14.6.2013 08:25
ilisek

XXX.XXX.196.15

elaphka napsal(a):
Nejspíše jste si špatně přečetla celý můj příspěvek. Napsala jsem o konkrétnější info, které, pokud by se jim to nechtělo psát sem, mohli napsat na mail, a slušně jsem poděkovala.

Je to opravdu taková nezdvořilost a urážka, že jste takhle zareagovala? Nevím, o co Vám jde... ale to je jedno.

Ne to vůbec nesmajlík, ale na nemoderce jasně napsali, že na diskuzi bližší info dávat nebudou a uvedli i proč....proto jsem vám napsala svoji reakci, nechtěla jsem se vás vůbec nijak dotknout!! přeji hezký páteční den, Ilona

14.6.2013 13:08
elaphka

XXX.XXX.165.89

Jo takhle, o té nemoderce jsem nevěděla smajlík nechodím tam vůbec totiž.
Děkuji za info, napíšu jim osobně ;-) pěkné odpoledne.

14.6.2013 13:11
ilisek

XXX.XXX.196.15

elaphka napsal(a):
Jo takhle, o té nemoderce jsem nevěděla smajlík nechodím tam vůbec totiž.
Děkuji za info, napíšu jim osobně ;-) pěkné odpoledne.

také přeju hezké odpolednesmajlík Ilona

17.6.2013 20:07
claudyaberry

XXX.XXX.229.219

Dobrý den,

mohu se zeptat kde to je? Jinak zájem bych měla. Cvičím už relativně dlouho a troufnu si říct že o tom i docela něco vím smajlík Tohle by byla moje vysněná práce. Pracovat se psy. Kdyby jste se ozval byla bych moc ráda.

Hezký večer, Horáková

18.6.2013 07:47
ilisek

XXX.XXX.196.15

Tady to je s odpuštěním jako u blbejch na dvorku.....smajlík, proč se neozvete VY zadavateli, když tam uvedl svoje stránky. Já teda pokud bych měla zájem o nabízenou práci, tak si vlezu na jejich stránky, najdu si tam kontakt a zavolám tam....ale každý jsme hold jinýsmajlík. Ilona

18.6.2013 14:55
cinkalu

XXX.XXX.11.162

ilisek napsal(a):
Tady to je s odpuštěním jako u blbejch na dvorku.....smajlík, proč se neozvete VY zadavateli, když tam uvedl svoje stránky. Já teda pokud bych měla zájem o nabízenou práci, tak si vlezu na jejich stránky, najdu si tam kontakt a zavolám tam....ale každý jsme hold jinýsmajlík. Ilona

mě to ani nepřekvapilo, ono to svědčí o určité skupině uchazečů smajlík

18.6.2013 15:07
ilisek

XXX.XXX.196.16

cinkalu napsal(a):
mě to ani nepřekvapilo, ono to svědčí o určité skupině uchazečů smajlík

smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík