ilisek
napsal(a):
Já jsem z toho teda fakt blázen......proč by se vám měli ozývat na meil?? Proč se neozvete vy jim, když mají meil uvedený v textu? Ilona
Nejspíše jste si špatně přečetla celý můj příspěvek. Napsala jsem o konkrétnější info, které, pokud by se jim to nechtělo psát sem, mohli napsat na mail, a slušně jsem poděkovala.
Je to opravdu taková nezdvořilost a urážka, že jste takhle zareagovala? Nevím, o co Vám jde... ale to je jedno.
elaphka
napsal(a):
Nejspíše jste si špatně přečetla celý můj příspěvek. Napsala jsem o konkrétnější info, které, pokud by se jim to nechtělo psát sem, mohli napsat na mail, a slušně jsem poděkovala.
Je to opravdu taková nezdvořilost a urážka, že jste takhle zareagovala? Nevím, o co Vám jde... ale to je jedno.
Ne to vůbec ne, ale na nemoderce jasně napsali, že na diskuzi bližší info dávat nebudou a uvedli i proč....proto jsem vám napsala svoji reakci, nechtěla jsem se vás vůbec nijak dotknout!! přeji hezký páteční den, Ilona
ilisek
napsal(a):
Tady to je s odpuštěním jako u blbejch na dvorku....., proč se neozvete VY zadavateli, když tam uvedl svoje stránky. Já teda pokud bych měla zájem o nabízenou práci, tak si vlezu na jejich stránky, najdu si tam kontakt a zavolám tam....ale každý jsme hold jiný
. Ilona
mě to ani nepřekvapilo, ono to svědčí o určité skupině uchazečů