Pes nezvládá být sám

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2013 19:43
miri21

XXX.XXX.9.88

Dobrý den ,
v pátek nám umřela fenka a pro našeho mladšího psa, ještě mu není rok ,to je hodně těžké, nezvládá byt sám .Jakmile zavřu dveře od bytu, začne vyvádět (šíleně kňučí , štěká, skáče na dveře ) jelikož žijeme v paneláku ,nemůžeme si dovolit ho takhle nechat štěkat .Dál nám neustále leze do postele, co do teď nedělal , nejsme zastánci toho aby s náma pes spal v posteli .Prosím máte nějakou radu ? Jsem z něho zoufalá, je mi ho líto a nechci mít potíže se sousedy .Předem děkuji.

8.7.2013 19:51
plisak

XXX.XXX.236.4

a nepomohla by, ne hned, samozřejmě, kamarádka, tedy nový pejsek? ale to neberte jako radu, já sama jsem se s tímhle problémem nikdy nesetkala.

8.7.2013 19:57
miri21

XXX.XXX.9.88

To mě taky napadlo ,ale mám strach aby jí přijal .

8.7.2013 22:12
plisak

XXX.XXX.236.4

tak to zkušenost mám a dvanáctiletá fena, když ze smečky zůstala sama asi po dvou měsících bez problémů přijala štěně. měli jsme taky strach normálně nebyla na cizí psy ani štěňata nijak laskavá, ale ani nemrkla. Toho bych se nebála.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.7.2013 22:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

Měla bych trochu obavy, aby se k němu štěně nepřidalo a neštěkali vám dva.

9.7.2013 04:33
plisak

XXX.XXX.236.4

z toho bych strach neměla, cítí se osamělý, má strach a je mu úzko, kočkař Jackson Galaxy to nazývá separační úzkost, kdyby byli dva, necítil by se sám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík