Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.8.2013 12:04
stréček

XXX.XXX.112.6

Rád bych se zeptal jestli máte zkušenosti s chováním fenky po kastraci. Včera byla na zákroku. Včera, v noci i teď zvrací. Napije se a za chvilku vše vyzvrací. Je to normální chování po zákroku?

3.8.2013 12:30
pidla

XXX.XXX.106.11

stréček napsal(a):
Rád bych se zeptal jestli máte zkušenosti s chováním fenky po kastraci. Včera byla na zákroku. Včera, v noci i teď zvrací. Napije se a za chvilku vše vyzvrací. Je to normální chování po zákroku?

Ne, normální to rozhodně není. A v těchto vedrech bych se hodně bála dehydratace. Zavolejte ihned veterináři.

3.8.2013 13:07
vejin

XXX.XXX.195.142

Moje fena zvracel po nárkoze 24 hodin, pak jako když utne a začala jíst. Pila normálně, ale nechala jsem ji vždy jen trochu, zkuste fenu napájet po troškách (třeba i stříkačkou), ale často. Pokud by i po trošce vody (můžete do ní přidat glukopur) zvracela, tak jeďte k vetovi.

3.8.2013 14:09
stréček

XXX.XXX.112.6

vejin napsal(a):
Moje fena zvracel po nárkoze 24 hodin, pak jako když utne a začala jíst. Pila normálně, ale nechala jsem ji vždy jen trochu, zkuste fenu napájet po troškách (třeba i stříkačkou), ale často. Pokud by i po trošce vody (můžete do ní přidat glukopur) zvracela, tak jeďte k vetovi.

Už jsem volal na veterinu. říkal to samé. Teď se napila trošky vody tak uvidím. jinak děkuji

3.8.2013 14:33
impact

XXX.XXX.211.173

Zkusili jste jí dát piškot nebo něco k jídlu? Jestli nezvrací z hladu...

3.8.2013 15:53
danarny

XXX.XXX.97.33

Zvracení po narkóze se může dostavit, já dávala Calopet pastu a reconvalescent pastu od Aptusu, to jí dodá energii k uzdravení a překonání tohoto období, to nevyzvrací

3.8.2013 18:39
stréček

XXX.XXX.112.6

Pití se zlepšilo, jíst stále nechce :/ snad večer nebo zítra

4.8.2013 09:26
lesterka

XXX.XXX.146.52

Mně se stalo, že fena tři dny po kastraci byla normální, žrala ok. Pak najednou přestala žrát a nedostala jsem do ní vůbec nic. Po 14 dnech strávených neustále na veterině, kdy jí nic nenašli. Jí píchli "zázračnou" injekci 3 dny po sobě, která mě vyšla na 1500 kč. Fena se po ní dostala okamžitě do normálu. Když jsem se pídila po tom, co to bylo, dostala jsem informaci, že něco na žaludek, že jí prostě bylo jenom špatně a proto nechtěla žrát.

Zvláštní vysvětlení, ale dál jsem to nerozpitvávala...byla jsem ráda, že se vrátila zase do normálu a prožila s námi dalších 5 úžasných let.

4.8.2013 11:17
stréček

XXX.XXX.112.6

už normálně pije - po menších dávkách. Včera večer i něco málo snědla. Doskonce má chuť si hrát s pejskama, ale to ji bohužel nemůžu ještě dovolit

Přidejte reakci

Přidat smajlík