Dobré odpoledne,
našel by se tu někdo, kdo by byl ochotný mi poslat vzorek cca 200g granulí Taste of The Wild. Ráda i zaplatím.
Chtěla bych přejít na toto krmivo s mým ročním velmi vybíravým čivavákem, ale bohužel mají všude jen velká balení, která se mi nevyplatí kupovat, když si nejsem jistá, jestli budou pejskovi chutnat. Jsem z Prahy a bohužel v mém okolí s TOTW nikdo nekrmí.
Děkuju.
Tak jestli to k nám nemáte daleko, bylo by asi lepší předání. Je zbytečné vyhazovat penízky za poštu a ani za granulky nic nechci. Jen mi řekněte kolik by ste potřebovala. .-) Pokud jde jen o vzorek nemá to smysl vůbec řešit. .-) Já bohužel nikam dojet nemůžu, jsem plně vytížená. Dvěma malýma dětma a od včerejška štěňátkem angličáka.
Kam Vám mohu napsat/poslat adresu? .-)
mapa85
napsal(a):
Tak jestli to k nám nemáte daleko, bylo by asi lepší předání. Je zbytečné vyhazovat penízky za poštu a ani za granulky nic nechci. Jen mi řekněte kolik by ste potřebovala. .-) Pokud jde jen o vzorek nemá to smysl vůbec řešit. .-) Já bohužel nikam dojet nemůžu, jsem plně vytížená. Dvěma malýma dětma a od včerejška štěňátkem angličáka.
Kam Vám mohu napsat/poslat adresu? .-)
Prosím adresu mi pošlete na email itaka@seznam.cz
A kdy by se Vám hodilo, abych se stavila pro granulky ????