Dobrý den, máte někdo zkušenosti s těmito granulemi? http://www.mojecalibra.cz/index.php/component/content/article/17-psi/superpremium/stredni-plemena/junior-6-15-mesicu/10-calibra-dog-junior-medium-breed Už jsem vážně zoufalá a nevím jaké.. Děkuji.
veronikabulls

XXX.XXX.153.1
Ahoj podělím se s Vámi o mou zkušenost. Vlastním Bulíka a veterinářka mi doporučila tři druhy krmiva: Calibra, Eukanuba a K9.....po mé zkušenosti jsem nezůstala ani u jednoho.
je známo, že pokud se mění krmivo, tak bez ohledu o jakou úrověň se jedná musíme měnit pomalu. Jako první jsem použila Calibru, můj bulík začal ihned průjmovat ( samozřejmě jako první mě napadlo, že změna vyvolá různé ohlasy ) Však ani po delším krmení můj pejsek nepřestával průjmovat. pokračovalo další doporučení eukanuba, začal zvracet. Nic méně poslední možnost prý je K9...poté mi týden před výstavou začal pelichat začaly se mu dělat bílé fleky na nose jeho přrkrásném klabanosu.... a ztrácel chloupky na ocásku.
Nevím zda je to zkušenost pro Vás nějak přínosná. každý pejsek je jiný Přeju hodně štěsí s výběrem Krmení
Různými Calibrami krmím už docela dlouho a staršímu psovi sednou dobře. Je to ale typ, kterému nevadí nic, míchám je i s masem a nikdy neprůjmoval, srst má nádhernou.
Pokud mu ale užere naše štěně, tak to hned poznám na mírně řidší stolici.
Předchozí pes Calibru taky žral dobře, moc mu chutnala a zdravotní stav měl dobrý.
Kamarádčin malý podvraťák se na Calibře dožil 17 let.
Co jsem tak slyšela, buď sedne hodně dobře nebo vůbec. To ale bude asi u většiny granulí. Musíte vyzkoušet. Já to dělám tak, že prvně koupím malé balení (kolem 3 kg) a podle toho, jak to pes snáší, koupím velký pytel. Většinou to poznám do 3 dnů, nenechám psa s průjmem kvůli žrádlu déle, nezkouším jestli se to upraví, raději vymením granule za jiné. A zbytek sežere naše starší "popelnice"
veronikabulls

XXX.XXX.153.1
Samozřejmě každý pejsek zvládne a sednemu něco jiného. Co se týče průjmu, určitě ho nenechám průjmovat, ale změna granuli může vyvolat různý stav např. průjem a to díky změně granulí takto jsem to myslela !!