Viete mi poradiť - čo do výbehu pre psov?Myslím podklad.V 1/3 mám zámkovú dlažbu, zbytok je hlina - keď je sucho, tak je to ok, ale trošku zaprší a vo výbehu bude Sajgon
Kamienky som zavrhla (hovienka sa budú zbierať zle), dumem na pieskom (bojím sa ale, že budú hrabať a ten piesok budem mať za krátku dobu nanosený v kotercoch). A bola by som rada, keby nemali celý výbeh na "tvrdom".
Budem rada za každý postreh, skúsenosť.
peett
napsal(a):
nějak jsem nepochopila význam-výběh pro psa?
Mam taky vyběh co na tom nepochopíte ..Mam víc psu a odchovavam štěnata a se všema netrávím 24 hodin denně a krom psu mam taky jina zvířata takže psi nemužou byt na volno .Ve vyběhu mám trávu a v mistech kde jsou nejvíc vytížena mam zatravnovací dlažbu vysipanou piskem či pilinama .Do kotcu se sice nanosí ale je to lepší než když tam roztapujou bláto to jsou pak ohozene zdi a vše okolo.
Ďakujem za odpovede.
Nad zatrávňovacou dlažbou rozmýšľam aj ja.Majú krytý koterec (dnu dlažba a na nej guma) spojený s výbehom - práve tam chcem dať niečo na tú časť s hlinou, nech tam nie je blato). Ak je sucho, tak sú vypustené na celom dvorčeku..no ak bude zlé počasie tak budú vo výbehu, inak mi rozorú všetko