Aký podklad do výbehu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2013 17:22
katkag

XXX.XXX.45.152

Viete mi poradiť - čo do výbehu pre psov?Myslím podklad.V 1/3 mám zámkovú dlažbu, zbytok je hlina - keď je sucho, tak je to ok, ale trošku zaprší a vo výbehu bude Sajgon smajlík
Kamienky som zavrhla (hovienka sa budú zbierať zle), dumem na pieskom (bojím sa ale, že budú hrabať a ten piesok budem mať za krátku dobu nanosený v kotercoch). A bola by som rada, keby nemali celý výbeh na "tvrdom".
Budem rada za každý postreh, skúsenosť.

7.10.2013 22:14
peett

XXX.XXX.230.5

nějak jsem nepochopila význam-výběh pro psa? smajlík

8.10.2013 07:26
ilisek

XXX.XXX.196.16

Máme na pozemku prostor cca 600 , kde jsou psi přes den venku než dorazíme z práce a začneme s nimi pracovat.....tento prostor je zatravněný, takže když prší není tam bláto a v létě to pro změnu nepráší, hold se to akorát musí sekat... Ilona

8.10.2013 09:06
ivulka2

XXX.XXX.155.174

peett napsal(a):
nějak jsem nepochopila význam-výběh pro psa? smajlík

Mam taky vyběh co na tom nepochopíte ..Mam víc psu a odchovavam štěnata a se všema netrávím 24 hodin denně a krom psu mam taky jina zvířata takže psi nemužou byt na volno .Ve vyběhu mám trávu a v mistech kde jsou nejvíc vytížena mam zatravnovací dlažbu vysipanou piskem či pilinama .Do kotcu se sice nanosí ale je to lepší než když tam roztapujou bláto to jsou pak ohozene zdi a vše okolo.

9.10.2013 12:44
katkag

XXX.XXX.45.152

Ďakujem za odpovede.
Nad zatrávňovacou dlažbou rozmýšľam aj ja.Majú krytý koterec (dnu dlažba a na nej guma) spojený s výbehom - práve tam chcem dať niečo na tú časť s hlinou, nech tam nie je blato). Ak je sucho, tak sú vypustené na celom dvorčeku..no ak bude zlé počasie tak budú vo výbehu, inak mi rozorú všetkosmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík