Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.8.2006 19:32

Ahoj !!! Všichni koho zajímají hlasovačky mrkněte na www.marcel legersky.wz.cz/nejoblibenejsipes.html - odstrante mezery samozrejme !!!
Snad se tam dostanete - a prosím napište i na ifaunu pro koho jste hlasovali,... Dík !!! Já jdu ted hlasovat !

10.8.2006 19:38

monke napsal(a):
Ahoj !!! Všichni koho zajímají hlasovačky mrkněte na www.marcel legersky.wz.cz/nejoblibenejsipes.html - odstrante mezery samozrejme !!!
Snad se tam dostanete - a prosím napište i na ifaunu pro koho jste hlasovali,... Dík !!! Já jdu ted hlasovat !

1.anketa - hlasovala jsem pro cane corso :-)
2.anketka - též cane corso :-)
cane corso mám doma a je to pro mě nejhezčí i nejoblíbenější plemeno:-) každý bude hlaosvat pro to ´své´ plemeno

10.8.2006 19:54

masoterianka napsal(a):
1.anketa - hlasovala jsem pro cane corso :-)
2.anketka - též cane corso :-)
cane corso mám doma a je to pro mě nejhezčí i nejoblíbenější plemeno:-) každý bude hlaosvat pro to ´své´ plemeno

AAA vo toom to je !!!

10.8.2006 19:57

monke napsal(a):
AAA vo toom to je !!!

A pro koho jste hlasovala Vy?

10.8.2006 21:09

monke napsal(a):

Doma mám labradorku, která v anketě nebyla, takže jsem volila svůj velký sen - Německou dogu.

10.8.2006 21:53

monke napsal(a):

Novofundlanďani

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.8.2006 22:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

rendik napsal(a):
Novofundlanďani

můj nejoblíbenější bígl tam není a nejkrásnější podle mě německý ovčák taky ne,tak dostal hlasy středoasijat

10.8.2006 23:03

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
můj nejoblíbenější bígl tam není a nejkrásnější podle mě německý ovčák taky ne,tak dostal hlasy středoasijat

Já dala německé doze !!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík