Pes močí a kálí do postele

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.10.2013 22:16
hellmutka

XXX.XXX.218.91

Dobrý den.
Mám dotaz máme roční fenku. Pejska, ale máme od května. Vzaly jsme si jí že jsme nechtěly aby skončila v útulku. Fenka byla dost neposlušná. Pomočovala se. Doma vše rozkousala co se dalo. Kousala i kabely. Dost jsme jí toho odnaučily. jediný co jsme jí neodnaučily je že když někdo přijde čůrá radostí. Nevíme co s tím. a Kousání papírových kapesníků. Ale co mě začlo trápit je. Nevím čím to je. Mě udělala už několikrát to. Že s náma spala v posteli a vyčůrala se a pokakla se přímo u mě. jako kdyby to udělala naschvál. Už se to stalo několikrát. Poradíte co s tím.? A nebo čím by to mohlo být..??
Mockrát děkuji. Za rady a odpovědismajlík

29.10.2013 04:22
Dája6

XXX.XXX.40.42

Moc asi neporadím budou tady lidičky co budou o tom vědět více já jen měla zkušenost s tím učurávaním při vítaní jakékoliv návštěvy i u nás to pejskové dělaly a odbouraly jsme to tím, že se prostě pejskové ignorují nesmí se je začít všímat a když po nás skákaly nebo po návštěvě při vítaní tak jsme se točily k ním zády, nemluvily jsme na ně prostě opravdu jak by byly vzduch. Chvíli to trvalo, ale pomohlo přestalo to takové to hyperaktivní vítaní a tím pádem i učurávaní.
No a to do té postele? Asi podle mě ji tam nepouštět, naučit ji na jiné spací místo tam ji udělat její místečko a nedovolit ji jít do postele. Ona to za chvíli pochopí, že do postele nesmí jen to chce vydržet možná bude i první noci vyvádět a vy se moc nevyspíte, ale nepovolte úspěch se dostaví uvidíte.
Dája a BB.

Přidejte reakci

Přidat smajlík