Prosím o Vaše názory, z "čeho" může pocházet tahle fenka.
Má 60cm a 23 kg, je v útulku mpbrno.cz.
Děkuji .
Uživatel s deaktivovaným účtem

monke
napsal(a):
Argentinská doga tam myslím je a to druhý,.. možná menší teriér , možná je v tom víc mixů
já tam vidím pitbulí hlavu
katty
napsal(a):
Jo? Tak to je dobrá zpráva , ráda bych si od tam v brzké době odvedla nějakou psinu.
jo, opravdu....jsou tam super lidi - a mají skvělý přístup ke psům! Hodně se jim věnují!!! Kamarádka má odtut rotweilerku a je to to největší mazlidlo, které znám. Byla agresivní, protože měla spadený víčka natolik, že neviděla a majitelé ji tam odnedli, že jí to nebudou platit!!! Operaci!
Oni ji v útulku zoperovali a je to úžasnej pesan....mohu doporučit
sabina
napsal(a):
jo, opravdu....jsou tam super lidi - a mají skvělý přístup ke psům! Hodně se jim věnují!!! Kamarádka má odtut rotweilerku a je to to největší mazlidlo, které znám. Byla agresivní, protože měla spadený víčka natolik, že neviděla a majitelé ji tam odnedli, že jí to nebudou platit!!! Operaci!
Oni ji v útulku zoperovali a je to úžasnej pesan....mohu doporučit
No já jen doufám, že "svoje" psy dobře znají a poradí "ohledně povahy". Ráda bych nějakou větší fenku, ale trošku se přece jen bojím aby mě nesežrala i s dítětem. Tak zatím váhám....
katty
napsal(a):
Prosím o Vaše názory, z "čeho" může pocházet tahle fenka.
Má 60cm a 23 kg, je v útulku mpbrno.cz.
Děkuji .
krizenec kratkosrstej kolie? nemyslite, ze je to nepravdepodobne vzhladom na ich (ne)pocetnost??? Rodicia mozu byt cokolvek- babkinej fenke nemeckeho spica sa narodilo stena nerozoznatelne od cistokrvneho RTW. Ja si tipnem, ze toto je daky jemnejsi mollos (argentinka, boxer,...), teoreticky labrador a ovciarske plemeno.
mrenka
napsal(a):
krizenec kratkosrstej kolie? nemyslite, ze je to nepravdepodobne vzhladom na ich (ne)pocetnost??? Rodicia mozu byt cokolvek- babkinej fenke nemeckeho spica sa narodilo stena nerozoznatelne od cistokrvneho RTW. Ja si tipnem, ze toto je daky jemnejsi mollos (argentinka, boxer,...), teoreticky labrador a ovciarske plemeno.
labrador s bulík