Otevřený pytel platinum

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

peťa90

18.12.2013 17:07
peťa90

XXX.XXX.161.8

Dobrý den,
měla bych na Vás takový dotaz. Dostala jsem od příbuzných 5 kg Platinum granulí, protože to jejich fenka nežere. Jelikož tim ale nemůžu krmit furt, tak to dávám klukům jako pamlsek, ale mam to jen v pytli uzavřeným kolíkem. Můžu se zeptat, jak dlouho může být takhle pytel načatý? Nebo spíš jak nejdéle načatý ste ho měli Vy?
Díky moc

18.12.2013 20:03
pavel.novotny

XXX.XXX.117.2

peťa90 napsal(a):
Dobrý den,
měla bych na Vás takový dotaz. Dostala jsem od příbuzných 5 kg Platinum granulí, protože to jejich fenka nežere. Jelikož tim ale nemůžu krmit furt, tak to dávám klukům jako pamlsek, ale mam to jen v pytli uzavřeným kolíkem. Můžu se zeptat, jak dlouho může být takhle pytel načatý? Nebo spíš jak nejdéle načatý ste ho měli Vy?
Díky moc

Vzhledem k tomu, že toto krmivo obsahuje chemické konzervanty, mělo by vydržet otevřené déle než jiná krmiva. Stejně to ale bude v řádu týdnů.

peťa90

19.12.2013 21:54
peťa90

XXX.XXX.161.8

pavel.novotny napsal(a):
Vzhledem k tomu, že toto krmivo obsahuje chemické konzervanty, mělo by vydržet otevřené déle než jiná krmiva. Stejně to ale bude v řádu týdnů.

Děkuji za odpověď. Já ho vezmu i chlupáčům do útulku na vycházky a budem se snažit to sníst co nejdřív

25.6.2014 21:27
rohlena

XXX.XXX.131.50

MOhu se zeptat jak jste přišel na to, že tyto granulky obsahují chemické konzervanty? Díky

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.6.2014 08:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

Podívejte se na datum spotřeby na pytli.
Já to mám stejně jako Vy včetně toho kolíčku (a teda teď kvůli mouchám ještě v uzavřeném barelu) a žádný problém.

26.6.2014 08:18
rapotacka11

XXX.XXX.32.121

Ale nač otálet. Jestli to příjde do útulku, tak co nejdřív.
At' to nežlukne a je to čerstvější něž za měsíc.
A pořád platí: kdo rychle dává, 2x dává.

Přidejte reakci

Přidat smajlík