Jaké granule pro malé plemeno?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2013 00:03
beruškaaa22

XXX.XXX.228.1

Dobrý večer, máme fenku malého plemene a krmíme purinou pro plan.
Chtěla bych ji dopřát lepší, kvalitnější granulky, premiové nebo superpremiové krmivo, jaké mate zkušenosti?
Četla jsem tu plno názoru na Acanu, někdo psal, že se zhoršila kvalita srsti, ale někomu zase vyhovovala...
Chtěla bych granulky s vysokým obsahem masa, bez obilíííí!
Cena kolem +- 150kč/kg.
Děkuji za rady

31.12.2013 08:58
pidla

XXX.XXX.106.11

beruškaaa22 napsal(a):
Dobrý večer, máme fenku malého plemene a krmíme purinou pro plan.
Chtěla bych ji dopřát lepší, kvalitnější granulky, premiové nebo superpremiové krmivo, jaké mate zkušenosti?
Četla jsem tu plno názoru na Acanu, někdo psal, že se zhoršila kvalita srsti, ale někomu zase vyhovovala...
Chtěla bych granulky s vysokým obsahem masa, bez obilíííí!
Cena kolem +- 150kč/kg.
Děkuji za rady

Neexistuje jedno ideální krmivo, které by vyhovovalo všem. Musíte vyzkoušet a uvidíte. Bezobilná řada Acany je dobrá volba. Nebo třeba Orijen, Canine Caviar, Essentialfoods, bezobilné Power of Nature, některé receptury Taste of the Wild (některé receptury mají spoustu brambor nebo luštěnin, po těch mi psi děsně prděli, ale ty "masovější" jsou fajn)... Nevím, jak pro malého psa - třeba ty Power of Nature jsou složením sice super, ale jsou docela tvrdé, takže je možné, že by se jim blbě kousaly. Essentialfoods se zase dělají jen ve dvanáctikilových pytlích... Canine Caviar jsou malinké, ty by mohly být OK, a zpravidla psům sedí bez problému.
Kvalitních granulí je ale mnohem víc. Pokud budete vybírat na granule.cz, tak určitě nevyberete špatně - i když to samozřejmě není jediný obchod s kvalitními granulemi ;-)

31.12.2013 17:04
beruškaaa22

XXX.XXX.228.1

pidla napsal(a):
Neexistuje jedno ideální krmivo, které by vyhovovalo všem. Musíte vyzkoušet a uvidíte. Bezobilná řada Acany je dobrá volba. Nebo třeba Orijen, Canine Caviar, Essentialfoods, bezobilné Power of Nature, některé receptury Taste of the Wild (některé receptury mají spoustu brambor nebo luštěnin, po těch mi psi děsně prděli, ale ty "masovější" jsou fajn)... Nevím, jak pro malého psa - třeba ty Power of Nature jsou složením sice super, ale jsou docela tvrdé, takže je možné, že by se jim blbě kousaly. Essentialfoods se zase dělají jen ve dvanáctikilových pytlích... Canine Caviar jsou malinké, ty by mohly být OK, a zpravidla psům sedí bez problému.
Kvalitních granulí je ale mnohem víc. Pokud budete vybírat na granule.cz, tak určitě nevyberete špatně - i když to samozřejmě není jediný obchod s kvalitními granulemi ;-)

děkuji, kouknu a něco vyberu, popřípadě se ještě poradim

31.12.2013 18:05
beruškaaa22

XXX.XXX.228.1

teď jsem našla tyto granule Sam's Field Adult Mini Chicken & Potato, zajímal by mě Váš názor na ně ?

Jinak se mi zamlouvají tyto granulky NUTRA GOLD INDOOR ADULT DOG MICROBITE, ty si myslím že by nemuseli být špatný
Dále se mi zamlouvají tyto granulky Power of Nature Meadowland, ale nevím jestli by je pokousal 3kg drobeček.
A další co se mi líbí je Artemis Fresh Mix Small Breed Adult a ACANA Puppy Small Breed.
Tak co myslíte co je z nich nejkvalitnější? popřípadě mam se kouknout ještě po jiných
děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík