zdravim... chci se zeptat jestli někdo zkušenější pozna zda-li je to pit, či jeho kříženec... cca před rokem a pul sem koupil štěně s tím že je to pit... ale když jej přorovnám k ostatním tak se mi nezdá že by byl čistej... děkuji
Zdravím,
Podle fota, bych spíše hádala, že se bude jednat o Am. Staforda, než o pita.
Tyto dvě plemena si jsou v celku dost podobné, ale o jistotu a čistokrevnosti bych nemluvila.
Já bych hádala Staford, než Pitbull, pokud však nemáte papíry, těžko říct, co vše může mít Váš hafan zač, nebo-li kolik plemen v něm může být
Každopádně je krásnej, ale měl by jste si na toto dávat pozor, jelikož jste ho zakoupil s vědomím, že se jedná o Pita a teď váháte, je jen jedna otázka, PP ? ....
Bohužel se to stává více lidem, ale zde na IF se do takových hodně lidí pouští.
NO, uvidíte, co z Vašeho pincka vyroste..
Hezký den V.
mince
napsal(a):
zdravim, no ono mu budou tedkom v květnu 2 roky... ale mě de vážně o ten externí vzhled, protože když se podívam na ostatní pity, tak sou vyrazně mohutnější... ale zase znamy chovatel mí říkal, že je to přesnej tip pita.. (štíhlej,mrštnej,středně velkej.) tak nevím no...
vzhledově je to typickej pit (nešmrnclej stafordem)
mince
napsal(a):
takže si myslite že vzhledově je v cajku jo... ??
jestli v cajku to nevím - není vidět jestli nemá třeba chyby v postoji, ve hřbetu atd. ale podle vzhledu by to pit měl být. Co si ale nese ve své genetické výbavě pokud nemá PP vědět nemůžete, protože znám řadu F1 kříženců, kteří vypadají naprosto typově jako čistokrevné plemeno.