Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2014 21:01
isenka

XXX.XXX.96.10

Dobrý den, mám už 13 let psa jezevcika a tuto zimu je nejak divnej neji granule(v misce ma vzdy granule vedle vody a nikdy mu je neoddelavame nechavame mu to tam) je vyhublej ze mu lezou kosti a je smtnej a uz dvakrat to nevydrzel a pokakal se (mel prujem) ji jen lidsky jidlo granule nee pomoc uz jsem zoufala a doufam ze to nic vaznyho nebude dekuju za odpoved

22.1.2014 21:04
pidla

XXX.XXX.96.38

isenka napsal(a):
Dobrý den, mám už 13 let psa jezevcika a tuto zimu je nejak divnej neji granule(v misce ma vzdy granule vedle vody a nikdy mu je neoddelavame nechavame mu to tam) je vyhublej ze mu lezou kosti a je smtnej a uz dvakrat to nevydrzel a pokakal se (mel prujem) ji jen lidsky jidlo granule nee pomoc uz jsem zoufala a doufam ze to nic vaznyho nebude dekuju za odpoved

U veterináře jste nebyli???

22.1.2014 22:09
skoty13

XXX.XXX.218.178

Chce to doktora, může to být cokoliv počínaje zuby a konče selháním ledvin.... Kdyby se dalo diagnostikovat a léčit po internetu, bylo by to asi fajn, ale bohužel to nejde. Jděte za odborníkem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.1.2014 05:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

u mého psa se takhle projevovalo selhávání ledvin, při lécích a dietě žil ještě rok ale veterináře to nechce odkládat

23.1.2014 13:34
vava69

XXX.XXX.136.28

Můžou to být ledviny, srdíčko. Taky máme jezevčíka 13,5 roku a žere míň, ale náladu má doboru. Zrovna včera jsme byli po třech měsícíh na kontrole, takže běžte k vetovi, ať více, co mu je.

Přidejte reakci

Přidat smajlík