Dotaz nejen na pana Miloše...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2014 10:15
momius

XXX.XXX.89.65

Dobrý den,
vlastníme 3 měsíční štěně Labradoodla a chtěl pro něj nějaké vhodné krmivo.Granulí je tolik druhů a značek že jsem se vtom ztratil. V každém obchodě doporučují něco jiného a i veterinář měl svou značku... smajlík
Proto by mě zajímal Váš názor.
Ideální cenové rozpětí by bylo 1000-1500kč za velké balení.
Zatím krmím Bozita Robur,ale to pro že jsem musel něco "narychlo"koupit.

vera.va

15.2.2014 16:39
vera.va

XXX.XXX.118.1

Tohle je těžké, protože každému psovi sedí něco jiného... pokud se chcete vejít s penízkama, do 1500, tak pak bych okoukla premium Brit, Brit Care, Pet Royal, Trainer smajlík

Začala bych Britem a po 3kg zkusila, jak to psovi bude sedět smajlík Taky je dobrý zeptat se, čím krmil chovatel - na to se také dobře navazuje smajlík

15.2.2014 20:45
misenka1

XXX.XXX.216.1

a pokial le financny limit do 2500Kc tak ake granule?

16.2.2014 09:52
pidla

XXX.XXX.96.38

momius napsal(a):
Dobrý den,
vlastníme 3 měsíční štěně Labradoodla a chtěl pro něj nějaké vhodné krmivo.Granulí je tolik druhů a značek že jsem se vtom ztratil. V každém obchodě doporučují něco jiného a i veterinář měl svou značku... smajlík
Proto by mě zajímal Váš názor.
Ideální cenové rozpětí by bylo 1000-1500kč za velké balení.
Zatím krmím Bozita Robur,ale to pro že jsem musel něco "narychlo"koupit.

Do 1500 Kč za velké balení... to je zbytečné omezovat se na prémiovky typu Brit, za tuhle cenu už se dají pořídit hodně slušné granule. Třeba Essential foods, Taste of the Wild, Dog Lovers Gold... Navíc kvalitnější granule mají nižší dávkování, takže ve výsledku nevycházejí až o tolik dráž, jak by odpovídalo prostému srovnání ceny za kilo.

16.2.2014 10:31
momius

XXX.XXX.89.65

Děkuji za info. smajlík
smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík