Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2014 16:31
ivelinka62

XXX.XXX.96.37

Dobrý den, mám 4měsíční fenku jorka a včera jsme ji byli poprvé stříhat a ta paní nám ji oholila do hola a jelikož má dlouhé nohy tak to vypadá úplně příšerně, tak bych se chtěla zeptat asi za jak dlouhou dobu ji aspoň trochu vyroste ta srst. A ještě k tomu ji ta paní střihla nůžkama, ale aspoň ji to vydezinfikovala, ale nevím jestli ji to mám dezinfikovat taky a jestli ji to mám obvázat, aby si to nelízala, ale zase by to mělo být otevřený aby se to zahojilo. Já prostě nevím. Prosím poraďte. Děkuji

22.3.2014 09:45
davidka

XXX.XXX.107.205

Rána není moc velká, ale můžete jí to občas přetřít např. betadinou. Zkuste to před procházkou nebo před krmením, to nebude mít čas si ránu lízat.

Střihačka se určitě ptala, jak chcete pejska ostříhat. Pochybuji, že by byla její iniciativa ho oholit bez vědomí majitele.

22.3.2014 09:48
davidka

XXX.XXX.107.205

Příště řekněte před stříháním, že vašeho pejska chcete ostříhat na jorka, ono je často lidem s kříženečky jedno, jestli pes vypadá ostříhaný na to či ono plemeno.

19.4.2014 23:22
hound

XXX.XXX.239.175

Nic si z toho nedělejte, moji fenku jorka paní také ostříhala velice nevkusně, přestože jsem jí předem jasně řekla, že chci delší chlupy a jakým způsobem. Dorostlo to rychleji, než jsem čekala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík