Vím, že už to tady jednou bylo, ale všimla jsem si, že je tady spousta nových lidí, a tak toto téma zakládám znovu: Napište něco o vás:
1. kolik vám je a odkuď jste
2. Jakého máte pejska (plemeno) a jak je starý
3. Kolikátý je to váš pejsek, a další věci, co byste o něm či o sobě chtěli napsat
4. Pokuď možno vaše foto (není povinné )
Takže hurá do toho
marky
napsal(a):
Vím, že už to tady jednou bylo, ale všimla jsem si, že je tady spousta nových lidí, a tak toto téma zakládám znovu: Napište něco o vás:
3. Kolikátý je to váš pejsek, a další věci, co byste o něm či o sobě chtěli napsat
Takže hurá do toho
1. Je mi 18 a jsem ze Semil v Krkonoších
2. Můj hafík je Goldy Dasty, zlatý retrívr, je mu 2,5 roku
3. Je to můj druhý hafík, první byl voříšek, se kterým jsem vyrůstala, milovala jsem ho z celého srdce, byla to náhrada za tatínka, který o mě neměl zájem.
Foto omluvte, je foceno mobilním telefonem, protože z foťáku mám fotky velké a nejdou mi sem nahrát.
marky
napsal(a):
1. Je mi 18 a jsem ze Semil v Krkonoších
2. Můj hafík je Goldy Dasty, zlatý retrívr, je mu 2,5 roku
3. Je to můj druhý hafík, první byl voříšek, se kterým jsem vyrůstala, milovala jsem ho z celého srdce, byla to náhrada za tatínka, který o mě neměl zájem.
Foto omluvte, je foceno mobilním telefonem, protože z foťáku mám fotky velké a nejdou mi sem nahrát.
1.je mi 19 a jsem z Karlovarského kraje
2.Můj pes se jmenuje Kulda a je to 16 letý pinč
3.Dostala jsem ho ve 3 letech a stal se něco jako mým nejlepším přítelem.Moje foto též omluvte je taky foceno mobilem(holt pejska mám na vševh fotkách,ale svoji mám jen tuhle)
marky
napsal(a):
Takže hurá do toho
Je mi 21 let a jsem z Prahy. Mám bulteriéří slečnu. Je to (nejen) můj mazlík a maličkatý miminko a je to můj první pejsek. Uplně ji zbožňuju (až chorobně )
marky
napsal(a):
Takže hurá do toho
Když vás to lidi zajímá,..
1.je mi 17 a jsem u jižních Čech (Písek)
2.mám novofundlanďana a je mu rok a půl
3.je to můj první pes (první pes o kterého se staráma cvičím ho, před ním jsme měli NO, který byl taťky). no a je to můj miláček, zlatíčko, mazlíček, ale někdy i blbec a tlama hnusná, to záleží na tom jak se zrovna chová
4.fotka nic moc, to víte, fotím hlavně pejsánka