Dobrý den,
prosím o radu..pes si delší dobu drbal oko, tak jsem ho vzala minulý týden k vetovi a tam mi paní doktorka řekla, že je to nejspíš zánět rohovky, dostal kapičky a musím říci, že se to již lepší. Oko měl zarudlé a na kousku oka měl takový povlak s žilkami..zarudlé oko po týdnu kapání již nemá, ale má tam stále ten povlak..včera jsme byli na kontrole a dostali jsme další kapičky na zvlhčení oka..takže ted kapeme dvěmi kapičkami - jedny na zvlhčení oka a druhé máme používat dál na ten zánět...a zas přijít na kontrolu..U psů se prý ty oči spraví za měsíc až dva..takže to znamená, že každý týden budu chodit na kontroly dokud to nezmizí?? Paní doktorka si účtuje 250,- za práci a to k tomu nepočítám ty preparáty..
než jsme šli k vetovi, tak jsem mu očičko obkládala heřmánkovým obkladem a trochu se to lepšilo, ale nebylo to ono, tak jsme šli k dr..
Abych to zkrátila..nechce se mi každý týden běhat se psem k vetovi (o penězích co to stojí nemluvím)..nemáte někdo nějaký tip z přírodní lékárny, co na to? Četla jsem v jedné knížce, že je na to dobrý nálev ze Světlíku lékařského, máte někdo zkušenost?
Děkuji za rady
Anička
Měla jsem to, osobně.
Bála jsem se, že oslepnu.
S léčením jsem byla "spokojená" asi jako Vy.
Dala mi nějaké kapky.
Asi až si upřesnila diagnozu,tak po týdnu jiné. . . .
Lítala jsem tam 2x týdně - nejmín' 3 týdny, bylo to opravdu zlé.
Pokaždé chtěla 30kč.
Je to asi 4 roky zpět, název těch kapek už bohužel nevím.