Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2005 21:42

Dobrý den, chtěla bych nějaké imformace o Agility.Pokud někdo chodí nebo büde na kurzy do Brna KK Zetor tak at´ mi napiíše mail. Budu tam taky chodit s 7měsíční fenečkou pražského krysaříka Bárou. Je mi 13 let. Děkuji za informace.

22.7.2005 17:02

aless napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych nějaké imformace o Agility.Pokud někdo chodí nebo büde na kurzy do Brna KK Zetor tak at´ mi napiíše mail. Budu tam taky chodit s 7měsíční fenečkou pražského krysaříka Bárou. Je mi 13 let. Děkuji za informace.

Ahoj no já tam jedu už poněkolikáte na psí tábor a myslím si že je to tam super - velký plac na cvičení, klidný prostředí a hlavně dost dobří vedoucí který tomu fakt rozumí. Opravdu tam jsou vedoucí kteří vědí co dělaj a je to podle mě jeden z nejlepších cvičáků v Brně.
A co přesně bys chtěla vědět o agility?
Zuza

23.7.2005 12:35

awery napsal(a):
Ahoj no já tam jedu už poněkolikáte na psí tábor a myslím si že je to tam super - velký plac na cvičení, klidný prostředí a hlavně dost dobří vedoucí který tomu fakt rozumí. Opravdu tam jsou vedoucí kteří vědí co dělaj a je to podle mě jeden z nejlepších cvičáků v Brně.
A co přesně bys chtěla vědět o agility?
Zuza

Tak jestli je to tam upravený nebo kolik lidiček chodí do kurzu. Podle fotek na internetu je to tam hezký. Jenže je to docela daleko ode mně. Mohla bych chodit jinam, ale dám na tvoji radu a skusím Zetora. Kolik ti je? Budeš chodit taky na kurzy nebo jenom na tábor? Sandra

23.7.2005 20:23

aless napsal(a):
Tak jestli je to tam upravený nebo kolik lidiček chodí do kurzu. Podle fotek na internetu je to tam hezký. Jenže je to docela daleko ode mně. Mohla bych chodit jinam, ale dám na tvoji radu a skusím Zetora. Kolik ti je? Budeš chodit taky na kurzy nebo jenom na tábor? Sandra

Ahoj, prominte že se vám do toho vkládám,ale........moc moc hledám nějaké agility v Brně - Krpole, Řečkovice, nebo Čebín popř.něco v okolí. A to z tohoto důvodu - můj pes zvrací v autě -auto k dispozici nemám, vlak zvládá,ale šalinu víc jak 10 min taky ne. Proto nepřipadá v úvahu zetor nebo Ostrov.
Pomůžete mi?
Prý je něco na veterině i jinde v Krpoli!

Míša

23.7.2005 21:08

misule napsal(a):
Ahoj, prominte že se vám do toho vkládám,ale........moc moc hledám nějaké agility v Brně - Krpole, Řečkovice, nebo Čebín popř.něco v okolí. A to z tohoto důvodu - můj pes zvrací v autě -auto k dispozici nemám, vlak zvládá,ale šalinu víc jak 10 min taky ne. Proto nepřipadá v úvahu zetor nebo Ostrov.
Pomůžete mi?

Míša

Dobrý den. V Králově poli je jeden cvičák . Mám dojem, že je každou neděli od 9:00hodin a taky (to nevím na 100% ) se musí ročně na brigádu( je to cca 12-15h). tady je internetová adresa www.kk-krpole.dogomania.cz email: kk.krpole@quick.cz.
Pokud byste chtěla jiné tak na http://www.klubagility.cz/links/odkazyceske.html.

23.7.2005 21:28

aless napsal(a):

Mám takový dotaz :-) Může na agility pitbul? Někde jsem slyšela že ne. A když už jo, tak že nesmí mít kupírované uši...
Tak jak to je?

24.7.2005 10:59

anuska napsal(a):
Mám takový dotaz :-) Může na agility pitbul? Někde jsem slyšela že ne. A když už jo, tak že nesmí mít kupírované uši...
Tak jak to je?

Doslova cituji z knížky:Když chcete začít cvičit nebo závodit Agility se svým pejskem je úplně jedno , jak je starý, velký, jestli má PP atd.
Takže pokud chcete chodit na agility tak může i když má kupírované uši a je to pitbul.

24.7.2005 11:17

aless napsal(a):
Doslova cituji z knížky:Když chcete začít cvičit nebo závodit Agility se svým pejskem je úplně jedno , jak je starý, velký, jestli má PP atd.
Takže pokud chcete chodit na agility tak může i když má kupírované uši a je to pitbul.

Ale na závody takovej pes nesmí...

24.7.2005 11:32

k.ate napsal(a):
Ale na závody takovej pes nesmí...

Jak to ?

24.7.2005 11:47

aless napsal(a):
Jak to ?

Přečti si zákon na ochranu zvířat proti týrání...

24.7.2005 12:05

k.ate napsal(a):
Přečti si zákon na ochranu zvířat proti týrání...

Proč by to mělo být týrání?? Snad je jedno jestli je to pitbul nebo terier?

24.7.2005 12:22

aless napsal(a):
Proč by to mělo být týrání?? Snad je jedno jestli je to pitbul nebo terier?

Pes s kupírovanýma ušima se učastnit nesmí... ;) Rspektive s ušima kupírovanýma z jiných duvodu než ze zdravotních...

24.7.2005 12:28

k.ate napsal(a):
Pes s kupírovanýma ušima se učastnit nesmí... ;) Rspektive s ušima kupírovanýma z jiných duvodu než ze zdravotních...

Aha tak takhle to myslíš!! a pes s kupírovaným ocáskem?? Abych se přiznala kupírovaný uši jsem ještě neviděla

24.7.2005 21:08

aless napsal(a):
Aha tak takhle to myslíš!! a pes s kupírovaným ocáskem?? Abych se přiznala kupírovaný uši jsem ještě neviděla

My teda kupírovaný uši nemáme ale přijde mit o jako dost blbý.... A co ty ocásky??? To není týrání? a to má skoro každej pes.... Nebo jinak je hodně plemen co to mají :-))

24.7.2005 23:38

aless napsal(a):

Je bohužel stále ještě dost psů, kteří kupírovaný uši mají. Je pravda, že se nesmí účastnit žádných zkoušek, závodů, výstav a veřejných vystoupení. Co se týče ocásku, tak „ještě“ s tím není prý žádný problém, ale snad každý chovatel/majitel psa, který se dívá do budoucna a tedy se i obává, že by mohl nastat nějaký problém s účastí kdekoliv, vyhledává štěně, které nemám ani kupírovaný ocásek.

25.7.2005 19:29

eva nohelova napsal(a):
Je bohužel stále ještě dost psů, kteří kupírovaný uši mají. Je pravda, že se nesmí účastnit žádných zkoušek, závodů, výstav a veřejných vystoupení. Co se týče ocásku, tak „ještě“ s tím není prý žádný problém, ale snad každý chovatel/majitel psa, který se dívá do budoucna a tedy se i obává, že by mohl nastat nějaký problém s účastí kdekoliv, vyhledává štěně, které nemám ani kupírovaný ocásek.

Paní Nohelová, pes který má kupírovaný uši nesmí ani na zkoušky? teď jsme to na cvičáku probírali a my si myslíme, že je to vlastně "soukromá akce"(není to pro veřejnost), takže pes kupírovaný se mohl zůčastnit. Nebo si to myslíme špatně? Díky za odpověd.

26.7.2005 08:46

dita napsal(a):
Paní Nohelová, pes který má kupírovaný uši nesmí ani na zkoušky? teď jsme to na cvičáku probírali a my si myslíme, že je to vlastně "soukromá akce"(není to pro veřejnost), takže pes kupírovaný se mohl zůčastnit. Nebo si to myslíme špatně? Díky za odpověd.

My bohužel máme kupírovaný ocásek kvůli zdravotním problémům. Když se narodila měla ho zlomený . . . .

26.7.2005 10:06

misule napsal(a):
Pomůžete mi?

Míša

Ahoj, já taky hledám cvičák s agility. V kr.poli jsem našla na hřbitovní zmole. No ta cesta je docela hezká procházka. Podle netu to vypadá dobře. Mrkni se ny KK.-Krpole.dogomania.cz
A mimochodem, co máš za pejska?

26.7.2005 10:12

aless napsal(a):

Ahoj, podle mýho jsou ty kupírovaný uši nesmysl. Pokud vím tak na zkoušky nesmí, ale na závody jo. Nevím jak je to s agility, ale je dost nepravděpodobný, abych šla na závody s dobrmanem, kterej je kupírovanej a mohla závodit, a přitom by to bylo zakázaný, teda podle ZOP. Jo a nebyla jsem tam jediná.

26.7.2005 10:14

aless napsal(a):
My bohužel máme kupírovaný ocásek kvůli zdravotním problémům. Když se narodila měla ho zlomený . . . .

Tohle nevadí.

26.7.2005 10:47

iris napsal(a):
Tohle nevadí.

Dito, pes s kupírovanýma ušima opravdu nesmí na zkoušky. U nás na cvičáku při ZOP zkouškách opravdu kontrolovali zda některý z nastoupených psů není kupírovaný. A to jsme tam byli pitbul a staford (ovšem ušatci ), kdybychom měly svoje čuby kupírované, tak nás prostě ke zkouškám vůbec nepustili!!!!
Na výstavu s kupírovaným psem taky nesmíš...apod.
Je to kravina, ale je to tak.

26.7.2005 11:18

iris napsal(a):
Ahoj, podle mýho jsou ty kupírovaný uši nesmysl. Pokud vím tak na zkoušky nesmí, ale na závody jo. Nevím jak je to s agility, ale je dost nepravděpodobný, abych šla na závody s dobrmanem, kterej je kupírovanej a mohla závodit, a přitom by to bylo zakázaný, teda podle ZOP. Jo a nebyla jsem tam jediná.

Je to braný jako propagace týrání zvířat... Takže pokud by se na to přišlo, tak z toho má pořadatel průšvih.

26.7.2005 14:06

iris napsal(a):
Ahoj, já taky hledám cvičák s agility. V kr.poli jsem našla na hřbitovní zmole. No ta cesta je docela hezká procházka. Podle netu to vypadá dobře. Mrkni se ny KK.-Krpole.dogomania.cz
A mimochodem, co máš za pejska?

Ahojík!!! Já mám křížence pinče:) Zvětšenina toho tvého:)
To Krpole docela ujde,ty tam začneš chodit? Taky bych asi začla:)

26.7.2005 14:13

misule napsal(a):

Jo, ráda bych. Ale až od září, protože to v srpnu stejně odpadá.

26.7.2005 14:13

misule napsal(a):

Já o tom krpoli už taky hodn dlouho uvažuju a taky o cvičáku na VFU, ale o tom nemám moc informací :((

26.7.2005 14:15

k.ate napsal(a):
Já o tom krpoli už taky hodn dlouho uvažuju a taky o cvičáku na VFU, ale o tom nemám moc informací :((

Taky jsem oněm uvažovala, ale nemůžu o něm nic najít. A stejně se mi líbí víc ten druhej, ani nevim proč.

26.7.2005 14:20

k.ate napsal(a):

No právě VFU-už asi 14 dní se snažím zjistit nějaký informace a fakt se nedaří. Získala jsem nějaké číslo na mobil,které by prý mělo mít s tím VFU něco společného,tak se snad i odhodlám a zavolám.
Sice se mi moc nechce do klubu s takovými členskými příspěvky a ještě nějakými brigádami.....je to na mě moc formální,ale kdyby se nic jiného nenašlo

26.7.2005 14:23

misule napsal(a):
No právě VFU-už asi 14 dní se snažím zjistit nějaký informace a fakt se nedaří. Získala jsem nějaké číslo na mobil,které by prý mělo mít s tím VFU něco společného,tak se snad i odhodlám a zavolám.
Sice se mi moc nechce do klubu s takovými členskými příspěvky a ještě nějakými brigádami.....je to na mě moc formální,ale kdyby se nic jiného nenašlo

Taky z toho nejsem zrovna nadšená, ale co se dá dělat. Vážně se mi to líbí víc než VFU. Kdyby mi nešlo o agility, tak můžu jít kam chci, ale agility se mi docela líbí,tak budu muset asi pracovat, no?

26.7.2005 14:26

iris napsal(a):
Taky z toho nejsem zrovna nadšená, ale co se dá dělat. Vážně se mi to líbí víc než VFU. Kdyby mi nešlo o agility, tak můžu jít kam chci, ale agility se mi docela líbí,tak budu muset asi pracovat, no?

A nechtěla by ses mi pak ozvat až bys tam šla? Šli bysme taky:) email je pod přezdívkou!

26.7.2005 14:31

misule napsal(a):

No já se taky nemužu odhodlat tam zavolat, ale mám to kousek od baráku a tak jako na tebe na mě kr. pole působí moc formálně. O veterině vim jen to, že se tam za cvičení agi platí 60 Kč...
Jinak pokud se odhodláte jít do toho krpole, tak mi prosim taky dejte vědět, už musi s psicí něco začít dělat...

26.7.2005 14:32

misule napsal(a):

Nemáš třeba ICQ?

26.7.2005 14:42

k.ate napsal(a):
Nemáš třeba ICQ?

Misule a k.ate (Peťa) napsala jem vám do e-malu.

26.7.2005 14:45

anuska napsal(a):
Tak jak to je?

Hele, na výcvik můžeš vždycky. Jen na zkoušky a výstavy ne. A závody závisí na pořadateli.

26.7.2005 14:49

iris napsal(a):
Misule a k.ate (Peťa) napsala jem vám do e-malu.

Ještě jednou jsem se dívala na stránky KK krpole -holky, to je hrůza!!!! Za jednorázový příspěvek 1000kč, za osobu 500kč, za psa 300kč.
takže bych tam musele jednorázově nechat 1800kč. Nejsem žádná škrťa,ale není to nějak privel´a????

26.7.2005 14:51

misule napsal(a):
Ještě jednou jsem se dívala na stránky KK krpole -holky, to je hrůza!!!! Za jednorázový příspěvek 1000kč, za osobu 500kč, za psa 300kč.
takže bych tam musele jednorázově nechat 1800kč. Nejsem žádná škrťa,ale není to nějak privel´a????

Jó taky jsem si všimla, je to vážně hrůza. TAkže jestli mi k.ate pošle to číslo ny VFU tak zavolám pošlu info.

26.7.2005 21:42

danone napsal(a):
Dito, pes s kupírovanýma ušima opravdu nesmí na zkoušky. U nás na cvičáku při ZOP zkouškách opravdu kontrolovali zda některý z nastoupených psů není kupírovaný. A to jsme tam byli pitbul a staford (ovšem ušatci ), kdybychom měly svoje čuby kupírované, tak nás prostě ke zkouškám vůbec nepustili!!!!
Na výstavu s kupírovaným psem taky nesmíš...apod.
Je to kravina, ale je to tak.

Opravdu nesmí na zkoušky. Možná některý rozhodčí to přejde, ale silně o tom pochybuji. Na posledních cvičákových zkouškách (dle NZŘ) kontrolovat i tetovací čísla a zlobil se, že jsou nečitelná. Přišla i diskuse o kupírovaných uších a striktně řekl, že by v žádném případě nepustil. Doporučuji zavolat přímo přidělenému rozhodčímu na dané zkoušky. Ale nevím, nevím... Myslím, že tato formulace o zákazu na zkouškách prošla už minimálně 1x INFOem ČKS.

Přidejte reakci

Přidat smajlík