Hezký den, jak už jsem psala na nemoderovanou, vznikají nové stránky brněnského útulku Interpespenzion, Kociánka, Brno.
Postupně tam budu doplňovat fotky a popisky k nim. Na Kociánce je přes 200 psů, tak to bude chvíli trvat, ale ti pejsci si to zaslouží
.
Adresa: http://www.interpespenzion.estranky.cz/
Katty
katty
napsal(a):
Hezký den, jak už jsem psala na nemoderovanou, vznikají nové stránky brněnského útulku Interpespenzion, Kociánka, Brno.
Postupně tam budu doplňovat fotky a popisky k nim. Na Kociánce je přes 200 psů, tak to bude chvíli trvat, ale ti pejsci si to zaslouží
.
Katty
A má to nějaký smysl?
Vydá ty pejsky reálně někdo?
maťa
chvd
napsal(a):
Hm...no osobní zkušenost s nimi nemám ani jsem nic dopodrobna nezjišťoval, ale vykládá se toho hodně...a nejspíš nejen vykládá...
Nevím, jak dneska, ale kolem roku 1993-1996 to stálo za velký h.....
Osobní zkušenost.
katty
napsal(a):
.
Katty
Já Interpespenzion obhajovat nebudu, všechno tam zřejmě nefunguje jak má, jen se snažíme najít psům domov a protože se pár psů už umístit podařilo, tak to nevzdáme.
katty
napsal(a):
Já Interpespenzion obhajovat nebudu, všechno tam zřejmě nefunguje jak má, jen se snažíme najít psům domov a protože se pár psů už umístit podařilo, tak to nevzdáme.
Není tam nějaký velký hafan s problémovým chováním, co lze těžko až vůbec zadat novým majitelům? Co dělají s takovými psy? Myslím s těmi, co už stačili někoho pokousat?
Dík Polštářek
polstarek
napsal(a):
Není tam nějaký velký hafan s problémovým chováním, co lze těžko až vůbec zadat novým majitelům? Co dělají s takovými psy? Myslím s těmi, co už stačili někoho pokousat?
Dík Polštářek
No vypadá to, že o takového máte zájem
. Já pracuju na nabídce, do útulku fotit a pomáhat chodí "kolegyně", tak se můžu zeptat
.
Ale určitě se tam takový pes najde, jako v každém útulku.
Co vím, o psy se stará (myslím manuálně) jedna jediná osoba + občas nějaký dobrovolník. Proto to taky vypadá jak vypadá.
chvd
napsal(a):
Máš v úmyslu na ně pomlakávat a poštipovat je na lanku?? ![]()
No, s tím, jak majitelka platí své zaměstnance se nedivím, že má jen jednoho. Kdo by chtěl dřít bídu s nouzí... Osobní zkušenost. Je hezké, že se těm psům snažíte pomoci. Oni to opravdu potřebují, když už se museli dostat zrovna na Kociánku a ne do Komína k MP....
katty
napsal(a):
.
Katty
Pred delsi dobou jsem na Kociance pracovala, kdyz jsem odchazela, nebylo to mezi mnou a pani majitelkou zrovna o.k. Mam nejakou sanci odvest si odtamtud pejska????
jesterka
napsal(a):
Pred delsi dobou jsem na Kociance pracovala, kdyz jsem odchazela, nebylo to mezi mnou a pani majitelkou zrovna o.k. Mam nejakou sanci odvest si odtamtud pejska????
nevzdavej to, šance je, hnedle co projdes reinkarnaci a pan Desenský z Tebe sejme auru:-))![]()
nebo druhá reálnější možnost...nech se zaměstnat na kafilerce coby ridic no a kazdej den si jich můžeš od tama odvést hněd několik......
katty
napsal(a):
.
Katty
stále mi nikdo nenapsal, jak je to s zamýšleno s těmi penězi, o které je na zmíněných stránkách žádáno....
dozvíme se něco?????
chvd
napsal(a):
nevzdavej to, šance je, hnedle co projdes reinkarnaci a pan Desenský z Tebe sejme auru:-))![]()
nebo druhá reálnější možnost...nech se zaměstnat na kafilerce coby ridic no a kazdej den si jich můžeš od tama odvést hněd několik......
no, ja vim, ze je to velka utopie...na Kociance to bylo dost sileny, ale nemam potrebu to tahat po diskusnich forech...chtela bych jenom pomoct jednomu ze psu...nakonec sypani spiny, na nekoho, stejne nicemu nepomuze...a snad se tam precejenom neco deje, kdyz maji stranky na netu....to je moc dobre....W.
jesterka
napsal(a):
no, ja vim, ze je to velka utopie...na Kociance to bylo dost sileny, ale nemam potrebu to tahat po diskusnich forech...chtela bych jenom pomoct jednomu ze psu...nakonec sypani spiny, na nekoho, stejne nicemu nepomuze...a snad se tam precejenom neco deje, kdyz maji stranky na netu....to je moc dobre....W.
že nepomůže? špíny sypání?
copak to není realita? jsou to nějaké Vaše výmysly? pokud ne, tak to snad není špína....a pokud se teda takové zážitky zveřejní, tak tomůže pomoci...na netu je prostě jednou u pro vždy i informace o tom, jak to tam chodí.....co je na tom špatnýho? pokud jste myslela, že to nemá smysl omílat na diskuzích, kde to zpadne stejně...tak to souhlas....
jesterka
napsal(a):
Tak to nevím, zkuste to. Když to dopadne dobře, zase bude jeden pes vysvobozený. Já si v pátek odvedla tohoto krasavce:
chvd
napsal(a):
stále mi nikdo nenapsal, jak je to s zamýšleno s těmi penězi, o které je na zmíněných stránkách žádáno....
dozvíme se něco?????
Asi nedozvíte.
Ptala jsem se a dozvěděla, že pokud pošlete peníze budou sloužit k zakoupení krmení pro psa, kterého vyberete. Nic víc se k tomu říct nedá. Pokud máte obavy, že za Vaše peníze pojede majitelka k móři - nic neposílejte, ostatně Vás nikdo nenutí.
Toť vše.
A p.s.
Přes víkend bylo velké focení, brzy na webu přibude min. 30 psů hledajících nový domov.
katty
napsal(a):
Asi nedozvíte.
Ptala jsem se a dozvěděla, že pokud pošlete peníze budou sloužit k zakoupení krmení pro psa, kterého vyberete. Nic víc se k tomu říct nedá. Pokud máte obavy, že za Vaše peníze pojede majitelka k móři - nic neposílejte, ostatně Vás nikdo nenutí.
Toť vše.
A p.s.
Přes víkend bylo velké focení, brzy na webu přibude min. 30 psů hledajících nový domov.
No to si nemyslím, že je správná informace, na stránkách se mimo jiné uvádí toto:
Žijeme pouze ze sponzorských darů a není jich mnoho,
proto vás prosíme, pomozte:
... mockrát děkujeme.
Finanční dary prosíme posílejte na č.ú.: xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Naše situace je kritická, prosíme o pomoc.
to je zcela něco jiného než použití na žrádlo pro psa
že by opět nějaké nesovnalosti s Kociánkou???
chvd
napsal(a):
No to si nemyslím, že je správná informace, na stránkách se mimo jiné uvádí toto:
Žijeme pouze ze sponzorských darů a není jich mnoho,
proto vás prosíme, pomozte:
... mockrát děkujeme.
Finanční dary prosíme posílejte na č.ú.: xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Naše situace je kritická, prosíme o pomoc.
to je zcela něco jiného než použití na žrádlo pro psa
že by opět nějaké nesovnalosti s Kociánkou???
Tak hele, co kdybys někdy místo blbýho kecání zvedl svůj velectěnej zadek a šel třeba pomoc venčit psy, třeba bys přišel na jiný myšlenky. stejně s takovou zlobou se musí člověku blbě žít, viď? jestli jsi zamindrákovanej, tak jdi ke cvokařovi a pak rovnou do řiti.
janka
napsal(a):
Tak hele, co kdybys někdy místo blbýho kecání zvedl svůj velectěnej zadek a šel třeba pomoc venčit psy, třeba bys přišel na jiný myšlenky. stejně s takovou zlobou se musí člověku blbě žít, viď? jestli jsi zamindrákovanej, tak jdi ke cvokařovi a pak rovnou do řiti.
ale běž, umíš i nějaký jiný neslušný slova? co tvoje máma, nenaučila tě slušnýmu chování?
no jo, lidi kolem kociánky to j prostě jedna sorta, že ty madamme nádhero?
janka
napsal(a):
doufám, že se nyní všichni místní slušňáci a etici obují do uživatelky, která je bezdůvoně vulgární stejně jako se obouváte o mne, když se vám cokoliv nelíbí.....
no nic zarchivujeme to tady, aby se dalo veřejnosti ukázat, jací lidé jsou propojeni kociánkou a se jí zastávají.....co umí? jen nadávat...on měl ten pan Desenský asi tedy pravdu, když mluvil ve spojitosti s lidmi z Kociánky něco o vyhrábnutých hlavách, jak to tady tak pozoruji.
chvd
napsal(a):
doufám, že se nyní všichni místní slušňáci a etici obují do uživatelky, která je bezdůvoně vulgární stejně jako se obouváte o mne, když se vám cokoliv nelíbí.....
no nic zarchivujeme to tady, aby se dalo veřejnosti ukázat, jací lidé jsou propojeni kociánkou a se jí zastávají.....co umí? jen nadávat...on měl ten pan Desenský asi tedy pravdu, když mluvil ve spojitosti s lidmi z Kociánky něco o vyhrábnutých hlavách, jak to tady tak pozoruji.
Ja jsem na Kociance delala a neminim ji obhajovat, ale nevim, proc furt mas potrebu nadavat......hodne lidi tim odradis treba jit si pro psa.....a kazdy ma snad svuj rozum, nikdo prece posilat penize na nic nemusi....prosim, neodrazuj lidi svym vecnym nadavanim, at je to tam jaky chce!!!!! Jde o pomoc opustenym psum, ber to tady z te stranky. Zmensujes jim sance.
jesterka
napsal(a):
Ja jsem na Kociance delala a neminim ji obhajovat, ale nevim, proc furt mas potrebu nadavat......hodne lidi tim odradis treba jit si pro psa.....a kazdy ma snad svuj rozum, nikdo prece posilat penize na nic nemusi....prosim, neodrazuj lidi svym vecnym nadavanim, at je to tam jaky chce!!!!! Jde o pomoc opustenym psum, ber to tady z te stranky. Zmensujes jim sance.
to je dobry...ja jim zmensuji sance? a ne nahodou ti, kteri je nevydavaji? nemáš to trochu pomotaný?
a já nadávám? ne snad ta madamme, co mě posílá do řiti? ta ne?
STEJNĚ JAKO MÁ KAŽDÝ MOŽNOST POSLAT ČI NEPOSLAT PENÍZE KAM CHCE MÁ INTERPESPENZION MOŽNOST O NĚ ŽÁDAT A JÁ MÁM MOŽNOST OD TOHO LIDI ZRAZOVAT, COŽ TEDY ROZHODNĚ DĚLAT BUDU.
chvd
napsal(a):
to je dobry...ja jim zmensuji sance? a ne nahodou ti, kteri je nevydavaji? nemáš to trochu pomotaný?
a já nadávám? ne snad ta madamme, co mě posílá do řiti? ta ne?
STEJNĚ JAKO MÁ KAŽDÝ MOŽNOST POSLAT ČI NEPOSLAT PENÍZE KAM CHCE MÁ INTERPESPENZION MOŽNOST O NĚ ŽÁDAT A JÁ MÁM MOŽNOST OD TOHO LIDI ZRAZOVAT, COŽ TEDY ROZHODNĚ DĚLAT BUDU.
pomotany to fakt nemam....ja proste jenom DOUFAM a VERIM, ze se tam aspon neco malo deje, kdyz maji snahu nabizet psy na netu....
chvd
napsal(a):
jinak oufat a věřit je krása, ale není to moudré...lepší je vycházet z reality a podle ni zaujimat stanoviska
milý chvd, prostudovala jsem tvůj slovník a řiť je jedno z nejslušnějších slov, který jsem mohla použít. leč problém není v řiti, ale v tom, že bys místo keců mohl nějak pomoct. ale na to jsi línej, co? jenom šťourat, to jo, takže na tom, kam jsem tě poslala před tím, trvám. a neotravuj lidi, chytrolíne
janka
napsal(a):
milý chvd, prostudovala jsem tvůj slovník a řiť je jedno z nejslušnějších slov, který jsem mohla použít. leč problém není v řiti, ale v tom, že bys místo keců mohl nějak pomoct. ale na to jsi línej, co? jenom šťourat, to jo, takže na tom, kam jsem tě poslala před tím, trvám. a neotravuj lidi, chytrolíne
tak si raděj prozkoumej svou prázdnou mozkovnu a bav se k věci, zd není diskuze o chvd, ale o kociance....vzchop se, začni myslet, občas to ani moc nebolí, pokud to bude bolet požádej přítele o pomoc a piš prosím k věci.
zároveň požádej svý rodiče, aby tio vysvětlili základní principy slušného chování, ale to až poté, co budeš mít funkční mozek, ok?
jesterka
napsal(a):
moc pekny hafanek....v zime mi mojeho kluka australskyho srazilo auto a od te doby jsem bez psa uplne vyrizena...
To věřím, tak na co čekáš
.
Já netuším jaký vztahy s paní majitelkou máte, ale za zkoušku to stojí, ne?
Já tam byla v pátek, na netu už jsem si vybrala dva adepty předem. Ta slečna, co tam pracuje a bydlí, mě toho prvního rozmluvila, ale toho druhýho "schválila"
, pak jsme se na něj šli podívat....nabízela mně ještě labradora, ale já chtěla hlídače...
Pes /Ekran/ je zatím zlatíčko, uvidíme jak se vybarví
.
katty
napsal(a):
To věřím, tak na co čekáš
.
Já netuším jaký vztahy s paní majitelkou máte, ale za zkoušku to stojí, ne?
Já tam byla v pátek, na netu už jsem si vybrala dva adepty předem. Ta slečna, co tam pracuje a bydlí, mě toho prvního rozmluvila, ale toho druhýho "schválila"
, pak jsme se na něj šli podívat....nabízela mně ještě labradora, ale já chtěla hlídače...
Pes /Ekran/ je zatím zlatíčko, uvidíme jak se vybarví
.
jistě, pejsk je krásný a pejsci bývají zlatíčka, což se však o lidech absolutně říci nedá....a zrovna tam?? ANI KORUNU!!!!!