Dobrý den,
TASTE OF THE WILD
prosím vás chtěl bych se zeptat, dneska mi veterinářka řekla že tyto granule štěněti odvápňují kosti, a že někteří mění raději granule za jiné. Co na tom je pravda ? je to možné u takovéto super premiové značky? a nebo to je jen řeč veterináře, který by nejraději prodal svoje granule.
Děkuji za odpověď
david6969
napsal(a):
Dobrý den,
TASTE OF THE WILD
prosím vás chtěl bych se zeptat, dneska mi veterinářka řekla že tyto granule štěněti odvápňují kosti, a že někteří mění raději granule za jiné. Co na tom je pravda ? je to možné u takovéto super premiové značky? a nebo to je jen řeč veterináře, který by nejraději prodal svoje granule.
Děkuji za odpověď
Tohle Vám řekla veterinářka? A nebyla to taková ta, pro kterou je RC nejlepší krmivo ever?
vera.va
XXX.XXX.118.1
Je to jen výmysl, aby veterinář prodal dobře svůj pšeničný šrot Hills či jiné takové extra veterinární značky...
Pochybuji, že by vaše veterinářka měla výsledky takové studie. Až k ní příště půjdete, chtějte odkaz na zdroj této informace. Já co si nepřečtu v odborné literatuře, tím myslím skutečně vědecké články v časopisech pro veterináře, ne pro pejskaře, co dostanete koupit v trafice, tomu nevěřím.
TOTW je už na trhu dost dlouho a určitě by se už vědělo, kdyby psi po jejich zkrmování problémy s kostmi měli.
Doporučuji přečíst toto:
http://blog.doktorkaromana.cz/2014/02/09/top-dry-dog-food-2014-test-krmiva-pro-psy/
podle tohoto článku jsem se rozhodoval které granule koupím pro moji 6 měsíční Amstaffku.
před přečtením článku jsem krmil Eukanuba Puppy junior Medium Breed, pak mi veterinářka doporučila veterinární řadu Royal Canin, ta se mi moc nelíbila a přešel jsem na Acana dog puppy junior a stou jsem byl spokojen, 3/4 pytle Mia sežrala ale pak jí přestaly chutnat a nechtěla je žrát. Tak jsem teď vzal TOTW a maximální spokojenost miska vždy prázdná
rozhodoval jsem se mezi : TOTW, Acana, Annameat, ESSENTIALFOODS, Firstmate a Orijen... a myslím si že jsem vybíral jen mezi TOP značkami a tak mi právě přišlo divné že by něco takového mohlo hrozit po krmení TOTW.
A doporučuji přečíst taky tohle:
http://www.granule.cz/clanky/jak-casto-mam-menit-granule-pro-sveho-psa/
Možná tak vyřešíte dilema volby jedné značky krmiva a předejdete případným nepříjemnostem při zlenivění trávení psa a či případné "nedostatku" látek v jedné značce granulí.