TASTE OF THE WILD HIGH PRAIRIE PUPPY

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2014 18:15
david6969

XXX.XXX.26.22

Dobrý den,

TASTE OF THE WILD
prosím vás chtěl bych se zeptat, dneska mi veterinářka řekla že tyto granule štěněti odvápňují kosti, a že někteří mění raději granule za jiné. Co na tom je pravda ? je to možné u takovéto super premiové značky? a nebo to je jen řeč veterináře, který by nejraději prodal svoje granule.

Děkuji za odpověď

5.5.2014 20:22
elaphka

XXX.XXX.199.30

david6969 napsal(a):
Dobrý den,

TASTE OF THE WILD
prosím vás chtěl bych se zeptat, dneska mi veterinářka řekla že tyto granule štěněti odvápňují kosti, a že někteří mění raději granule za jiné. Co na tom je pravda ? je to možné u takovéto super premiové značky? a nebo to je jen řeč veterináře, který by nejraději prodal svoje granule.

Děkuji za odpověď

Tohle Vám řekla veterinářka? A nebyla to taková ta, pro kterou je RC nejlepší krmivo ever?

vera.va

5.5.2014 20:25
vera.va

XXX.XXX.118.1

Je to jen výmysl, aby veterinář prodal dobře svůj pšeničný šrot Hills či jiné takové extra veterinární značky...

5.5.2014 22:01
davidka

XXX.XXX.107.205

Pochybuji, že by vaše veterinářka měla výsledky takové studie. Až k ní příště půjdete, chtějte odkaz na zdroj této informace. Já co si nepřečtu v odborné literatuře, tím myslím skutečně vědecké články v časopisech pro veterináře, ne pro pejskaře, co dostanete koupit v trafice, tomu nevěřím.
TOTW je už na trhu dost dlouho a určitě by se už vědělo, kdyby psi po jejich zkrmování problémy s kostmi měli.

6.5.2014 16:14
david6969

XXX.XXX.26.22

podle tohoto článku jsem se rozhodoval které granule koupím pro moji 6 měsíční Amstaffku.
před přečtením článku jsem krmil Eukanuba Puppy junior Medium Breed, pak mi veterinářka doporučila veterinární řadu Royal Canin, ta se mi moc nelíbila a přešel jsem na Acana dog puppy junior a stou jsem byl spokojen, 3/4 pytle Mia sežrala ale pak jí přestaly chutnat a nechtěla je žrát. Tak jsem teď vzal TOTW a maximální spokojenost miska vždy prázdná
rozhodoval jsem se mezi : TOTW, Acana, Annameat, ESSENTIALFOODS, Firstmate a Orijen... a myslím si že jsem vybíral jen mezi TOP značkami a tak mi právě přišlo divné že by něco takového mohlo hrozit po krmení TOTW.

7.5.2014 15:45
noemi

XXX.XXX.209.210

A doporučuji přečíst taky tohle:
http://www.granule.cz/clanky/jak-casto-mam-menit-granule-pro-sveho-psa/

Možná tak vyřešíte dilema volby jedné značky krmiva a předejdete případným nepříjemnostem při zlenivění trávení psa a či případné "nedostatku" látek v jedné značce granulí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík