Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.5.2014 11:35
perishilten

XXX.XXX.45.254

Ahoj mám doma 2letou fenku čivavy měla štěnátka a chtěla bych si jedno nechat, ale psa tak nevím jestli to nebude problém doma s chováním a pak jak při hárání ...nemáte s tím někdo zkusenost předem díky za radu

22.5.2014 11:48
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.42.7

perishilten napsal(a):
Ahoj mám doma 2letou fenku čivavy měla štěnátka a chtěla bych si jedno nechat, ale psa tak nevím jestli to nebude problém doma s chováním a pak jak při hárání ...nemáte s tím někdo zkusenost předem díky za radu

Budete muset mít během hárání pejska a fenku odděleně, nebo fenu vykastrujte (pokud teda není s PP a chovná)

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.5.2014 12:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Měla jsem matku se synem, byli perfektní dvojka, sehraná smečka, která stále držela při sobě.
V době hárání pes poměrně trpěl, fena ho zaháněla, on si ji předcházel, ale jen po pár krycích dnů. Na začátku i na konci hárání byl v pohodě. Tedy kromě chvil, kdy nás na procházce atakoval neodbytný pobíhač. To jsem se mohla taky zbláznit. Fena uskakovala, pes se snažil nezvaného nápadníka zakousnout a někde v dáli majitel volal : Nechte je, to je příroda.

23.5.2014 09:43
perishilten

XXX.XXX.45.254

tak děkuji , nikde o tom nebyla žádná diskuze tak jsem si myslela že se to asi nejde takže opravdu díky za odpověd

Přidejte reakci

Přidat smajlík