Ahoj mám dotaz...krmím momentálně Platinum,které mému psovi ve všem vyhovuje,ale trošku víc pije a zjistila jsem,že jsou děsně slané a uvažuju o změně. Teď zkoušíme přejít na Essential Estate,protože Nautical vůbec nechce,ale ještě mi padly do oka tyhle dvě značky:
Canagan a ND Grain Free-co myslíte?¨
2letý westík intolerantní k obilovinám a hodně citlivým trávením a začíná být docela v zátěži(běh,kolo,agility,poslušnost) a hrozně těžko nabírá a rychle ztrácí.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Orijen ne?
kačís
napsal(a):
Ahoj mám dotaz...krmím momentálně Platinum,které mému psovi ve všem vyhovuje,ale trošku víc pije a zjistila jsem,že jsou děsně slané a uvažuju o změně. Teď zkoušíme přejít na Essential Estate,protože Nautical vůbec nechce,ale ještě mi padly do oka tyhle dvě značky:
Canagan a ND Grain Free-co myslíte?¨
2letý westík intolerantní k obilovinám a hodně citlivým trávením a začíná být docela v zátěži(běh,kolo,agility,poslušnost) a hrozně těžko nabírá a rychle ztrácí.
Essentials super. Orijen by šel taky, ale má vysoký obsah tuku, nevím, zda by mu to sedlo.
Pokud by Vám i na Essentialu hubl, zkuste přidat lososový olej.
kačís
napsal(a):
BARFovali jsme nějakou chvíli a pes to vůbec nechtěl,asi je vegetarián,ani teď syrový maso prostě nechce. Po vařeném se hned pose..e,to samý konzervy,TOWT,Lukullus. Uvažuji jen o těhlech 3 značkách,kde vím,že psovi celkem sedí a nemá po nich průjem,jiné nechci.
A jste si 100% jistá, že to je jen intolerance k obilovinám? Není v tom ještě něco? Dělala se krev, vyšetření trusu?
kačís
napsal(a):
BARFovali jsme nějakou chvíli a pes to vůbec nechtěl,asi je vegetarián,ani teď syrový maso prostě nechce. Po vařeném se hned pose..e,to samý konzervy,TOWT,Lukullus. Uvažuji jen o těhlech 3 značkách,kde vím,že psovi celkem sedí a nemá po nich průjem,jiné nechci.
Tak ono je poměrně logické, že pes bude mít při změně třeba i zažívací problémy, o to více pak při změně typu krmení.
To je dobrý si uvědomit, jestli chceš dělat to, co je dobrý pro psa nebo jestli chceš aby rozhodně neměl vůbec průjem.
Granule jsou z 99%značek zpracovaný odpad+chemie. To nijak ale nevylučuje to, že psovi to může chutnat a může na tom přežít.
chvd
napsal(a):
Tak pokud to musí být jeden z těch třech odpadů, co jmenujete, je nejspíš úplně jedno který, stejně to bude o štěstí, jestli tím psovi neprovedete vůbec nic nebo ho tím třeba zmrzačíte.
3 odpadů?? Aha :D :D No mezi náma TOWT a podobné vychvalované značky,které způsobují psům problémy nadělali na mém psovi takovou paseku,že už nikdy víc