Dojemné psí příběhy 2

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.8.2006 13:59

polstarek napsal(a):

Podělte se s námi o pěkné příběhy pejsků s dobrým koncem. Venku je hezky a myslím, že se toto téma k tomu hodí.

19.8.2006 14:42

polstarek napsal(a):
Podělte se s námi o pěkné příběhy pejsků s dobrým koncem. Venku je hezky a myslím, že se toto téma k tomu hodí.

zdá se vám, že v tom předešlém tématu již bylo příspěvku dosti?? Tedy 8??
Že tedy zakládáte téma nové...nebo jste již zapomněla, že jste ho založila?

Ale k věci:
Dojemný příběh:
3 pitbulové roztrhali pět jezevčíků.
Dost dojemné, ne?

19.8.2006 16:14

chvd napsal(a):
zdá se vám, že v tom předešlém tématu již bylo příspěvku dosti?? Tedy 8??
Že tedy zakládáte téma nové...nebo jste již zapomněla, že jste ho založila?

Ale k věci:
Dojemný příběh:
3 pitbulové roztrhali pět jezevčíků.
Dost dojemné, ne?

raději se podívej na poslední příspěvek - fišerová druhá,... však ty víš ,.. chvd

19.8.2006 16:24

monke napsal(a):
raději se podívej na poslední příspěvek - fišerová druhá,... však ty víš ,.. chvd

ne bohužel opět nevím, co máš na mysli budeš se muset hednout a vysvětlit to popřípadě požádat o pomoc někoho, kdo Ti s tím pomůže

19.8.2006 16:58

chvd napsal(a):
ne bohužel opět nevím, co máš na mysli budeš se muset hednout a vysvětlit to popřípadě požádat o pomoc někoho, kdo Ti s tím pomůže

Ale já myslela,.. Fišerová druhá šance,... ( a to však ty víš, mělo být jen ,to, že " jako víš " jak to pokračuje )
chvd pište otázky odpovím,.. potřebujete ještě něco vysvětlit !?

19.8.2006 17:01

monke napsal(a):
Ale já myslela,.. Fišerová druhá šance,... ( a to však ty víš, mělo být jen ,to, že " jako víš " jak to pokračuje )

Já su asi blbééé...promiň fakt Ti opět nerozumím...tož mi to napiš jak dementovi zcela polopatě, snad pochopím......

19.8.2006 17:05

monke napsal(a):

už ti rozumím...tak ale nepřispívej do fora, které už neregistruje nové příspěvky, proto jsem založil forum se stejným názvem a přidal slovo pokračování.....chápeš? jak mám asi tušit, že tam přibyly Tvé inteligentní příspěvky? co?

Přidejte reakci

Přidat smajlík