Spolujízda na výstavy po ČR

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.8.2006 16:20

Hledám někoho kdy jezdí na výstavy v neděli ze Severní Moravy, nejlépe z okolí Ostravy. Vystavuji v IX. skupině.
Auto mám nebo se i ráda svezu. Jezdím na výstavy oba dny a v sobotu mám vždy spolujezdce, jen v neděli mě už to samotnou moc nebaví

21.8.2006 16:25

jannah napsal(a):
Hledám někoho kdy jezdí na výstavy v neděli ze Severní Moravy, nejlépe z okolí Ostravy. Vystavuji v IX. skupině.
Auto mám nebo se i ráda svezu. Jezdím na výstavy oba dny a v sobotu mám vždy spolujezdce, jen v neděli mě už to samotnou moc nebaví

A to je hafan co se chodí vystavovat.
Nebojte se, nesežere vás ani vašeho pesana. Tedy nemusel by váš pesan sežrat mého

26.9.2006 14:24

jannah napsal(a):
Nebojte se, nesežere vás ani vašeho pesana. Tedy nemusel by váš pesan sežrat mého

V sobotu jedu na výstavu Molossů do Kroměříže -

trasa Svitavy-Mohelnice-Olomouc-Přerov - Kroměříž

nebo Svitavy- Brno - Kroměříž

vezu jen jednu malou fenku a dceru, takže jestli jste někdo po trase tak se ozvěte - max. 2 lidi a 2psi, kteří se vejdou do kufru u Freelandera

27.9.2006 06:48

jannah napsal(a):

jani - já mám v plánu Olomouc v lednu a je to po cestě, tak třeba by to vyšlo

27.9.2006 07:25

aira napsal(a):
jani - já mám v plánu Olomouc v lednu a je to po cestě, tak třeba by to vyšlo

Tak to by bylo supr. V sobotu jedu na bonitaci s Jimi, tak se rozhodne jak dále budem pokračovat. Ale na Olmik bych jela ráda.

26.1.2007 09:56

jannah napsal(a):

Posouvám příspěvek .Hledám někoho z brněnska kdo jede 5.5. na výstavu do Lysé nad Labem .Máme malé společenské plemeno. Za odpovědi díky.

14.4.2011 21:27
kocik

XXX.XXX.135.155

Dobrý den, konečně jsem našel nadšence z ostravy pro výstavy.Mohl bych se prosím vás sjet na výstavu do Budějic s vámi?Samozřejmě bych vám přidal na benzín třeba tisícovku.Jinak jel bych se jenom sjet podívat psy nechávám doma:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík